Toto je jedno veľké zlyhanie vlády.
Nerokovali s lekármi, na všetko odkyvli a tým vytvorili veľmi nebezpečny precedens, na ktorý doplatíme všetci😕. Ambulantni teraz budú tlačiť rovnako.
A my pacienti sme tým nezískali absolútne nič. V tomto mal Matovič pravdu.
Od lekárky, ktorá neovláda pravopis by som si nedala zmerať ani teplotu
@s_o_n_i_k_e presne ako píšeš, ma si žiadať kompenzáciu od statu, nie od pacientov!
Ci raz zaplati pacient, druhy krát stat a p.doktorka bude vysmiata?
Odporucam stránku finstat tu, kde sú údaje. Za rok 2021 mala p.doktorka hrubú maržu 80%!!!!
Kto nahodou nevie co to je, ujo google vysvetli. Cize trosku si "ukrojit" zo svojho by p.doktorku nezabilo. Ale na druhej strane, prečo by to aj robila, ze?
@lienka.7 a to asi nedavala ani všetko cez pokladňu, mne nikdy nedajú bločik, či idem ku gynekologičke alebo všeobecnej, alebo k dcérinej doktorke po potvrdenie
@marca12 predpokladam ze restauracia ti neuctuje nad rámec uctu este aj 10€ ci 20€ poplatok ze tam potom este sedíš, alebo kolko tam sedíš a ješ. Obchod ti účtuje cas co tam stravis nakupovaním?
Doktorka za ukon dostane od zdravotnej poisťovne. To, ze s tým nevie vyjsť je jej problem. Nech si zníži plat napr. Priestor na to ma. Nech sa paci, vyssie mas jej cisla.
@lienka.7 dostávaju aj mesačnu paušálnu platbu pd poisťovní za pacientov. Aspoň si to myslím… ak sa mýlim, opravte ma 🫢
Dvomi slovami DRZOST a NENAZRANOST a ešte štrajkovať budú...
Takže na rtvs v správach to bude akurát o tom hovorili
@jarka_black Takže keď to bude od pacientov vyberať tak porušuje zákon lebo tým podmieňuje poskytuje zdravotnej starostlivosti?
Takže by stačilo keby všetci pacienti povedali že jej to nezaplatia?
@zoro9836 Nevadilo by mi keby boli 2 paralelne zdravotné systémy, štátny a čiste súkromný (nadštandard pre tých čo na to majú) ale mi tu máme zhovadily hybrid kde si ambulantný doktori nechávajú od poisťovní preplácať imaginárne úkony, od pacientov vyberajú nezmyselné poplatky za objednanie, a tí čo na to majú dohliadať a sa tvária že je to absolútne ok a nič sa nedá robiť.
@zoro9836 zas a opat trepes hovadiny. Za koho vlady sa zacalo vsetko spoplatnovat? Za tvojho lavicoveho Fica. Ty musis byt matematicky analfabet. Ty si uuuplne mimo s tvojimi hlaskami. Fico sice chcel dat luze nieco zadara-len vzdy to stalo viac ako predtym. Len luza je tak tupa, ze si to nevedela nikdy zratat.
A ano, bude sa doplacat-tak ako vsade. Zadarmo nie je NIC!!! Ty mozol.

krása ako vedia všetko hned využiť.Asi aj ja začnem.Normálne rozmýšlam že aj ja niečo takéto pri klientoch zavediem nejakú taksičku navyše ked sa tak už všade zdražuje.Zvalím to na energie a nájomné za priestor aj ja a bude..že ma to nenapadlo už skôr😀 strašný štát toto.Jasné že srandujem