O koľko vám zvýšili školské obedy?
Ahojte môžem sa spýtať o koľko vám zvyšovali obedy v škole. Ako u nás skoro o 15€ na dieťa a to nevravím aké porcie dostávajú. Ešte menej ako minulý školský rok. Úplne chápem že musia to zadelit s toho čo majú a potraviny išli hore. No ale ako syn prvák príde domov zo školy l. Obed nejedol a dnes bol kakaový koláč 🙈 len foto aký prídel má každý deň. Konce z koláča to dostávajú najmenšie deti🤦

@anika toto je hrozne! Toto by som zajtra odniesla veducej skolskej jedalne a ziadala peniaze naspat. A este by som napisala staznost s touto fotkou. Ako toto moze niekto dat dietatu na obed...
@anika ja už nemám slov. Len by som chcela vedieť keby toto čo oni dajú našim deťom "na obed ' či by to dali aj svojím deťom alebo či by sa im toto páčilo. Viem že rozpočet s cenami nepustí ale suché jesť na obed a platiť zato. Môj syn minulý týždeň mal 2 dní tú istú polievku trochu mrkvy a šťava 🙈
@roxana280 Mam 12r syna a ma 164cm. Vobec mu skolske obedy nestacia. Vzdy varim doma a bud sa naje rovno ako pride zo skoly alebo robim teplu veceru. Uz to ani neriesim.
@kittykat22 ja by som zaplatila aj viac keby sa dalo, aby neprisiel domov hladny a musela som varit, muz je celiatik jemu zas ine☹ Snad na strednej bude lepsie.
@roxana280 no máloktoré dieťa sa naje zo školských obedov, môj najmladší je slabý jedak, tak jemu to stačí. Prostredný 14-rocny sa stále sťažuje, že málo dávajú. Doma sa dotlačí niečím, čo už.

@lenkaviki48 aha, co priniesol dnes moj