icon

Podvod - 365

25. jan 2022

ahojte ženy, som taká napálená. Mali sme mať s mužom našetrené na konci roka 1200 eur na dovolenku v 365, posielali sme po 50 eur ja i on každý mesiac. Založil ten účet on a aj n s ním disponoval, pýtam sa ho , že či môže vybrať tie peniaze , že by tam malo byť 1200 eur a on čo? že je tam nejakých ledva 800. ˇže je tam ešte nejaké syslenie či kieho a z toho vyberal ale, že zo šetrenia sa nedalo vyberať nič, ukázal mi i trvalý príkaz, že mu odchádzalo 50 eur. A ja, že ako je to možné a vraví mi inflácia inflácia banka zobrala.... ako vôbec sa inflácií nerozumiem , ale ak ich on neminul ako to , že tam tie peniaze do čerta nie sú? vedenie účtu malo byť zadarmo. Podľa mňa ma pekne klame :´( . Čo si o tom myslíte?

Strana
z2
solange7
25. jan 2022

No necakal zrejme ze mu povies, aby tie paniaze vybral. 😀 Tak to zvalil na inflaciu. Dobre som sa pobavila. 😀

autor
25. jan 2022

takže ženy vec vyriešená, jasné, že to nebolo bankou ale pánkom! Keďže nemal peniaze na účte z ktorého mu mal ísť trvalý príkaz tak peniaze neodišli a preto je tam menej. Tak ma nasral, že ešte aj sprostú ide zo mňa robiť. Ani nepípol! bodaj by by som ho asi zbila od jedu . Som mu pohrozila, že tie peniaze tam do dovolenky vráti a ešte dá aj úroky inak nech si ma neželá. Ospravedlnil sa, že to napraví tak som zvedavá.!!! JA MU DÁM inflácie. OCh títo muži, zabiť niekedy je málo.

elizabet173
25. jan 2022

neviem, či by som toto len tak prešla, keď muž klame a snaží sa robiť zo ženu hlupaňu ☹

maris5
25. jan 2022

On ta oklamal o 400€, t.j. Ta klamal 8 mesiacov.

martina1201
25. jan 2022

Autorka ja chápem že sa môže stať že nemá niekto peniaze na účte keď ma odísť splátka, ale 8 mesiacov z 12?

solange7
25. jan 2022

Toto bol asi taky vymysel na poslednu chvilu tiez. Proste ta nechal v tom ze tam posiela a neposielal. Dala by som si na nho bacha.

0silvia0
25. jan 2022

financie vo vasom vztahu by si si mala zobrat pod patronat ty...

teosebastian
25. jan 2022

@0silvia0 A trocha si naštudovať v tejto oblasti aspoň základy finančnej gramotnosti.

0silvia0
25. jan 2022

@teosebastian presne tak...

anicka182
25. jan 2022

I tak by som chcela vidiet vypis, aby som si overila ci zas neklame,chcela by som vediet či naozaj peniaze od neho nechodili, alebo ich vybral a minul na nieco ,,tajne,,

brembo
25. jan 2022

@loginexistuje hej presne tak,inflácia sa týka i sexu.😂

elizabet173
25. jan 2022

@anicka182 tiež si myslím, že si našiel rýchlu a nie veľmi presvedčivú výhovorku. Išla by som na dovolenku bez neho, ja som si našetrila 😉

majlo1234
25. jan 2022

Uz ked sme pri 365 banke, vie mi niekto vysvetlit to stahovanie parcentovych sum, ze akoze dan? Dan za co? Ze tam mam peniaze?

brembo
25. jan 2022

@majlo1234 Dan z príjmu za odvedené uroky

vanda323
25. jan 2022

@ckocka Aj ja to chcem použiť, ale môj.manzel.by.mu toto neuveril 😀😀😀😀

majlo1234
27. jan 2022

@brembo to tam tusim aj pisu ale co to znamena? Nestretla som sa s tym este v inej banke.

brembo
27. jan 2022

to je dan z urokov,čo ti banka poslala uroky z tvojich penazí. Teda aspon si myslím

Strana
z2