icon

Nízky plat a zrušenie daňového bonusu. Ako ďalej?

20. sep 2024

Ahojte,

som odborny referent vo verejnej sprave a mam strach ako prezijem po novom roku, vedenie je skupe a zarabam 780 e v cistom, som tam skoro 10 rokov, pridem o chvilu o cely bonus 140 eur, kedze moj student na strednej uz dovrsi 18 rokov, chcem sa vas opytat nizkoprijmovych zivitelov, co planujete, ako si privyrobit.

Chodim velmi unavena z prace, pracujem s ludmi a prace je vyse hlavy, kedze sa ludia poprepustali a doma uz nemam energiu,a by som niekde este po nociach robila😔

autor
22. sep 2024

@doriiis itčkára študuje

lienka.7
22. sep 2024

@maciatkolulu uprimne?
No aspoň tu nie som jediná "mudra darmozracka" 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Inak, tu je každá dobrá rada zbytočná, lebo čokoľvek tu napíšeš nejde, nedá sa a pod.
Inak ani sa nedivím, ze syn je taky aký je... autorka bude na tom pravdepodobne rovnako, keď necha so sebou takto zametat. Ale zlý sú samozrejme všetci naokolo 👌

mamina7070
22. sep 2024

@doriiis ano prispieva do 3 piliera napr prispevok zamestnanca 20€ a zamestnavatela 180€

maciatkolulu
22. sep 2024

@andrea1809 a píšeš dokola o niečom,o čom nič nevieš. A ideš a ideš a ideš. Pritom dokola píšem,že spamujete poniektoré. Ale nevadí. Chces vedieť,kto má u nás doma peniaze? Koho su nehnuteľnosti? Vážne ťa to zaujíma,že teda panička jedna. 🤣🤣🤣Tak mi napíš súkromne a nespamuj. Ok?

andrea1809
22. sep 2024

@maciatkolulu Inak pokial viem, deti mas davno dospele. Zrazu si chora a aj dieta. Nevrav. V kazdej jednej teme sa navazas do matiek, co sa vracaju po materskej, co vlastne cakaju, ze sa z nich poseru...Staci byt ticho, fakt si arogantna

autor
22. sep 2024

@lienka.7 prepac, ale dopriala by som ti aspon taku pracu ako mam ja, lebo sa ocividne velmi nudis, a tie tvoje rady stoja za velke...lebo fakt vo vela temach sa ani neda citat co cele dni pises ludom..nielen mne a laskavo sa do mjo dietata nenavazaj, dakujem

doriiis
22. sep 2024

@mamina7070 ....za mesiac?

maciatkolulu
22. sep 2024

@andrea1809 vieš o Tom,že si dosť prízemná....a to sa vyjadrujem maximálne slušne. Skús sa spýtať "kamosiek" tie vedia o mne viac ako ja sama o sebe. Ale vážne a úprimne je mi zle z toľkej primitivnosti. Hold,aj takí sú medzi nami. Naozaj skús najprv premýšľať a potom vypúšťať,či z ust,či z prstov,možno sa budes mať v živote lepšie. Želám ti to.

maciatkolulu
22. sep 2024

Desí ma,opakujem sa,desí ma,ako niektoré nevedia čítať. Úplne jednoduché vety. Miesto koníka,skúste čítať,v🥳nejakú beletriu aspoň a potom sa s kamoškami rozprávajte,čo ste prečítali a nie čo je nové na love Islande🙃....

andrea1809
22. sep 2024

@maciatkolulu Ja myslim, ze dookola pises to iste ty, pretoze v kazdej druhej teme sa navazat do mamiciek, ze nebud leniva, treba makat....Hadam uz staci
Je tu inak vidiet, ako maximalne slusne sa vyjadrujes, to som nasla len par

https://www.modrykonik.sk/forum/zamestnanie/ako-oznamit-navrat-do-prace-po-rodicovskej/

https://www.modrykonik.sk/forum/co-sa-zmenilo-narodenim-dietata/zena-na-materskej-na-vsetko-sama/

https://www.modrykonik.sk/forum/co-sa-zmenilo-narodenim-dietata/mali-by-ste-znova-dieta-2/?page=2

maciatkolulu
22. sep 2024

@andrea1809 napíš mi,kde som.koho v.tejto téme urážal,prosím. Vážne

andrea1809
22. sep 2024

@maciatkolulu Ja to necham na inych, nech si precitaju......mudra jak radio, v nevie, co je makat. Fakt nonsense....Este vypisujes, ako si si uzivala doma. Nemas ziadnu pokoru.

terina25
22. sep 2024

Milujem,ked sa vyjadruje roky nepracujuca nezamestnana zena,kt.nezije na SVK alebo zena bezdetna. 👎

rikarika
22. sep 2024

@maciatkolulu a to mi načo píšeš?

