Nízky plat a zrušenie daňového bonusu. Ako ďalej?
Ahojte,
som odborny referent vo verejnej sprave a mam strach ako prezijem po novom roku, vedenie je skupe a zarabam 780 e v cistom, som tam skoro 10 rokov, pridem o chvilu o cely bonus 140 eur, kedze moj student na strednej uz dovrsi 18 rokov, chcem sa vas opytat nizkoprijmovych zivitelov, co planujete, ako si privyrobit.
Chodim velmi unavena z prace, pracujem s ludmi a prace je vyse hlavy, kedze sa ludia poprepustali a doma uz nemam energiu,a by som niekde este po nociach robila😔
@lienka.7 vies ako to v zivote chodi, situacia sa moze zmenit kazdemu z nas a to hocikedy 😉
@andrea1809 odkiaľ vieš,čo kde platím a odkiaľ mi idú peniaze.....poznáš také,že prenájom? Asi nie,chápem. Nevadí. A prečo sa bavíme o mne? Ja problém nemám
Prosím,čakám na to zkopirovanie urazania!
Však a v čom je problém,že nepracujem? Ja som napísal k téme,že rodiny,ktoré sú zabezpečené v pohode majú deti na brigádach a matky doma. V čom vidíš problém?
Ono,kebyže nemám z čoho žiť,tak nerevem,ale makám. Ako som to to robila po rozvode. Prosím dohľadať v témach,máš tu na to partnerky. A nefabiulujem ako domovnicka Blaškova🤣👍
@terina25
@maciatkolulu my sme jednoduche a ty si ,,dokonala,,..
Tak tebe želám najmä viac sily k nejakej zmene,možno ťa nakopne výpoveď. Alebo neviem čo. Možno nároky dieťaťa . Neviem...nuž najmä to chce vážne nejaký impulz,lebo z tej sumy,to je naozaj ťažké zit a trápiť sa noci,že z čoho,kvôli chýbajúcemu bonusu existovat,musí byť vážne depresívne. Tak veľa síl k tej zmene♥️
@terina25 nemyslím si,ale vďaka.
@maciatkolulu no vidis...vela sily prajem aj sebe aj ostatnym, tam kde to nemaju a potrebuju
Autorka, niekedy sa staci dobre vydat a uz nemusis nikdy pracovat prip.ako lienka,nemat deti(ale tak ty uz mas,cize to je pase) .
@terina25 písala,aj oženiť 🙃
@maciatkolulu Ja ti nebudem nic kopirovat, autorka ti sama napisala. Nabuduce skus menej mudrovat, co sa prace a pracujucich zien tyka z pohodlia gauca a kaviciek s kamoskami....Nebudes vyzerat potom tak trapne.
@terina25 ja som stastna, ze mam syna, moj zivot je obohateny o kopec spolocnych zazitkov a lasky, ani neviem popravde, ze slecna, ci pani lienka nema deti na tomto fore, nechodim tu casto
A este mozes autorka mozno aj zdedit mozno a prenajimat nehnutelnosti. Noo,aj to je cesta..
@terina25 😂 ved jasne, hovorim, ze zivot je niekedy plny prekvapeni 😎
Za tie roky co som tu si clovek ,,iste,,nicky zapamata. V kazdej teme,kazdy den, ...hold tazky to zivot maju. 🤷♀️
@andrea1809 ale veď zkopiruj,píšeš dokola,že som URAZALA,tak kde???? Zkopiruj,čo som napísala zle.... Kde som mudrovala,alebo robila v živote niečo inak. Lebo po rozvode som pracovala. Pri dvoch malých deťoch a nereveala,z toho jedno choré. A na súkromnej škole boli. Nebrala som žiadne prachy na vymyslené diagnózy. Takže toľko k tomu. Píšem ti opakovane,čo je zjavne zbytočne. Niekedy je lepšie cusat. Skús porozmýšľať.
A naozaj by ma potešilo vidieť,kde URAZAM,navazam sa.... Nech sa ospravedlním. Ja to totižto viem.
@terina25 želám ti,aby si nikdy nemusela zažiť niektoré veci čo iný o ktorých píšeš. Ale fajn...
Je to proste zbytočne. Nevadí.
Autorka....žiaľ,múdrejšia rada,ako nájsť si lepšie platenú prácu tu neodznela.Lebo takto budeš iba živoriť.
Nedajboh nejaká pn,alebo podpora a si nahrata.Zial.Ale tak,ty vieš.
@terina25 v takých chvilach clovek zisti, ze zije omnoho bohatsi zivot
@doriiis jasne, ze jedine zmena prace, to je mi jasne, je to ciel do konca roka to poriesit
@andrea1809 ja sa rada ospravedlním vážne skopiruj, prosím
No vidíš.Konecne slovo do boja.Takto to má vyzerať.Prajem veľa šťastia pri hľadaní.💪🏻
@doriiis dakujem 🙂
@maciatkolulu si po sebe precitaj. Sme slepice, sme jednoduche. Ale mas pravdu,to nue su urazky vsak.
Inak zaujimave,uz si mala chore dieta a pracovala. Pritom v inych temach si pisala ako dlho si doma a nepracujes. Tak neviem, ked uz klames,tak si aspon zapamataj,ze co kde pises
To ma potešilo autorka.😊
Idem na kávu.
@terina25 prosiiiim,skús si dohľadať. Pomôžu ti. Alebo pomôžem... Mám tri deti,dve dospelé a jedno 11.rocne. už je to lepšie. Všetko o mne viete,absolútne. Úplne. Ale toto uniklo. Prvá dcéra s narodila chorá. Vážne chorá. Ja som zdravá🙃👍. Este niečo. Ja som iba písala k veci a svoj názor. Na vozíku ste sa tu do mna. Jedna radosť. A to z dôvodu mne neznameho pôvodu. A po rozvode a prvým muzom som išla pracovať. Napriek hydrocephalu môjho dieťaťa. Lebo Bohu vďaka,vyrástla z nej zdravá ,mladá žena. Matka malej dcéry. Este niečo? Zdroj príjmov. Pôvod? Či?
@terina25 no a čo? Veď píšem,že som bola s dievčatami doma,dcér mala päť,keď išla do škôlky a ja som bola doma. Mala za sebou päť operácii. A?
@maciatkolulu ...kašli už na to.Mudrejsi ustúpi.

@autorka naozaj? Ale aspoň tu nevyplakavam, ze nemám z čoho žiť ako ty. Ale jasne, neboj, iste ta tu niektoré polutuju a ponadavaju si tu na niektoré, ktoré ti tu nejaké rady dali. Co sa ale tebe samozrejme nepáči, lebo to si ty nechcela.
Len by som chcela vedieť, ako to pomôže tebe. Nijako, ze? Ďalšia zbytočná téma.