Osobný bankrot 2017 - skúsenosti
Prosim Vas mate uz niekto skusenost s tym novym bankrotom? V pripade konkurzu je aky postup splacania ak nemame majetok a mame nizky prijem? Nikde to nie je napisane. Dakujem pekne.
V sulade s paragrafom 167f ods.2 zakona o konkurze a rekru. ak bol vyhlaseny konkurz ( dalej pise ze pohladavk su uspokojene len v konkurze alebo nevymahatalne) .. a potom v sulade s ustanovenim paragrafu 61n ods. 3 vyzyvam orpravneneho na zaplatenie puasalnych vydavkov 60 + 12€...
Dnes som bola u správcu... Príjemný pán ľudský prístup... Vsetko mi vysvetlil ešte po zisťuje veci okolo mojej osoby a do troch mesiacov že by to malo byt ukončené... Po rokoch trápenia konečne začínam kľudnejší život .. 🙂🙂🙂... Hlavne bez stresov...
Dobrý deň som sa zamestnala na pracovný pomer teraz no som po osobnom bankrote ..všetko mám ukončené ..som obdlzena ..dúfam že nebudem mať z výplaty žiadne zrážky..
Ahojte,mám jednu otázku môžem na seba napísať auto ktoré mi chce darovať známy za prepis?to moje som odovzdal správcovi pred dvoma týždňami a to auto potrebujem na cestu z roboty a späť nakoľko tam kde robím autobus ani vlak nechodí.
Dobry vecer chcela by som poradit rodicia maju dom a chcú ísť do bankrotu..keďže dom si chcú nechať môžu požiadať formou splátkového kalendára??rodičia sú dochodci 60 rocny
@ondrej111ko citajte čo sme písali s nellydick 🙂 ohladom toho že Vám chce dať dar...prečítajte si v vlastnom záujme v diskusii, čo musite robiť v lehote 6 rokov s darom a výhrou 🙂

@mawka ale on v mbank dlžobu nemal, mal ju vo Vubke, tam by som ten mínus pochopila.