Od kedy sa vypláca preplatok na daniach?
Od kedy sa vyplacajú preplatky dani?
@semancikova na postu ked mas splnomocnenie vybav si na poste kartickuu, nemusis potom nosit papier
@evittam este sa opytam to pride sek v obalke alebo len sek?lebo postu prebera prababka a nechcem aby to videla...myslim sumu😁
@semancikova Samozrejme,ze len sek. Si si to mala ulahcit a dat poslat na ucet-okr.ineho je to aj rychlejsie.
@slunce3 keď mám to splnomocnenie tak akú kartičku?Ja mám tu generálnu plnú moc
@semancikova generálna plna moc ma aky format? A4? Na poste si vies pravit s tym, a nemusis vlacit papiere lenn si strcis karticku do penazenky. A nemusis vlasitpapiere. Ale ak to tebe vyhovuje nemusis si ju robit, je to len vec praktickeho hladiska
Ahojte, prišiel už niekomu na účet daňový bonus zo živnosti...??? Ďakujem...
@29elgatitto môžem sa ešte opýtať ak mám to na adresu tak to príde neskôr či ako ?
preplatky na daniach sa vyplacaju do 40 dní po termíne danového priznania do 10.5.2017 by mal ibyť na účte alebo poslané poštovým poukazom,podľa toho,ako ste žiadali v daňovom priznaní
Ak sa nemýlim tak ich vyplácajú podľa abecedy.. je tu niekto zo žilinského kraja so začiatočným písmenom N v priezvisku komu už preplatok nabehol na účet? Ďakujem ☺

@slunce3 v poho☺to je tak,ked pises jednou rukoi a nestihas po sebe precitat😁😁