icon

Nerovnosti v poskytovaní energopomoci dôchodcom

alenamihal
11. dec 2025

Tam mi vysvetlite ako ta babracka vlada to urobila...
2dochodcovia - spolu maju dochodok do 1200e .ziju na ORAVE ,trvaly pobyt maju len oni dvaja a nemaju narok na energopomoc ... dasli dochodcovia presne to iste,len ziju na vychode svk a maju narok ...to mam kua ako chapat ????

Strana
z2
sasa1310
12. dec 2025
@danica2711

@sasa1310 "zasa voliči smerohlasu" preto, že celá energopomoc je koncipovaná úplne hlúpo, amatérsky a neodborne. Ako väčšina toho, čo táto vláda neodborníkov robí

@danica2711 energopomoc pri PS by nebola žiadna, alebo by bola ako pri SaS kde ju dostávali všetci. Mohli sa realizovať, aj Ódor mohol, mal na to čas tiež. A ak chceš písať ohľadne voličov toho a toho, tak ťa ubezpečím, že som nevolila ani jedného. Ale nadávať na niečo vedia všetci. No mali to nechať tak, nech teda dostanú aj takí, ktorí zohrievajú veľké bazény celú zimu, to bolo lepšie. A ak si si nevšimla, energopomoc plošná je tu od 2021

sasa1310
12. dec 2025
@ekira1

@sasa1310 a ešte sa zamyslieť, kvôli čomu sa zvyšujú platby. Nie, kvôli vojne na Ukrajine to nie je, máme najvyššie ceny a to sme samostatní v elektrine. Čo máme iné a okolité štáty nemajú? Žeby našu vládu?

@ekira1 Ako som písala, energopomoc (štát dopláca za ceny energií) celoplošná je tu od roku 2021, kedy ceny išli rapídne hore. Tak si pozri kto bol vtedy pri moci

ekira1
12. dec 2025
@sasa1310

@ekira1 Ako som písala, energopomoc (štát dopláca za ceny energií) celoplošná je tu od roku 2021, kedy ceny išli rapídne hore. Tak si pozri kto bol vtedy pri moci

@sasa1310 pamätám, Fico natáčal videjká ako všade lacno, len tu draho kvôli matovičovi. Matovič už nie je vo vláde, ceny idú raketovo hore, odvody stúpajú, jediné čo klesá, je životná úroveň. A ešte vlastne klesá percento odvodov do druhého piliera, daňový bonus klesá, ekonomika je pred mŕtvicou.. 14 rokov si tu za Fica žijeme v blahobyte..

sasa1310
12. dec 2025
@ekira1

@sasa1310 pamätám, Fico natáčal videjká ako všade lacno, len tu draho kvôli matovičovi. Matovič už nie je vo vláde, ceny idú raketovo hore, odvody stúpajú, jediné čo klesá, je životná úroveň. A ešte vlastne klesá percento odvodov do druhého piliera, daňový bonus klesá, ekonomika je pred mŕtvicou.. 14 rokov si tu za Fica žijeme v blahobyte..

@ekira1 takto by tu bolo za každého jedného. Sa pozri ako sa rapídne Francúzsko zadlžuje

ekira1
12. dec 2025
@sasa1310

@ekira1 takto by tu bolo za každého jedného. Sa pozri ako sa rapídne Francúzsko zadlžuje

@sasa1310 tak sa pozri, ako sa teda rozkráda Francúzsko, akú majú životnú úroveň oproti nám. Nás už i Slovinsko predbehlo, sme úplne na chvoste..

sasa1310
13. dec 2025
@ekira1

@sasa1310 tak sa pozri, ako sa teda rozkráda Francúzsko, akú majú životnú úroveň oproti nám. Nás už i Slovinsko predbehlo, sme úplne na chvoste..

@ekira1 a prečo nás predbehlo? No rozmýšľaj. Životná úroveň na Slovensku bola najlepšia v roku 2019. Odvtedy klesala. Po voľbách vo februári 2020

ekira1
Autor odpoveď zmazal
Strana
z2