icon

Odporučte, kde si založím lacný osobný účet

veja79
15. aug 2020

Čaute , naša banka mení poplatky - asi ako všetky - a premýšľame nad zmenou. Viete mi nejaký lacný účet odporučiť alebo naopak neodporučiť? Mienime mať len jeden účet - tak sa bojíme internetovú banku...Či? Používame len bežné veci + dve karty, ebanking/smartbanking, trvalé príkazy, jeden výber v inej banke zadarmo a elektronické zmeny zadarmo by potešili. Prístup máme takmer ku všetkým bankomatom ale pre istotu. Kam sa ísť prednostne popýtať?

Strana
z2
evaachesa
6. sep 2020

@veja79 pred mesiacom som presla z tatra banky do Raiffeisen kvoli tomu, ze po 2 rokoch vedenia zdarma mi uz nahodili poplatky...v Raifke je vedenie zadarmo a zatial neobmedzene, pokial splnas 2 podmienky .. mesacne ti musi chodit na ucet 400€ a druha podmienka aby si mala zriadene inkaso..okrem tohto uctu mam aj csob kde mam hypo, no vedenie mam tiez zdarma pokial splnam podmienky, tusim 3 alebo 5 trvalych prikazov, 5x platba kartou ...no uz si to presne nepamatam, treba mrknut na ich stranke

hiro
6. sep 2020

N26 - vsetko zadarmo ale len 3 vybery za mesiac (kdekolvek v EU). Zase je plus ze prevody trvaju daleko kratsie ako cez SK banky (za 2-3 hodiny mas prevod do SK banky)
https://n26.com/en-eu

Strana
z2