Osobný bankrot 2017 - skúsenosti
Prosim Vas mate uz niekto skusenost s tym novym bankrotom? V pripade konkurzu je aky postup splacania ak nemame majetok a mame nizky prijem? Nikde to nie je napisane. Dakujem pekne.
@korbelka1
Mne prišiel domov správca,lebo musel riešit auto,ktore má manžel na prácu.Ale ja mám už druheho správcu,ten predchádzajuci auto neriešil.Tento je horši,lebo ešte vraj ide skumat prečo ten prvy správca nedal auto do dražby.Tak čo na to povedat.Ale zase ten prvy správca chcel ešte aj splátky,aj ked som oddlžená konkurzom.To som musela telefonovat do Cpp,aby ho stopli.Ja už neviem čo si o správcoch mysliet.Nie aby Vám pomohli,ešte chcu poškodit.A to im ešte aj zaplatime.
Toto nerozumiem a nechapem, preco spravcovia stahuju z vyplaty...na zaklade coho?? Ako sa potom clovek ma branit?? Ked nemaju zrazat a zrazaju ach boze to este bude😨
Ahojte,,,
Prosim vas zamestnania sa vypisuju len roky, alebo aj datumy teda den a mesiac. Zda sa mi, ze ta ciara na cele datumy je kratka 😊 ako ste to vypisovali vy? A ak nahodou mi chyba jeden rok kde neviem kde som pracovala, alebo som bola nezamestnana co mam dat?
Dakujem.
@petrapetra33 normalne voslo mi to cely datum
@nifido dakujem, tak to natlacim
@petrapetra33 ja som mala veľa zamestnaní za 30 rokov, tak som dávala len mesiac lomené rok - takto
08/2010-11/2012 - firma a pozícia
11/2012 - 08/2014 - firma a pozícia
ja som musela doplniť papier aj na zamestnania, aj na popis celkovej rodinnej situácie
aj exekúcie som dávala ešte na samostatný papier....
jedine veritelia mi vošli 😀 lebo ich mám 24 a riadkov je 25 😀
@kicilanka dakujem krasne, velmi pomohlo. Keby som dala dni, asi by sa mi to tam nevoslo.
@petrapetra33 no ani mne by to nevošlo a preto som to zjednodušila...pre súd je aj tak podstatné vidieť priebeh - historiu pracovnej oblasti - preto sa tam uvádzajú tie veci - aj pracovné pozície....
@wapman
@mawka
@marusia12 moji obľúbenci,
na účet mi exekútorka vrátila poslednú strhnutú zrážku zo mzdy po zverejnení vo vestníku /zaujímavé/. Tatrabanka mi dnes tie peniaze bezproblémov poslala na iný účet. Ešte vybavujem zrušenie účtu /v Tatrabanke/- a že to je bez poplatkov /účet bol zmrazený aby nenarastali poplatky za vedenie účtu pri mojej platobnej neschopnosti/
@kikatka1 a svet je ozaj plný prekvapení! keď ti exekútor vráti zrážku zo mzdy, hotový zázrak😀
@janka456janka ahoj, mňa riešilo cpp TN. 25.5. som bol v cpp podať žiadosť. O cca 3 týždne mi prišlo vyrozumenie o zastupovaní. Vo vestníku som bol zverejnený 27.11.
Konečne po mesiaci podania zverejnene v OV 😊
Zdravím ľudia....
Boli by ste niekto taký dobrý a napísali by ste mi v bodoch čo všetko si teda pripraviť
aby ma z cpp neposlali ešte niečo vybaviť?
Teda tak aby moja žiadosť bola kompletná?
Všetkým vopred Ďakujem.

@nifido písala som jej ale zatiaľ sa mi neozvala a ráno so mnou hovorila len medzi dverami. To čo mi mzdárka strhávala bolo ešte asi pred pol rokom len exekúcie.sa neozýva a jej to stojí na depozit on účte. A máš pravdu že nič už nemám platiť . Konzultovala som to aj s Cpp a aj oni vraveli že nemám nič platiť.