autor
22. sep 2024

@terina25 to clovek ani nevie ci je skor smutne, alebo vtipne 😉

mamina7070
22. sep 2024

@doriiis ano

maciatkolulu
22. sep 2024

@andrea1809 nájdi si aj o mne nieco a mojej chorej dcére....naozaj ti želám,aby si to nikdy nemusela zažívať. A radim ti,niekedy je mlčať zlato....a nauč sa čítať...
Apropo PREKOPiRUJ MI, KDE URAZAM AUTORKU. Dakujem

maciatkolulu
22. sep 2024

Ty vole,človek napíše svoj názor.... A hon na čarodejnice. 🤮
Hold Bohu vďaka za zahraničie. Tento primitivizmus,toto človek nepozná. Ale je to sila baby,vážne. 🙃Tokajte si tu navzájom,fnukajte,ale vedzte,prd z toho. Verte mi,viem to🤣👍

andrea1809
22. sep 2024

@autorka Mas pocit, ze @maciatkolulu ta neurazala aka si neschopna?
@maciatkolulu Ale ano, zrazu vdakabohu za zahranicie. Cely cas tu ludi davas dole, ked to skusi niekto na teba, uz to je strasne, primitivne a neviem co.
kritizovat a davat dole moze ten, co pracuje. Ty nie.

lienka.7
22. sep 2024

@autorka no tak si si tu prišla po ľútosť alebo po co teraz ?
A keď máš taký prehľad, co pises ako anonym, hm? Jaj, vtedy sa môžeš hrať na chudinku a byt zároveň aj hustá, ze?
A reálne mas 2 možnosti, bud zmeníš prácu alebo si nájdeš brigádu.
A do mojej práce sa ty laskavo nestaraj, keby si bola husta v praci aspoň z polovice tak ako tu, nemusela by si tu teraz vyplakavat.

autor
22. sep 2024

@lienka.7 ty si jedna arogantna zena, ja som len napisala, ze najviac vyskakuju tie, co nemaju k tomu co povedat, ale, ze vobec, skrz nulove skusenosti

maciatkolulu
22. sep 2024

@lienka.7 🤣👍cusim,pssst. Lebo teda,čo už ja,neviem čo teda som,prachy nikomu neberiem,nebrala som. Ale som zla,lebo som moje deti naučila pracovať. Ja lemra!!! 🙃A teda aj malý bude makať. Teda ten imaginárny malý.a chlapa vyciciam. No nič,idem sa zamyslieť,kde osklbat rakúsku republiku.

doriiis
22. sep 2024

@mamina7070 ....mesačne v štátnom sektore vám zamestnávateľ prispeje do 3.piliera 180 € ?

terina25
22. sep 2024

@maciatkolulu ved hej,najlepsie poslat deti makat a sam sediet doma . Ale ved kto si ako zariadi,tak ma hejze .blahozelam,si super 👍

maciatkolulu
22. sep 2024

@andrea1809 prosím ťa opakovane,kde som autorku URAZALA,alebo dala nevhodný príspevok. O tebe sa to dá napísať vo veľa príspevkoch,kde som to urobila ja? Ved prekopiruj,to ti ide. Ja sa rada ospravedlním. Nemám s tým problém ,vážne.
Takže vážne čakám

maciatkolulu
22. sep 2024

@terina25 deti išli samé,aj bývať ,nikto ich nepodieľal. Vieš ty,kedy a kde som robila,heeeej? Ste fakt také jednoduché,že ste schopné písať veci o ktorých nič neviete?

andrea1809
22. sep 2024

@maciatkolulu Inak ma bavi, ako si vzdy vedela v kazdej teme zhodnotit pracujuce mamicky akoby si bola sefka Microsoftu. A mas nulove skusenosti. Nevadi. Prachy nikomu neberies....no musim ta vyviest z omylu, kedze neplatis dane, tak de facto ano....vyuzivas sluzby, na ktore sa skladaju ini
Ale fajn, ze si naucila deti makat, bavime sa vsak o tebe....

autor
22. sep 2024

@andrea1809 pani pise z cesty, nema šajnu aku agendu v praci vybavujem, kolko a co to obnasa, jej staci ako nepracujucej, ze citala niekde na topkach ze " v statnej sprave" sa kavickuje, pravdupovediac ani sa neda na ludi, ktori maju v dennej naplni len MK a gauc, zijuci v nejakej bubline reagovat, je to zbytocne plytvanie energie

maciatkolulu
22. sep 2024

Jezisi,to vážne.....🙃

terina25
22. sep 2024

@maciatkolulu sama si to pisala v inych temach ze roky nepracujes.