Poistenie Aegon - skúsenosti
Mamicky ake mate skusenosti s poistenim aegon?ja som uzavrela poistku ked som nebola na PN a ani tehotna a platila mi az za 3 mesiace.Necakane som ostala na PN a budem az do porodu.Ta co mo uzavrela poistku mi ani nepodala ziaden papier na nahlasenie poistnej udalosti.Ked som sa jej spitala tak mi povedala ze mi to neuznaju ze volala s kolegom.No myslim si,ze keby mam aspon vyjadrenie ze mi to neplati tak som spokojna ale nemam nic a ani este nic neposlala jednoducho sa na to vykaslala.A neviem co teraz mam robit.
Akekolvek otazky ohladom Aegonu, kludne sa pytajte. Tel.číslo 0940 629 320 alebo do spravy
Nespokojnosť s poisťovňou , s ktorou som mala dlhodobo uzavrete poistenie ohľadom nádorov . Kedže som minuly rok závažnú chorobu prekonala a bola na nu liečena , poisťovňa odomna kazdy mesiac dostavala zdravotne záznamy , výsledky , vyjadrenia onkológov , operacie , diagnózy a iné dokumenty dopodrobna ... Moje prekvapenie nastalo keď mi za 7 mesiacov odmietli zaplatiť peniaze z poistky . NESKUTOČNE . Nikdy viac !
Tiež ee
@zuzana198621 Aj nejaký dôvod uviedli,že to neplnili?Píšeš,že poistenie bolo dlhodobé,takže tam musela aj čakacia doba uplynúť.Bol to Aegon?
Aegon super skusenosti plnenia vzdy boli ci u mna alebo v rodine nemam žiadny problem
@susi159 ahoj potrebujem poradiť v oblasti poistovne aegon - poistenie domácnosti,dakujem
@jankasu2705 Pýtaj sa ;)
Aká je lehota na vybavenie poistnej udalosti v poisťovni aegon,mám ju nahlasenu od 8.1.2017 a stále nič,všetky doklady som odovzdala,dakujem za odpoved.
@jankasu2705 nejako dlho to už trvá,všetko je naozaj doložené,treba tam zavolať.Ja čo robím pre Allianz doba likvidácie keď sú doložené všetky potrebné doklady je 3-4 dni ak klient chce na účet a 10 dní ak si želá na adresu,tu sa doba predĺži o to kým príde poštou poukaz.
Praveže to mám na účet,neviem,kde to väzí,som si myslela,že pracujete pre aegon,ale aj tak ďakujem.
@jankasu2705 Rozhodnujúci je dátum, kedy boli doložené všetky dokumenty, nie kedy bola škodová udalosť nahlásená. Ale od doloženia všetkých dokumentov je to spravidla týždeň v Aegone, ak ide o zložitú škodovú udalosť, tak lehota v poistných podmienkach je 30 dní.
Skúste kontaktovať call centrum Aegonu, prípadne človeka, ktorý s vami zmluvu uzatváral. Ja keď likvidácia trvá viac ako týždeň naháňam Aegon aby to vyriešili čo najskôr, tak to isté vie urobiť človek, ktorý vám zmluvu uzatvoril, prípadne môžete to skúšať vy na call centre 🙂
No už som písala dva meily,na jeden mi odpovedali,že je v štádiu riešenia,a ináč doklady boli odoslané meilom 21.2.2017 a písala som dnes,tak uvidím,sa mi to zdá veľmi dlho,nehnevajte ssa,ak otravujem,ale písala som už medzitým meil,ale naten mi neodpovedali a neviem,na čom som,vdaka jana
Dobrý deň,
Tak ohladom poisťovne AEGON!!!! Ak mozem odporucit nikdy viac!!!! Ale ze nikdy najhorsia poistovna aka moze byt....!! Pisem to preto lebo akurat dneska mi dosiel dopis ze mi neschvaluju poistnu udalost po 8 mesiacoch natahovania sa posielanim dokumentov, dokonca aj doktora otravovali asi 3 krat... Ostala som na rizikovom tehotenstve ale boli sme na inseminacii lebo sa nam nedarilo otehotnet. Ale inseminacia zabrala na prvy krat bez problemov. a odvtedy sa to zacalo natahovacky behacky dokonca doktora otravovali asi 3 krat s listami co chceli uplne sprostosti... Nakoniec po 8 mesiacoch mi poslali ze to zamietaju ...ale este to riesit budeme kedze je jasne ze sa jedna o vacsiu sumu a nechcu to proste vyplatit!!! Su to darmozraci a prosim VAS nedavajte sa TAM !!!! Naozaj lebo budete len platit velke peniaze a ked sa Vam nieco stane otocia sa Vam chrbtom!!!!
