Osobný bankrot 2017 - skúsenosti
Prosim Vas mate uz niekto skusenost s tym novym bankrotom? V pripade konkurzu je aky postup splacania ak nemame majetok a mame nizky prijem? Nikde to nie je napisane. Dakujem pekne.
V sulade s paragrafom 167f ods.2 zakona o konkurze a rekru. ak bol vyhlaseny konkurz ( dalej pise ze pohladavk su uspokojene len v konkurze alebo nevymahatalne) .. a potom v sulade s ustanovenim paragrafu 61n ods. 3 vyzyvam orpravneneho na zaplatenie puasalnych vydavkov 60 + 12€...
Dnes som bola u správcu... Príjemný pán ľudský prístup... Vsetko mi vysvetlil ešte po zisťuje veci okolo mojej osoby a do troch mesiacov že by to malo byt ukončené... Po rokoch trápenia konečne začínam kľudnejší život .. 🙂🙂🙂... Hlavne bez stresov...
Viete mi niekto povedať či môžem zarábať po bankrote viac ako len minimálnu mzdu?
Dobrý deň som sa zamestnala na pracovný pomer teraz no som po osobnom bankrote ..všetko mám ukončené ..som obdlzena ..dúfam že nebudem mať z výplaty žiadne zrážky..
Ahojte,mám jednu otázku môžem na seba napísať auto ktoré mi chce darovať známy za prepis?to moje som odovzdal správcovi pred dvoma týždňami a to auto potrebujem na cestu z roboty a späť nakoľko tam kde robím autobus ani vlak nechodí.
@ondrej111ko môžte a potom ho znovu dáte správcovi
Dobry vecer chcela by som poradit rodicia maju dom a chcú ísť do bankrotu..keďže dom si chcú nechať môžu požiadať formou splátkového kalendára??rodičia sú dochodci 60 rocny
@88888888888 ak majú dostatočne vysoký príjem a vyjde im splátka, tak môžu
@ondrej111ko citajte čo sme písali s nellydick 🙂 ohladom toho že Vám chce dať dar...prečítajte si v vlastnom záujme v diskusii, čo musite robiť v lehote 6 rokov s darom a výhrou 🙂

@mawka ale on v mbank dlžobu nemal, mal ju vo Vubke, tam by som ten mínus pochopila.