Osobný bankrot 2017 - skúsenosti
Prosim Vas mate uz niekto skusenost s tym novym bankrotom? V pripade konkurzu je aky postup splacania ak nemame majetok a mame nizky prijem? Nikde to nie je napisane. Dakujem pekne.
@salfusco čo slovo to perla v každej diskusii..kde berieš tú odvahu toto tu tvrdiť...ako vieš, čím si musela prejsť a aj ostatní ľudia čo tu komunikujú? máš čarovnú guľu z ktorej to vidíš? Normálne mňa samej sa to dotýka a hovno vieš o tom čo som si prežila, a ako som sa do toho dostala...načo sa zapájaš do diskusie, keď sa ťa to absolútne netýka? ľudia tu potrebujú vážne serióznu pomoc..
tu odvahu toto tvrdiet beriem z reality svojho okolia,kde je takych vychcancov na kazdom kroku.
Tebe osobne kto kazal poziciavat si peniaze od nebankovky?Drzali ti zbran pri hlave pri podpise zmluvy?
Ak to bolo v tazkych chvilach,moze mi to byt luto,ale nikto ti nedava pravo kydat a hadzat spinu na niekoho,kto ti tie peniaze požiciaval,tak sa tu prosim ta nerozkrikuj.A zapajam sa do diskusie preto,pretože existuje plno ludi,co to zneuziva a tvari sa,že nema žiaden majetok ( netvrdim to o tebe,ale je takych dost ). Bodka.Kapíš to?
@salfusco Ak si potrebuješ ego pohonkávať rob to v diskusiách o vzťahoch tam ti to ide najlepšie, a poplač si do vankúša, že tu kričím na teba 😉 opakujem, prd vieš o mňe a o ľuďoch tu..hovorím ti len toľko , že nesúď všetkých, keď nevieš a nehádž ich do jedného vreca, ani do jednej skupiny čo si napísal hore nepatrím a ani kopec ľudí čo tu diskutuje, nepoberám žiadne dávky a nikdy som nepoberala, pracujem už štyri roky...a čo chceš ty s tým spraviť, že to zneužívajú? teba sa to absolútne netýka, alebo pracuješ aj ty v jednej z nebankoviek, keď ich tu obraňuješ? 😅
@salfusco no povedzme si na rovinu, že ty si tu ako prvý napísal úplne od veci príspevok o ktorý ťa nikto neprosil a v ktorom si potreboval dehonestovať tu prítomných, kde si všetkých nazval citujem vychcancami. Takže samozrejme, že mi ide karta 😉 stále nerozumiem, prečo máš chuť útočiť na mňa, a urážať tu ľudí, keď ti to je u prdele ako píšeš.
@10081987
nie,ja som reagoval na vetu že nejaka nebankovka je najužernejsia spolocnost.oO ten prispevok tu tiez nikto nikoho neziadal.🙂 Niekto vam poda pomocnu ruku,lebo nik iny to ochotny spravit nie je,kedze banka urcite odmietla a za podmienok,s ktorymi kazdy suhlasil.A nie,nie som zamestnancom takej spolocnosti.To iste,ako nadavaju na quattro a kisku,že je užernik,pritom bez neho by polovica ludi na slovensku nemala ani len chladnicku.No a potom pri splacani zrazu nastane problem a samozrejme najhorsi je ten druhy.Nalejme si cisteho vina,ako to v realite je a ako to vela ludi zneuziva.Netvrdim to o tebe,ale je ich dost.
citam vase prispevky a je mi trocha smutno ako sa tu jeden do druheho navazate, urcite ani jeden z vas sa dobrovolne neodcitol v takejto situacii, ak by bolo dost prace na swk tak by sa to ani jednej z vas nestalo, pamatam casi ked mal kazdy paracu, strechu nad hlavou a istotu netreba nikoho odcudzovat lebo nikto nevie ako on v zivote dopadne, treba sa podporit a pomoct jeden druhemu !!!
