Osobný bankrot 2017 - skúsenosti
Prosim Vas mate uz niekto skusenost s tym novym bankrotom? V pripade konkurzu je aky postup splacania ak nemame majetok a mame nizky prijem? Nikde to nie je napisane. Dakujem pekne.
@ivka0412 napriklad mne sa ozvali presne za mesiac ze mam nieco zle vyplnene ze si mam prist opravit,, a pri tej prilezitesti mi to dali rovno podpisat a dali mi aj zmluvu
@marusia12 ahoj chcem sa spitat tie nnebankovky ja som platila h.credit a dali ma na sud a platobny rozkaz potom som aj tak splacala po 20e lebo viac nevefela a teraz m.h.credit uz dal na exekuciu je to mozne a ten krug som mala privident pozicane 480e a krug dal podpusat somnou novu zmluvu a dal my to na 24 mes po 20e tak tam viac hadam nezaplatim.....ked to mam v tej zmluve
@maminenka12
@marusia12 Mne povedali, že do 30dní sa ozvú a potom do týždňa dajú na súd. No 30dní prešlo a nič. Tak idem v stredu tam.
@ivka0412 Presne ako píšeš... Provident nemá dobré zmluvy, tak to šupol na Krug a ten pod zámienkou, že pokračujete v splácaní Providentu Vám podhodí nové zmluvy a splácate po novom. Nové zmluvy už majú dobré a na základe nesplácania Vám môžu už dať exekúcie... na základe starých nemohli...
@marusia12 a nam aj uatro h.c redit ty ma dali exekucii je to mozne tam mam stare zmluvy este s roku 2011 ale to som mala kteditne karty.tam predda ma daali exekucii quatro zas nejaka spolocnost justicia listina je 5400e a papier mi dosiel na 6400e a uz som splacala po 20e quatru asi 4 roky....
No hej bankrot ci obdlzit ci co mam toho vela a vsade nevladzem platit ze co bankrot a co znamena lebo vlastne mam byt ale je na mamu takze nemaju mi co zobtat...vlastne nemam ziadby majetok ani prijem som na socialke ale robim na dohodu...

Dobrý deň. Chcem sa opýtať 28.7 bola podaná žiadosť osobne. Dnes je 30deň a z CCP sa nikto neozval. Ako dlho treba čakať ešte. Ďakujem.