icon

Poistenie Aegon - skúsenosti

litvikova
20. apr 2014

Mamicky ake mate skusenosti s poistenim aegon?ja som uzavrela poistku ked som nebola na PN a ani tehotna a platila mi az za 3 mesiace.Necakane som ostala na PN a budem az do porodu.Ta co mo uzavrela poistku mi ani nepodala ziaden papier na nahlasenie poistnej udalosti.Ked som sa jej spitala tak mi povedala ze mi to neuznaju ze volala s kolegom.No myslim si,ze keby mam aspon vyjadrenie ze mi to neplati tak som spokojna ale nemam nic a ani este nic neposlala jednoducho sa na to vykaslala.A neviem co teraz mam robit.

Strana
z4
viktoria3333
9. júl 2018

@simusska ahoj a nahlasovala si si to sama ci cez poradcu? Lebo ten moj poradca je neschopny.

simusska
10. júl 2018

@viktoria3333 cez poradcu...ale o postupné vyplácanie som žiadala už sama. Taktiež aj lekárske správy som odosielala sama.

bimbina
22. aug 2018

Nieje na vine poisťovňa . Ale veľakrát je na vine vás doktor , ktorý napíše správu tak , keď to prešetrujú na poisťovni , tak im z lekárskych správ vyplýva že máte bezproblémové tehotenstvo . Veľakrát povedzte ak doktorovi že si to chcete dať neskôr preplatiť z PNky v rizikovke a nech Vám napíše do správy tak , aby ste dostali plnenie . 😊

viktoria3333
8. okt 2018

@richardhudec dobry den, co by este z poistovne odomna mohli chciet, poslala som im lekarske spravy od gynekologa, aj potvrdenie od lekara aku diagnozu mam a ze som sa na nu v minulosti neliecila, to bolo tlacivo, ktore mi z poistovne poslali. Mam diagnozu O20.

Strana
z4