Poradíte dobré úrazové poistenie pre manžela a deti?
potrebovala by som poradiť nejake urazove poisteniepre manžela a kde by boli zahrnute aj deti.Viete o nejakom?Dakujem
mám pre syna poistenie v Amslico,je to aj ako sporenie,čiže na konci poistenia dostane peknú sumu + aj pri prípadnom úraze tiež, niečo podobné ale staršie- pred 15r. uzatvorené mám pre dcéry v Kooperatíve,dostanú sumu pri sobáši resp. v dospelom veku + pri úraze tiež dostali niečo
Dobrý deň, určite by som vám odporučila Metlife Amslico, len pred pár týždňami vznikol nový projekt, do ktorého sú zahrnuté aj detičky a odporúča sa pre klientov, ktorí chcú zabezpečiť rodinu v prípade neočakávaných situácií, super pre ľudí s hypotékou, sú tam zľavy na poistnom a každý si môže okrem pripoistení vybrať aj benefit(napr. predĺžená záruka na spotrebiče čo mladé rodiny určite ocenia), sumy poistného si určujete vy sami, takže je vhodné aj pre tých, ktorí nechcú platiť vysoké sumy...ak vás zaujalo niečo zo spomenutého kľudne ma kontaktujte na beliancinova.zuzana@gmail.com, rada vám o tomto produkte poviem viac alebo sa aj osobne stretnem 🙂
Tiež by som neriešila úrazové, ale skúste radšej životnú kde je zahrnuté aj úrazové poistenie, deti budeš musieť asi poistiť zvlášť..Ale určite a to fakt určite rieš poistku cez Alianz. Presne ako píšu aj baby, poisťovne robia veľké opletačky pri vyplácaní, Alianz naozaj vypláca! Nerobia špekulácie. Nerobím pre nich ani nič pod., ale mám s tým vlastné skúsenosti aj môj manžel kde im v práci pri riešení poistných udalostí všetky poisťovne robia problémy, ale Alianz vypláca podľa dohody 😉 Toľko môj názor 😎
To aduska654: nezmysly trepes, jednoznacne chod cisto do urazoveho poistenia, ziadne zivotne. Ako som uz spominal so zivotnym su same problemy spojene - nemozes vypovedat zmluvu lebo o vsetko prides, ja som pred 3 mesiacmi vypovedal zivotnu v kooperative a ani sa mi neunuvali nic napisat, uz pripravujem zaloby na nich.
Urazovka ma vyhody, mozes kedykolvek zrusit, je lacna a nezmysly typu ze ti poistovna nic nevrati - a pri havarijnej poistke vam poistovne vracaju iba vtedy ak skoda, ved to je podstata poistenia. Zivotne poistky iba predrazuju
Pri urazovke si mozes poistit smrt, trvale nasledky, dokonca aj zlomeniny alebo bezne urazy, dostanes davky ak sa ocitnes v nemocnici alebo v domacom lieceni. Urazove je sucastou kazdeho cestovneho, dokonca je lepsie ako samotne cestovne lebo je platne aj doma nie len ked je clovek na dovolenke.
Len taku perlicku - agenti ti to neponukaju lebo nemaju na tom velku proviziu ale jednoznacne je lacne a mozes kedykolvek vypovedat ked najdes lacnejsiu variantu. Inak uz sa da poistit aj cez internet- neviem od akej poistovne ani nepmozem ti najst link ale da sa aj na sumy 200 tisic eur. Uz to ponuka aj Zuno banka a vskovake ine.
@radios01 ahoj, škoda, že je to otázka, a že si nenapísal konkrétnejšie. Môžeš, mi, prosím, poslať konkrétny produkt/link do IP? Takisto ostatné baby, môžete🙂 To ma zaujíma, či napr. SZČO, ktorý nemá úrazové poistenie v Soc. poiťovni, mohol by takto "vykryť" prípadný pracovný úraz? ďakujem dopredu🙂, j.
radios01 Úrazové poistenie je podľa Vás výhodné? ... Osobne si to nemyslím. S jedným musím súhlasiť, a to, že úrazovky môžete zrušiť kedykoľvek, no položte si otázku či z úrazovej poistke dostanete niečo naspäť keď zmluva skončí? Inač povedané, existuje podľa Vás pri úrazovej poistke odkupna hodnota alebo nie?
Odpoveď je zrejme jasná, keďže v úrazovej poistke nie je zahrnutá sporiaca zložka, tak samozrejme, že peniaze, ktoré ste vložili do úrazovky, nikdy naspäť nedostanete a to ani cent, lebo to nie je poistenie so sporením. Každá poisťovňa Vám vyplatí určité percento len vtedy, keď sa Vám stane poistná udalosť, napr. ako píšete- zlomeniny, bežné úrazy, atď.
