Osobný bankrot 2017 - skúsenosti
Prosim Vas mate uz niekto skusenost s tym novym bankrotom? V pripade konkurzu je aky postup splacania ak nemame majetok a mame nizky prijem? Nikde to nie je napisane. Dakujem pekne.
@ivka0412 nieeeee, musí to stihnúť v tej lehote... ak ho nepredá, tak sa tuším viac ten vrak nepredáva 😀 takže nemaj obavu, na trhu je kopec áut, možno sa ti to nepredá a zostane ti. Prípadne ho predá úplne pod cenu... bohvie, toto som v reále ešte nevidela. Možno niekto napíše, ako to bolo u neho s predajom auta.
Ja mám napr. auto už roky napísané na kamoša a veru by som s tým autom nebola schopná zájsť ani k správcovi. Auto jazdí v smere byt-lidl, maximálne sa dohrkám do tesca. 😀 Nepredajná rároha, americká značka vo full elektrike... so spotrebou nad 10.
@marusia12 Vieš všetko možné sa tu píše, ale také informácie tu nikto nenapísal. Ja som auto mala kvôli to mu ze ak trebalo ísť s deťmi k lekárke, na nákup. U nás sa to spomalilo kvôli to mu, že vraj niekto zamarodoval a oni nestíhajú posielať na súd. To bolo pred 2týždňami. Ten týždeň zavolám a uvidím čo povedia.
@marusia12 ono to neni tak jednoduche. dnes som volala do CPP a stale nepodali na sud ze marodky,dovolenky a tak. a to mam rozhodnutie od 20.7.2017 o zastupovani. a este to asi potrva kym podaju aj mesiac ak nie viacej.smutne ale je to tak
@janka456janka aj ja mam cca takto datum a nic zatial
@nifido a ktore CPP ta riesi?
mate niekto odkaz na ten vestnik v ktorom su aktualne udaje ? potom ako vas sud vyhlasi za oddlzenych
@janka456janka ke
@tinkasp velmi zaujimave,nakolko hnutelne veci nepatrnej hodnoty spravcu nezaujimaju,podla mojich info hodnoty vyssej ako 2000eur.
Ja som bola s tym mojim na stretnuti,hnutelne veci ho nezaujimali,iba vyssej hodnoty.
@majorosovalucia to je asi dalsia rozporuplna vec, a nie je to jednotne
@tinkasp kazdy spravca je iny.
@janka456janka Už sme to sem dávali asi 20 krát.
@janka456janka a v akom si CPP? Ja som volala minulý utorok do BA a podávali práve moje v ten deň a to mám od nich papier doma od 23.8. Tak tam skúsim zavolať zajtra a spýtať sa preventívne ešte raz.
@marusia12 CPP trencin. povedali ze treba len cakat a to je vsetko
https://www.finstat.sk/konkurzy-restrukturaliza...
Toto tu je tiež fajn vyhľadávanie vo Vestníku.
@janka456janka možno tam toho majú viac. Ja mám z BA také info, zajtra tam teda zavolám ešte raz ráno.

@marusia12 Však auto musí prísť pofotit. A informácie pozistovat. Také nikto nespominal tak človek nevie. Preto sa pýtam.