Peniaze v rodine
Pekný deň, chcem sa opýtať na váš názor, resp. ako to s manželom máte doma vy. S manželom máme xy problémov, ale zaujíma ma pohľad na tento jeden. Ja som doma na materskej s jednoročnou dcérou a staršie deti chodia do škôlky, ale väčšinou sú doma, keďže sú stále choré. Manžel chodí do roboty, a tu nastáva problém. Zarobí cca 2400e, zaplatí hypotéku a ostatné výdavky cca 700e. A tu to skončilo, peniaze ostatné si necháva pre seba. Ja dostávam 370 e a z toho musím vyžiť celý mesiac, nie len ja ale aj 3 deti ... On si nakupuje drahé oblečenie, kožené topánky, za pol roka bol dvakrát na dovolenke v zahraničí a x ďalších veci. Ja ? Ja chodím v legínach z pepca za 4 e , nemám nič nové , pretože nemám ani na to, aby som si kúpila. Keď ho komfortujem s tým, že on si žije ako kráľ a na nás nemyslí, tak povie , že peniaze sú jeho lebo on chodí do roboty ... Ja už fakt nevládzem počítať každé euro keď vidím , že on sa má ako kráľ
Nechápem, kam na takýchto debilov chodíte. Bicykel by som oňho neoprela a nie mať s ním ešte deti. Mám pocit, že niektoré ženy si nevážia samé seba keď idú do manželstva s niekým takýmto a ešte s ním majú niekoľko detí.
@negymama tu len upozornenie, on síce môže mať súdom urceny styk, ale ten vôbec nemusí využiť, keďže je to iba jeho právo, nie povinnosť . Takže vôbec nemusí prísť na to, koľko detí stoja. A aj keby ho využil, nekúpi im nič, stravu tú najlacnejšiu a ešte bude robiť problémy, že aké obrovské výživné si žiada, resp. platí, keď tie deti toľko nestoja.
Máš doma debila jednoznačne ...môj zarába tak isto ako tvoj ale teda celu výplatu dá na stravu a na bývanie na výlety čo deti potrebujú a ešte mi platí paušál ja som na MD čiže materska je na plienky mlieko na oblečenie a wellness a niečo ušetrim ale je to na mojom účte ...
Toto by som ale prepac nedala. A vobec ani nechapem ako sa moze jeden z rodicov prakticky takto sebecky vobec chovat
@ariesi suhlasim, on moze na detoch setrit. ale sud nestanovuje vysku vyzivneho podla toho, kolko sa podari skresat vydavky oteckovi. Ona dolozi ucty zo skolky, seky za kruzky, bločky z oblecenia a podobne, plus strava je dana vekom a cenami, kazdy vie ze dieta potrebuje na vyvoj hodnotnu stravu, zeleninu, ovocie, chude maso, jogurty atd. A to ze on dolozi, ze deti vystravoval na holych cestovinach, bude len na smiech.
Mne sa toto nechce ani verit. Sam na dovolenku ked ma zenu a tri deti? To nemoze byt real 🤔
Uz to vela ludi napisalo-vzala si si debila...Pripomina mi to toho dementa v seriali oteckovia...Ak ti to este nedoslo-nikdy sa nezmeni a bude naivne ak si budes nahovarat opak..Je na tebe ako sa rozhodnes, ale vzdy si ten nesulad rodicov odnesu deti...aj ty sama to citis, ze trpia tymi rozdielmi a casom to bude horsie-ako sa rozhodnes????
ako to u vas dopadlo?

Na súd a požiadaj o vyzivne