icon

Neviem, koľko manžel zarába

1. máj 2020

Ahojte,

Dievcata, ktore mate manzelov/partnerov zivnostnikov, ako vam oznamuju kolko zarobili? Moj mi to sam od seba nepovie, netusim kolko nosi domov. Zle sa nemame, tak viem, ze zaraba slusne. Len ako sa s nim o tom rozpravat? Je mi blbe sa pytat vzdy, ked pride domov.

Vdaka🙂)

autor
1. máj 2020

@maty112 mne zas pride divne informovat a hovorit o tom, co si kupujeme ;)

maminuska
1. máj 2020

prečo ti to príde divné ?

maty112
1. máj 2020

ale co divne? napr.chlap chce pneumatiky tak mi povie potrebujem kupit pneumatiky budu stat tolko a tolko..alebo ja detom oblecenie, obuv..poviem tiez idem do mesta kupit obuv, stalo to tolko a tolko..co je na tom divne? spolocne si merkujeme vydavky...

autor
1. máj 2020

@maminuska proste mi to pride divne, take pod dozorom

autor
1. máj 2020

@maty112 tak ja skor hovorim o nepotrebnych veciach ako hobby a pod,

nikyball
1. máj 2020

😂 divné je skôr to, že nevieš o ňom koľko zarába a nevieš ako sa ho to opýtať. Nechápem takéto vzťahy a už vôbec to , čo vedie takýchto ľudí k tomu, aby sa zobrali

maminuska
1. máj 2020

ak máš dobrý vzťah s mužom a si normálna a máš brzdu vo výdavkoch , tak aký dozor ?

maty112
1. máj 2020

neviem preco mas ten pocit dozoru..vsak normalne fungovanie.. mame 1 ucet a riadime si ho, ked nieco chcem poviem potrebujem/chcem/hodi sa mi toto a tamto, stoji to tolko a tolko kupim to.. pochopim tajnosti okolo vianoc narodenin teda darcekov..vsak ked hospodarit tak spolu, dohodnut sa a pod..ved to nieje dozor..

autor
1. máj 2020

@maminuska tak potom neviem naco by sme sa o tom informovali

maminuska
1. máj 2020

no preto že ste manželia , zrejme si nepochopila ešte princíp manželstva . To je tím .

autor
1. máj 2020

@maty112 tak ja zarabam svoje peniaze a chcem si kupovat co chcem bez toho, aby som sa pytala a oznamovala niekomu, neviem co je na to nepochopitelne. A tiez nechcem aby mi on musel nieco oznamovat a pod. Ked ucty sa platia ako maju.

autor
1. máj 2020

@maminuska mame super vztah, preto nepotrebujem mat dozor nad jeho vydavkami a nechcem, aby mal on nad mojimi

autor
1. máj 2020

@maminuska nechapem, odisla som od rodicov a teraz musim vsetko hpvorit, co si kupujem manzelovi?

maminuska
1. máj 2020

prečo stále hovoríš o dozore ? Dozor sa robí nad neposlušným deckom a nie nad partnerom . Ale manželstvo je tím , kde sa ťahá za spoločný koniec a nie kde si každý robí čo chce.

autor
1. máj 2020

@maminuska vsak tahame spolocne;)

maminuska
1. máj 2020

nemusíš mu hovoriť , ani ja nehovorím , on to vidí ..

nikyball
1. máj 2020

Ak by si mala normálny vzťah tak aj napriek spoločnému účtu si môžeš kupovať čo chces, môžeš sa dokonca manžela opýtať na výplatu a podobne.
Neviem si predstaviť , že ako rodina by sme doma nevedeli ako na tom finančné sme

maminuska
1. máj 2020

neťaháte, každý žgrloší na svojej kope.

autor
1. máj 2020

@nikyball tak to mas blbe, ked len toto povazujes za jedinu vec vo vztahu🙂

autor
1. máj 2020

@maminuska nie, ked druhy potrebuje peniaze, tak si dame navzajom. Vsetko riesime spolocne. Ale svoje proste si financujeme sami

maminuska
1. máj 2020

koľko si vydatá ? rok , dva ?

autor
1. máj 2020

@nikyball ja sa ho mozem opytat na vyplatu😄 len mi to je blbe....
Uz sa tu zacina prekrucat

maty112
1. máj 2020

ved aj ja zarabam svoje peniaze, mam podobny prijem ako muz, ale tak mi pride nefer ze sme manzelia mame spolocnu domacnost ale narokujem si a strazim.svoj plat, lebo je to moje zarobene a nestaraj sa mi do toho co si kupim a na co miniem,vsak ucty platime na pol..ale tak kazdy funguje inac..my sme sa naucili hospodarit spolu..vzdy si povieme kto co chce si kupit a za kolko..v ramci moznosti samozrejme..takto nam to vyhovuje...

autor
1. máj 2020
maminuska
1. máj 2020

no vidíš a my si navzájom nedávame , my si jednoducho zoberieme.

autor
1. máj 2020

@maminuska nie je to jedno?

nikyball
1. máj 2020

Nie , práveže to ty si tá, čo to má blbé ,keď sa nevie rozprávať so svojím mužom a pýta sa ako.
A keď je to pre teba teda také nepodstatné ako hovoríš v posledných komentároch, načo si teda zakladala tému?!

autor
1. máj 2020

@nikyball nebojim, paneboze😄😄

maminuska
1. máj 2020

no tak to všetko vysvetľuje 🙂 . Buď v manželstve 10 a viac a nebudete blbé nič.

maminuska
1. máj 2020

nie je to jedno , lebo si len na začiatku , nemáš deti , neprežila si žiadne ťažké situácie , potom takéto veci idú bokom . A ver tomu že keď budeš mať deti bude ´ta to zaujímať veľmi