PS: Aj mne povedala ta osoba co so mnou uzatvarala zmluvu ze ake to bude jednoduche ked otehotniem budem mat 10 euro na den hned mi pridu peniazky a kecyyyy.... Zhrabla proviziu a koniec.... Takze takto to je NEDAJTE SA OKLAMAT!!! Hlavne ze som platila 32 euro mesacne lutujem ze som nieco take uzatvarala....
@janulla27 Aký dôvod zamietnutia plnenia napísali? 10€ na deň čoho? PNka? Hoslitalizácia?
Ja mám s ňou dobré skúsenosti,....,boli mi vyplatené už dve poistné udalosti a pri každej ma písomne informovali o stave riešenia tých udalostí (že im prišli doklady, že je to v stave riešenia a podobne), myslím, že im dokonca stačili kópie lekárskych správ, čo som im poslala, ale už si niesom 100%-ne istá. Nič som ale neriešila cez poradcu, ktorý mi to uzatvoril - písala som a posielala podklady priamo do Bratislavy (adresu som mala z výpisov, ktoré mi chodia každý rok). Za mňa ÁNO.
za mňa tiež nikdy viac, bola som pn od 29.04. do 18.09.2017 , rizikové tehotenstvo ( predtým spontánny potrat a vek 41 rokov), vyplatili mi polovicu plnenia, druhú polovicu mi zamietli, idem zrušiť celú poistku !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nikdy viac Aegon
@ssandra123 Dôvod zamietnutia?
@richardhudec údajne na moju diagnózu nie je potrebná taká dlhá pn ka, vyvrátili dôvody môjho gynekológa, ktorý im vysvetľoval dôvody , prečo musím byť v kľudovom režime, podľa poisťovne nepostačujúce
@cuttina ani neuvažuj, radšej si odkladaj peniaze na nejaký špeci účet, tiež ľutujem, kým vtáčka lapajú, pekne mu spievajú, celkom to sedí tento krát.................
Myslim, ze to je uplne jedno kde si clovek da poistenie @ssandra123, lebo vsetci ked maju platit tak s tym maju problem. Kamoska ma tiez aegon a bola po operacii ramena, neustale chceli viac a viac papierov, o jej zdravotnom stave a napokon aj tak jej nic nevyplatili
@babina_33 je to smutné, človek je spokojný, že si platí poistku, lebo vie že nemôže pracovať, keď je chorý a napokon výjde aj tak na mizinu, škoda tých peňazí, čo tam človek napchá a nič z toho, vyhodené do koša, doslova
@ssandra123 a co je este horsie, podla mna, ze platis si zivotnu, potom zomries a poistovna zamietne plnenie... Proste na Slovensku su poistovne jedna velka neistota.
@cuttina myslíš, že aj životky nevyplácajú? nestraš
@ssandra123 suseda - mlada 30-rocna baba, to tak mala, ked zomrela, vraveli, ze to ochorenie zacalo uz pred poistenim a naschval to zatajila. Pritom to bolo 9 mesiacov predtym, po po roku dohadovania, jej aj tak nic nevyplatili.
@cuttina aká poisťovňa? keď sa smiem spýtať
@ssandra123 Uniqa
@janulla27 chapem situaciu aj ja sa s nimi natahujem min.8mesicov a to som porodila aj predcasne.....treba pisat odvolanie....
@cuttina všetkých ich treba pozatvárať !!!!!!!!

@sana15