To akú poisťovňu vybrať a aký produkt v nej záleží od toho aké riziká chcete zabezpečiť, aký príjem má váš manžel, akú rizikovú prácu a koníčky má, koľko má rokov a aký je jeho zdravotný stav.
Ak by ste chceli individuálnu ponuku napíšte mi správu s potrebnými informáciami.
Takto, tí čo tu píšete o tom že nikdy žiadne peniaze z poistky neuvidí, nepochopili zmysel poistiek, krytie poistných rizík. Na poistke nemusíte sporiť, ale rizikové životné poistenie (kryje akúkoľvek smrť) zmysel má najmä v prípade veľkých úverov a pri malých deťoch. K tomu odporúčam kritické choroby-rakovina, mŕtvica, alzheimer ai.a trvalé následky. Čo sa týka otázky na úrazové poistenie, odporúčam Allianz, plní od 1%, čo je už napr. vyrazenie zuba. Väčšina poisťovní plní až od 10%.
ahojky :D od augusta sa pre deti chystá v Generali Poisťovni zvlášť poistenie ktoré je omnoho lacnejšie ako ktorékoľvek iné čo sa týka aj životného aj úrazového poistenia. 😉
Ahojte všetky mamičky,ktorým záleží na dobrom poistení svojich detičiek.
moja rada vychádza z vlastných skúseností,keďže som min.týždeń v piatok poisťovala svoje dve 8 a 6r. ratolesti.
Obrátila som sa na novú poisťovňu, ktorá má veľa nových inovatívnych finančných produktov.
Momentálne majú akciu do 15 júla na univerzálne životné- plnohodnotné poistenie v dôsledku úrazu do výšky 20.000 EUR,kde sú v cene okrem úrazu zahrnuté všetky choroby a operácie.Poistenie je platné na celom svete!Mesačný poplatok na 36 mes. je 30,-EUR ostatné roky su zrážky od veku 0-15rokov len 0,50 EUR.Bola som osobne v Generali poist. ako aj samozrejme v Alianz, no poplatky za základný balík poistenia, ktorý nezhŕňa vôbec nič dôležité je za nekresťanskú mesačnú zrážku 67,-EUR x 15 rokov do výšky poistenia 10.000,-EUR /produkt- Farbička/ .Šialene!!!!!
Keď chcete presné info dám vám priamo kontakt na poistováka, u ktorého som podpisovala zmluvy pre celú našu rodinu.
Poisťovňa má krytie Nár.banky slovenska,takže skutočne nieje čoho sa báť!!!! 🙂
GENERALI nie, ani KOOPERATIVU, chod do AXY, má super úrazove poistenie Active Life, kde je mozne poistit az 8 osob naraz
Odsudzovať poisťovne a mať iba tú svoju lebo ta jeho je ta najlepšia :D Nie je to správne. Treba si vypracovať ponuky a zvážiť čo kto chce mať poistené. Môžem pomôcť poradiť a vypracovať ponuku z Generali poisťovne. Viac info, v správe. PS. Neodsudzujem ani jednu poisťovňu.
Ahoj. Ja mam osobne uzatvorene urazove poistenie od AXY a som spokojna, mozu byt pri nom poisteni 8 ludia, pritom nemusia byt clenmi jednej domacnosti. Som rada, ze nepises nic o sporeni na poistkach. Je to velka somarina, a kazdy, kto si mysli, ze po niekolkorocnom sporenie na poistke bude bohati, tak po rokoch len bude mat hlavu v smutku, kolko penazi do toho vrazil, a kolko realne uvidi. Nikdy sa nedajte nahovorit na akekolvek sporenie v ramci poistenia, aj keby Vam bol ponukany akykolvek benefit. Oni vedia preco to robia a za akym ucelom, za vsetky benefity zaplatite niekolkonasobne viac.
V KE sa konaju kurzy pre ludi, ktori sa chcu o tejto financnej problematike dozvediet viac.V pripade zaujmu napiste IP.

Ja osobne by som žiadne úrazové poistenie nedávala, nakoľko peniaze čo vložíš do úrazovej poistky, naspäť nikdy viac ich už neuvidíš, pretože žiadna poisťovňa ti pri úrazovke nevyplatí naspäť absolútne nič keď poistku sa rozhodneš náhodou zrušiť a to aj bez ohľadu na to, kedy poistná zmluva sa ukončí. Poisťovňa ti vyplatí nejakú čiastku len v prípade keď sa ti stane dajaká poistná udalosť (napr. úraz) a aj pri tom robia poisťovne všetko preto, aby nemuseli vyplácať (príp. vyplatia smiešnu sumu vzhľadom na to, koľko ty do úrazovej poistky vložíš).
Úrazové poistenie je ako stávka s poisťovňou (keď sa ti niečo stane, tak poisťovňa ti aj niečo vyplatí a keď sa ti nič nestane, tak tvoje peniaze ostávajú poisťovni). Je to princíp solidarity.