Neviem vyžiť z výplaty
Neviem vždy na konci mesiaca idem do debetu, mam príjem 1000, 400 mi dáva partner, 250 invalidný, 60 Prídavky nevyzijem takto to mam cca tento mesiac, míňam veľa? Chlap už na mňa nemá nervy, ze musím vyžiť z 1000 eur, dá sa to?
450 strava
300 reštaurácie, kaviarne
300 dom
150 oblečenie kozmetika
150 nafta,
50 poistka
100 investicie
30 pedikura
150 psychológovia lieky
100 darceky
Autorka nereaguje, asi je sklamaná, že sme ju nepochválili, aká je skromná...
Ja by som ešte aj ušetrila z takéhoto platu ... kaviarne, reštaurácie? ... zarábam síce viac, no mne toto prídu zbytočne vyhodené peniaze, samozrejme raz za čas OK ale 300 ečiek tam mesačne nechať to ozaj nie.
Je to urcite troll.. je tu milion tem, ze maju viac ako je priemerna mzda a nevedia vyzit.. nejak sa to casto opakuje
@alofinka Škrtni 300k za reštiku a kávičku, zredukuj oblečenie a kozmetiku na polovicu, detto darčeky a máš ušetrené.
Troll.Takato miera jebnutosti nie je realna.
A čože máš taký malý ID? Ja mám trojnásobne vyšší ako ty. A mzdu v čistom dva a pol násobne vyššiu. Niekde robíš chybu dievča.
Ako som toto prečítala úplne ma napadla tá baba čo tu niekedy vypisovala ako tehotná že chodí do reštaurácií lebo jej je strašne zle,preje neviem koľko,a muž nemá na jedlo 🤔
Nevieš gazdovať.to je celé.
Ako som toto prečítala úplne ma napadla tá baba čo tu niekedy vypisovala ako tehotná že chodí do reštaurácií lebo jej je strašne zle,preje neviem koľko,a muž nemá na jedlo 🤔
@gabikaa96 A vzdy musela mat lososa s batatmi a potom sa presunula vedla do kaviarne na kolac 😂
Tu fakt treba zaviesť finančnú gramotnosť na školách ako povinný predmet.
Pekne si vysukaj rukávy, postáv sa k sporáku a začni variť!
Možno minas v reštaurácii na denné menu, keď si.v prácu, ale nerob to! Navara toľko, aby si, prípadne i manžel, mali obed na druhý deň, vezmi si ho do práce, zohrej. v mikrovlnke a ušetria, budeš jesť domácu stravu (ja som v reštaurácii ochotná jesť len z donútenia).
Namiesto pedikúra si kúp Parasoftin za cca 8 EUR, tvrdej kože sa zbavis lepšie ako pedikúra a nechty si hádam dokážeš ostrihať.
@alofinka Vyries si najprv zavislost na nakupovani... kde v tomto rozpise su tie cigarety co spominas v inej diskusii ze aj 50 denne?
Pre teba by bolo najlepsie aby si nemala pristup ku karte a debetu, len nevyhnutnu hotovost na nakup potravin.
@nafka0483 a tiež výdavky za šamana, lebo frajera často bolí hlava 😃
Darceky ma fakt pobavili 😅😅
Najdi si niekoho financne zdatneho, kto ti vysvetli, ako sa minaju peniaze
@alofinka to každý mesiac kupuješ darčeky za 100 €?? A reštaurácie 100 €? Veď kúp za 100€ mäso a navar doma. To ani nezuzitkujes toľko mäsa.
@alofinka my mame príjem 4000€ a tiež nám je málo🫣, treba si nastaviť výdavky podľa príjmu a nie dohlupa rozhadzovať 😅
Prepac za uorimnost, ale pri 1000 eurovom plate dat 300 eur na restauracie je chore... ja mam prijem cca 2500 v cistom (cca 3500 v hrubom) a tolko mesacne v restikach nenecham..
@anonym_fb1b0b aj tak je to sprostosť. Čo len ona platí? My nemáme jeden mesiac jedáleň a neminiem toľko. Okrem toho občas si navarim
Autorka nereaguje, asi je sklamaná, že sme ju nepochválili, aká je skromná...
@anonym_9a5886 u nás hocikto vyžije z polovice nejak ju nedokážem ľutovať
aj ja chcem príjem 1000+400 potom nebudem pizúkať že mám málo :D
mna zaujalo to ako hospodarenie ako partneri.
partner jej dava 400, ona prispieva 1000 plus pridavky na dieta, invalidny neviem na koho je, ak autorkin
tak ona prispieva 1000+250+60 ... 1310
a on 400 eur.
vydavky su predpokladam spolocne. dom je asi vlastny, 300 eur zrejme nebude hypo.
Bezohladu na to , ze autorka nevie hospodarit, mi to delenie financii v rodine nepride spravodlive.

@alofinka byť tvojím chlapom tak ťa prefackám,ale neverím,že toto je reálne