Od kedy sa vypláca preplatok na daniach?
Od kedy sa vyplacajú preplatky dani?
@milacik1986 Nie. Nikomu kto podával DP. DU ma 40dni na vrátenie preplatku od posledného mozneho dátumu podať DP, t.j.tento rok do 13.5.! A skor to ani neposlu.
@milacik1986 Mne od zamestnávateľa prišiel len papier so sumou ktorá mi bude poukázaná na účet.
@evittam ja iba kvôli tomu sa pýtam lebo na infolinke včera pani tvrdila že od 4.4 sa už vypláca tak som bola zvedavá či už niekomu nabehlo.
@milacik1986 Co mam skusenosti vacsinou dodrzia ten 40 dnovy termín.
@misinka0611 Ona sa pýta na preplatky od DU. Zamestnávateľ je povinny spravit RZ max.v marcovej vyplate.
Z daňového úradu Trenčín už mali dve moje známe preplatky ( vrátku dane) + daňový bonus na deti ktorý si počas roka 2017 neuplatňovali u zamestnávateľa na svojich účtoch - podotýkam že si daň.priznania podávali samé ešte vo februári tohoto roka. Tak mi to nedalo a dnes som aj ja volala na daň.urad ako to teda je podľa čoho a akých kritérií teda komu vracajú preplatky a pani z oddelenia klientskej zóny mi v telefóne odpovedala že to vyplácajú priebežne postupne už od 3.4. až do 10.5.
Takže už len čakať😊
@milacik1986 áno.
Oni o majú limit 55 ľudí vyplácať za deň nooo zbohom... ;( volala som do ga má daňový úrad zo zámienkou či mám papiere v poriadku. A toto mi povedala pani. :(
Manzelovi dnes
@milacik1986 aj môjmu manželovi dnes nabehli peniažky.
@lolita555 odkiaľ ste?
@milacik1986 banovce
Vypláca sa už... Manželovi prisiel s výplatou na účet v utorok
@zuzanadringus To je rozdiel. To mu vyplatil zamestnavatel.
Mojmu muzovi kazdy rok nabehne 28.4
@evittam aha, tak to som nevedela - pardon

Dnes na ucte TB nabehol danovy preplatok spolu s danovym bonusom na deti. Ale su rýýýchli 🙂 /N:Zamky/
Nahodou niekomu zo Skalice nabehol danovybonu a danovy preplatok dakujem
@kovacovalydia Úplne presne...termín do 10.5. a vypláca sa priebežne, nie podľa abecedy, ani podľa bydliska, ani podľa nijakých hlúpostí....
Dostal uz niekto prosim vas?dakujem
@evittam @ cecilia68 možno pre vás zbytočná otázka ale pre nejaké rodiny nie. Iba sa informujú nepytaju sa každý deň...

Dobrý deň chcela by som sa opýtať niekomu už nabehol na účet preplatok za daňové priznanie? Dakujem