Od kedy sa vypláca preplatok na daniach?
Od kedy sa vyplacajú preplatky dani?
@semancikova na postu ked mas splnomocnenie vybav si na poste kartickuu, nemusis potom nosit papier
@semancikova Nie, vsade vyplacaju inak. Ak mas gener.plnu moc tak ti to daju.
@semancikova hej vsade vyplacaju inac, resp. Ako im dojde pod ruku.
@evittam este sa opytam to pride sek v obalke alebo len sek?lebo postu prebera prababka a nechcem aby to videla...myslim sumu😁
@semancikova Samozrejme,ze len sek. Si si to mala ulahcit a dat poslat na ucet-okr.ineho je to aj rychlejsie.
@evittam čo už Ďakujem
@slunce3 keď mám to splnomocnenie tak akú kartičku?Ja mám tu generálnu plnú moc
@semancikova generálna plna moc ma aky format? A4? Na poste si vies pravit s tym, a nemusis vlacit papiere lenn si strcis karticku do penazenky. A nemusis vlasitpapiere. Ale ak to tebe vyhovuje nemusis si ju robit, je to len vec praktickeho hladiska
Ahojte, prišiel už niekomu na účet daňový bonus zo živnosti...??? Ďakujem...
@29elgatitto Ano. Vcera.
@evittam Ďakujem ti za odpoveď...
@29elgatitto môžem sa ešte opýtať ak mám to na adresu tak to príde neskôr či ako ?
@semancikova Pride to vtedy kedy to poslu, najneskor do 10.5.
@semancikova Niekto uz ma sekom, iny nema na ucte......
preplatky na daniach sa vyplacaju do 40 dní po termíne danového priznania do 10.5.2017 by mal ibyť na účte alebo poslané poštovým poukazom,podľa toho,ako ste žiadali v daňovom priznaní
Dufam ze dnesma uz pride viacerym aj mne.
Tak to dufam aj ja ze pridu dnes
mne teraz prišli ,na učet
do 10.5. bude mat kazdy
Ak sa nemýlim tak ich vyplácajú podľa abecedy.. je tu niekto zo žilinského kraja so začiatočným písmenom N v priezvisku komu už preplatok nabehol na účet? Ďakujem ☺
@monickan nie, nevyplacaju podla abecedy
Tak som sa zmýlila..😎.. v tom prípade treba teda len čakať 😯
Cakam, cakam a stale nic :(

@slunce3 v poho☺to je tak,ked pises jednou rukoi a nestihas po sebe precitat😁😁