Nevydaté žienky, ako riešite majetok vo vzťahu?
Ako máte poriešené majektové vzťahy, keď máte spolu deti a nie ste zobratí, hlavne, keď ste na materskej/ rodičovskej. Účty, kúpa majetku, byt... Ako máte poriešené, ak by sa niečo stalo, aby ste neostali s holým zadkom s prepáčením...
Ďakujem
@lvandrealv ja robim z domu 😉 😉 😉 a deti enchodia do skolky pretoze sym ma len rok este nieco???
lebo aj ja mozem povedat ze mam 3 roboty (2 eshpy+ praca na doma) tak by som to vravela, kebyze sa chcem chvalit, ale ked to realne zratam a spriemerujem za cely rok, tak je to par stoviek mesacne...
@marcela305 viac otazok tam bolo
@evittam pises, co nepotrebujem zhrnovat, pytam sa nieco ine
@lvandrealv Ale veď ja netvrdím, že si sprostá - to si napísala ty.....Ja som si riadne prečítala čo riešiš a napísala som ti odpoveď a aj ostatné ženy a to že sa ti moje odpovede nepáčia neznamená, že neviem čo riešiš....Riešiš, že máš dve deti, partnera a ak by ťa nechal tak nemáš nič.....a odpoveď na to ako to riešiť si musíš nájsť hlavne sama - svoj názor a ostatné som ti napísala - čiže ak nemáš nič a nezariadiš si aby si mala tak nebudeš mať nič - veľmi ľahká rovnica.
@marcela305 no daj kolko zarobis v cistom mesacne
@lvandrealv no vidis pre mna je to tak 200 eur navyse a robim z betterware lenze vies ja mam normalneho muza 🙂 a robim to preto ze ma to bavi 🙂 nie pre peniaze tie su bonus ....a k rodicaku to staci na to co chcem napr kupit detoma lebo na nejake necakane vydavky
@evittam mozno si to staci len vydiskutovat. Vsak ani Rim nebol postaveny za den 🙂 ;) A ani u nas to nie vzdy nebolo taketo ruzove. Ale sadli sme si, povedali sme si co nas trapy, ako to bude s financiami, ze mame dieta a uz to nie je sranda 😂 Ja si myslim ze ak dvaja rozumni a dospeli ludia rataju spolu do buducnosti, musia sa vediet dohodnut. Vsak mi to pride ako logicke. Ak ju naozaj lubi, chce ju ako zivotnu partnerku, tak by nemal byt pre neho problem napisat cast domu, pozemku na zakladatelku. Pripadne cast na jedno dieta, druhu cast na druhe dieta.... No neviem. Tazko sudit, kezde do kuchyne im nevidime. Pozname len cast pribehu. Tu tazko radit. Naozaj len poskytnut vlastne skusenosti aby si mohla urobit aky taky prehlad o tom ako to inde funguje a potom sa podla toho k problemu postavit
@marcela305 lebo si to pisala takym stylom, ako keby nebolo problem zarobit na byt stravu a opatrovatelku....
@evittam odpoved sam mi pomohla viac, ako tvoje osocovanie... skusenost... nie mudrovanie a zhadzovanie
@lvandrealv vsmocny admin alias Big Brother vsetko vidi 🙂
No ja mam sporiaci ucet kuk toremu ma pristup/dispozicne pravo len moja mama. Ziadny z partnerov tam nikdy nefiguroval. Pokial to fakt nevidim na istotu tak tam sa nikto z "napadnikov" nedostane. Netuzim po vybieleni uctu 🙄
To spolocne bydlicko je super vec. To vyzivne si mozes aj teraz vypitat. Bola tu jedna mamicka, co fakt na drzovku mu povedala ze nech prispieva a tieto peniazky odkladala detickam na ucet. Zelezna rezerva...
@lvandrealv akym stylom?? ja somti napisala ze hlavne nejako musis zacat??? mozes sa naucit ked si na rodicaku neico nove a ked budes moct dat deti do skolky pretoze ja by som nad opatrovatelkou neuvazavala nezijem vbratislave 😉 😉 tak uz v tom budes dostatocne dobra v hocicom co ta bavi alebo si spravis kurz jazyka moznosti je vela na to aby si sa mohla osamostatnit a nebyt zavisla an muzovi
@lvandrealv Kde som ťa osočila a zhodila?!!!!!! Dala som ti riadne odpovede a tebe sa nepáčili. Tvoj problém. Sa konečne uvedom čo aj ty píšeš, že si vlastne s chlapom, s ktorým ani vlastne nechceš byť a chceš jeho majetok ak by ste sa rozišli čo nie je reálne a ani žiadna "poistka" na to neexistuje. Ale vidím ak niekto nechce tak nepochopí a už sa hneď "stavia na zadné". Pekný deň ti prajem a dúfam, že to vyriešiš k tvojej spokojnosti.
no ze mas "2 roboty s dvoma detmi no a?" znie inak ako ze si predpokladam ze obcas privyrobis 200 € 😀
@evittam existuje, zistujem ake a budem zistovaj aj inde, nielen na MK, neboj
@lvandrealv Tak daj potom vedieť, že čo teda existuje na to aby si mala nárok na majetok cudzieho človeka....to som zvedavá. 😉
A ak teda existuje a vieš o tom, tak na čo vlastne zháňaš o tom informácie?!