@slada69 ano..a hlavne sa do toho kolotoca nepriviedil nikto umyselne..nikto nevie co bude o par rokov ked bere uver...ci strati zamestnaie alebo ostane vdovex vdova s detickami sam..su tu rozne pripady a ludia ziju velmi velmi biedne na Slovensku..samozrejme su aj vynimky preto nikoho neodsudzujte fakt ani neviete ako sa mozete zadlzit...
@m1976 nemylis sa nahodou??Lebo boko tu uz dost prispevkov ktore boli velmi zavazajuce..neni to skor tak ze tvoja kolegyna je oddlzena a od oddlzenia sa maju do 45dni ohlasit veritelia pretoze jej majetok sa bude predavat a kazdy veritel co sa prihlasi tak sa jej spenazeny majetok prerozdeli medzi prihlasenych veritelov..mam dojem ze ta nebankovka ,,pohotovost,,sa len prihlasila pretoze bude chciet nejake peniaze..a potom sa to cele uzavrie..odkedy je kolegyna oodlzena??ubehlo uz 45dni od vyhlasenia konkurzu a zverejnenie v obchodnom vestniku??
@januleta baby mne spravca ktory je nas sused povedal ze by bolo najlepsie nekontaktovat veritelov..maju 45dnovu lehotu aby sa prihlasili k vyhlasenemu konkurzu maju si veritelia sledovat v obchodnom vestniku!!!!!Je to na vas ale porozmyslajte nad tym radsej...pockajte 45dni potom sa to uzavrie zalezi tiez na tom ci mate alebo nemate majetok..
@romika7 no dobre, ale keď sa niektorý veriteľ neprihlási do 45 dní, tak nehrozí, že jeho pohľadávka bude aj naďalej teda po oddlžení naďalej vymáhateľná? kdesi som čítala, že sa musia prihlásiť všetci, lebo ak nie, tak aj po oddlžení je človek naďalej dlžný tomu veriteľovi ktorý sa neprihlásil... neviem čo je na tom pravdy... opravte ma ak sa mýlim, ale bolo to v nejakom článku, skúsim to nájsť...
@luna303 ked sa neprihlasia to je ich problem je to ich povinnost sledovat si obhodny vestnik a hlavne teraz ked vedia ze stupol pocet ziadosti o oddlzenie po novelizacii od 1.3.2017. Takze taketo maju postupy a nariadenia ze ci mate alebo nemate majetok 45dni je doba kedy sa maju prihlasit veritelia k spenazovaniu vasho majetku pretoze je to posledna moznost kedy mozu posledny krat od vas este dostat nejake peniaze po tejto lehote uz maju smolu nic nebude nikde uz platit ziadne zraziky..iba ak by sa preukazal nepoctivy zamer co je veelmi zdlhavy proces musel by byt na to naozaj dovod a len tak by sa veritel do sudneho sporu nepustal s vami pokial by si nebol isty ze ten zamer bol nepoctivy a nemal by na to dokaz.
@luna303 este doplnim..to si mylis s tym ze (ked sa vsetci neprihlasia tak budes dalej platit)..to len vtedy by bolo ak by si ich ty nespomenula v navrhu v ziadosti o osobny bankrot tam je povinnost vsetkych napisat...tam na nikoho nezabudnite aj ked som mala aj taku info..ze by to oddlzenie platilo aj keby predsa len ste niekoho zabudli..ale hlavne plati ze si musia sledovat vestik...nebojte sa dobre to dopadne drzim vsetkym palce nech mozete kludne spavat...
tak trochu na upresnenie,,,,, veriteľ sa môže domáhať zrušenia oddlženia do 6 rokov, od kedy nastalo. Takže v priebehu šiestich rokov sa ešte môže udiať hocičo
@maminenka12 ano do 6rokov sa mize domahat ale iba ak sa preukaze nepoctivy zamer...
