icon

Od akého veku mali vaši tínedžeri platobné karty?

Včera o 09:11

Dobrý deň. Syn má 14 rokov a začal sa pýtať na vlastnú platobnú kartu.
Zatiaľ fungujeme hlavne na hotovosti, ale pri autobuse, bufete alebo menších nákupoch by mu karta bola asi praktickejšia. Ja z toho mám ešte trochu rešpekt, hlavne kvôli míňaniu a tomu, či si to vie ustrážiť.
Od akého veku mali vaše deti kartu? Fungovalo vám to lepšie ako hotovosť? Ďakujem.

Strana
z3
sisska96
Včera o 18:15
@anonym_dc7dac

@anonym_1f1cff a co je na tom divne?

@anonym_dc7dac načo 10 ročným deckám karta? Však dostanú vreckové a hotovo, nezarábajú

natalka13
Včera o 18:26
@sisska96

@anonym_dc7dac načo 10 ročným deckám karta? Však dostanú vreckové a hotovo, nezarábajú

@sisska96 vreckove maju na ucte a k uctu maju kartu . Jednoduche, aj ked pre mnohe tu ako citam nepochopitelne. Ako pre mna ze dospela zena sa boji pouzivat kartu.

michelle567
Včera o 18:44

Ja som nedávno založila 10rocnemu v Tatra banke. Sama mám inú banku ale aplikáciu tatrabanky mam v mobile aj ja ako rodič a vidím všetky pohyby platby atď. Založila som detský účet, je zadarmo. Je tam aj sporiaci podúčet. Keď mu založiš tento detský účet a jemu dáš do jeho mobilu aplikáciu tabi, každý mesiac mu pošleš nejaké € na účet, dostane benefit spolu 75€ za pol roka - 15€ na sporiaci podúčet a 10€ mesačne na 6mesiacov. Mne sa to páči.

vevesh
Včera o 18:45

Najstarsie od tusim 13, najmaldsie od 10. Potrebuju kvoli cestovaniu a nakupovaniu v bufete- to je u nas mozne iba kartou. Takisto v obchode je to jednoduchsie- kupia praclik ci croissant, prilozia kartu a ficia do skoly a nemusia vystavat na kasach s dedkovcami, ktori o 7.30 pred skolou robia tyzdnovy nakup🙄🙄🙄🙄
...a ano, maju limity, takisto ako my tam neskreckujeme celkove uspory. Je to jednoducho ucet na mesacne vreckove (a to dostavaju podla veku a potrieb...).

anonym_d35148
Včera o 20:40

@anonym_autor Na zaciatku mu poziciaval.muz jednu z kariet, cca od 13 rokov. Ale vlastnu ma az teraz, ako 16rocny.

romanovic
Včera o 20:57

@anonym_autor 15.

Strana
z3