@lvandrealv pozri ty sa tvaris ako strasne mudra a pritom si v srackach lebo si s chlapom co si ta nevazi a mas problem ze ak sa rozidete pravdepodobne zostanes sama s dvoma detmi modli sa aby to nebolo dovtedy co deti budu mat aspon tri roky 🙂 kazdy mesiac to vychadza cca 200 e a vies kazdemu normalnemu cloveku je jasne ze nebudem robit niekde v zavode 12ky pretoze som doma s detmi ... ale aspon som si zariadila zivot rozumnejsie a nemusim sa bat ze co ked toho muza prestane bavit mat zo mna debila ....
@lvandrealv presne ako ti pise
@marcela305. Zaklad je nebyt zavisla len od muzovych financii. Kde je vola je aj cesta. Neviem ako stare mas deticky ale skus si najst pracu ktora ti nehodi len par supek. A co sa tyka prave vo firme, no neviem. Asi by som ju prehodnotila. Vies, ja som clovek ktory hlada ako sa to da, nie ako sa to neda....
@evittam na modrej streche sa mi paci komentar, ze ked sa vam nejaky interier nepaci, nereagujte, nezhadzujte ho- nieco v takom style, uzivatelovi sa zjavne paci, malo by byt aj tu take nieco napisane 😀
nechcem tvoje rady, nepotrebujem to citat, prisla som hladat ine! chod radsej s detmi von, v dobrom, fakt nic v zlom, otazka bola ina
@lvandrealv Ok, takže všetky čo tu píšeme sme tvoju otázku pochopili zle - tak ju polož ešte raz a nerob z nás debilov-ďakujem.
Už len píšeš "drísty" a chodíš okolo "horúcej kaše" lebo sa ti väčšina odpovedí nepáči a čakala si možno niečo iné....Ale nevadí aj to je riešenie a cesta. A to čo mám alebo nemám robiť nechaj láskavo na mňa - som svojprávna, inteligentná, nezávislá žena. 🙂
jeden s pravdivych vyrokov je aj komu niet rady tomu niet pomoci .....pretoze v tvojom priapde nie je riesenie ako muza obrat o najvacsi amjetok prajem prijemny den a uspesne doriesenie problemu...
@marcela305 Tak, tak - alebo "daj blbému rozum, osere ti plot"....Nedalo sa to inak napísať, tak sa ospravedlňujem za vulgárnosť všetkým. 😉
No myslela som ze normalna zena...vies pre niekoho aj 200 Eur su celkom pekny peniaz popri detickach. To je take slovenske ze zarabat z domu ale hned tisicky. Ale ze to ma nejaku postupnost tak to uz nie. Ze treba aj zdvihnut zadok a nieco spravit to uz nie..len naj pecene holuby padaju. Potom chlap je onicom, zena vie ze ju kopne do riti, manzelstvo ani sa nehrnu ved tak je to strasne IN zit nadivoko. Lenze to ze ostanu s holou ritou na to uz nemyslia...kazdy bozi tyzden tu mame takuto co tu vyplakava...to sa krista zeny fakt nepoucia????
Podla mna je to pekne a sikovne ze pri 2 detoch sa zvlada aj taketo privyrobenie.
Ja som tiez hladala a nasla som. Mesacne mam Xkrat viac ako moja vyplata, ale dlabem povedat viac. To je take "dajte mi, povedzte mi"...no nesere...m vam povedat viac? Kto chce ten si najde aj pracu aj bokovku.
Syndrom zien ze do vztahu pridu doslova s igelitkou a chcu odchadzat s polovkou bytu a autom je mocno rozsirena..ale to vychadza u Boriska a Rusko/Ukrajinskych chlapakoch (pokial ich nezabasnu) ..no asi zeno trebalo zatat sekeru vyssie 🙄
@lubkavargova1 Škoda, že ti môžem dať len jeden "laik". 😉 🙂 No, ale veď mi tu vlastne riešime nie to na čo sa pýtala, lebo ona sa pýtala na úplne niečo iné a toto vlastne ani nerieši - len stále neviem vlastne teda čo chce - ale v konečnom dôsledku vidno, že s najväčšou pravdepodobnosťou ani ona......Možno len potrebovala "potľapkať po pleci".....
@sashabb a preco by sme sa mali preboha stahovat 😂 Dom mojich rodicov je doteraz pisany na moje meno (bolo to tak odzaciatku) a nikto sa nikam stahovat nemusel 😂😂😂😂😂 A ani nikdy nebude. Takze dost dobre nerozumiem preco by tam malo ostat byvat len dieta ked dovrsi dospelost....akoze ja ked som dovrsila 18 som mala rodicom povedat no zbalte sa a dovi dopo?
@evittam no tak to sme asi dve...lebo akoze co chcela? Ze ako ho "slusne" obrat alebo prinutit aby aj ona nieco mala? No tak poviem narovinu, "ze ako neostat s holou ritou"..dokopem chlapa aby ma dal na LV, prepisal nieco na mna...vsak normalka. Ci ako? Ci co chcela pocut? Prehmaty ako dotlacime chlapakov ze nam davaju peniazky??? No nijako. Na to proste treba mat sikovnu hlavicku, sikovne prsteky a hlavne aj to tam dole zo zlata aby fakt chlapaci zacali prepisovat majetky. Lebo ani chlapy nie su sprosti. Mozno sa im rozum zastavi ked sa nieco postavy, ale pri peniazoch az mocno dobre vedia kalkulovat!

@marcela305 No vidíš, asi som to mala napísať takto. Ale ako si môžeš prečítať v konečnom dôsledku ja neviem o čom píšem a strácam čas a ona rieši úplne niečo iné - a nikto teda momentálne nevie čo.....Či len ja?! Že by? 😀