a ako to dokazu ze ma clovek nepoctivy zamer? len tak sam z nicoho si da na krk exekutora a snazi sa splacat dlzoby ale tie cinia 1000€ nesacne na splatky a clovek zarobi len 600€ a z toho ma aj vyzit aj vsetko? keby su neni zdieraci tak spatkovy kalendar nastavia normalne nech clovek splaca po 30€ mesacne a za 3 roky to maju naspataj s urokmi. ale nieeee oni chcú 150 a potom sa cuduju,ze to clovek nezaplati ked nema z čoho. ale to je slovenska logika. zalozim nebankovku a za 2 mesiace chcem byt milionar.a le dufajme ze to všetko bude dobre a nas obycajnych cgudakov oddlzia a budeme mat moznost zacat odznova. a podla mna kazdy normalny clovek ked si presiel tym vsetkym uz viac nezoberie ziadnu pozicku
@janka456janka....nepoctivy zamer ::ak (do 6tich rokov) zdedíte bude Vám darovaný či vyhráte v lotérii väčší majetok, je potrebné ponúknuť aspoň polovicu takýchto príjmov svojim veriteľom, v opačnom prípade ide o nepoctivý zámer, pre ktorý môže byť celé oddlženie zrušené.Taktiez nepoctivy zamer je ked si umyselne privodis exekuciu alebo ak si sa za poslednyh 3-5 rokov zbavoval majetku to sa vlastne aj vypisovalo v CPP do ziadosti o osobny bankrot tak di to spravca nasledne preveri..
cau zlatko 🙂 ,nemam teraz cas a ani naladu na tieto tvoje sračky,ked chces byt zaujimava, tak len v rychlosti nieco o tebe pre teba :
Troll je v internetovém slangu obvykle anonymní účastník online diskusních fór, chatů či blogů, který zasílá záměrně irelevantní (off-topic) příspěvky, jejichž hlavním smyslem je vyprovokovat uživatele k emotivní odezvě nebo jinak narušit normální, věcnou diskusi. Činnost trolla bývá v internetovém diskurzu nazývána trollingem či trollováním.Cíle mohou být rozličné, od propagace nějakého výrobku přes dezinformační činnost.Troll je prostředek pro šíření falešných zpráv.
@salfusco No vidíš... v prvom rade si oprav pravopisné chyby v svojom príspevku.... lebo v tom druhom, ktorý si dokázal skopčiť len v češtine nie sú.... To add.1... a add.2 Ak chlap lezie na ženské weby a snaží sa tam ohurovať, tak je to chudák. Už sa k tomu stihlo vyjadriť viacero psychológov... je mi ťa úprimne ľúto... tebe to vôbec nedochádza, aký si trápny. Medzi mužmi by si asi ohurovať nedokázal, že jo? 😀 Tak čau a nazdar....
Ahojte,podelim sa svami o moj zažitok s timto 🙂
28.3.sme boli 1x v cpp v Ba asi o tyzden nato nam prisli papiere ze nas centrum bude zastupovat a až 28.6.sme sa našli v tom vestniku. V piatok mi.prisiel papier od spravcu ze sme teda oddlzeny ze v TT. Dnes sme boli u spravcu ktory ma zarazil...majetok nemam ziadny iba take drobnosti ako sporak chladnicku tv...a povedal ze ak nemam majetok aspon na uspokojenie spravcu tak to cele zruši a do piatku mu priniest 700e ze nech spenažim tie spotrebiče. Je to normálne ?
@romana19861986 vsak pre spravcu je tych 500€ ktore ti poskytne cpp ako pozicku
@romana19861986 no pekne teda ja idem k spravkini 13.jula idem za nou zvedava som fakt co bude dalej
Ja viem ze ano ale toto ma fakt prekvapilo.. priniesli sme mu aj kopiu toho papiera s cpp o poskytnutí pozicky ze mu to budeme splacat ale povedal ze pokial nemam majetok co pokryje odmenu spravcovi tak to zruši...vobec nechapem uz toto. Rano sa spojim s cpp
@romana19861986 daj potom vefiet ze co ti povedali .... neviem o tom zeby bol dalsi poplatok podmienka mat majetok uz nieje ....

najužernejsia nebankovka na slovensku...ale ked si tie prachy požiciavala,vtedy jej to nevadilo...vacsina tych ludi su vychcanci,ktori si myslia,že peniaze vratit nebudu musiet vyhlasenim nejakeho bankrotu.Nic nevlastnia,ziju z davok ,ale hamtať požičky bez splacania to ano...