Poraďte poisťovňu pre dieťa
AKU POISTOVNU BY STE MI PORADILI PRE DETI? NEJAKU CO VYCHADZA V USTRETY A NEMA PROBLEM S RIESENIM PROBLEMOV!!! PORADTE NEJAKU POPRIPADE PISTE VASE SKUSENOSTI S POITOVNAMI OHLADOM DETI DAKUJEM
Aj my máme farbičku od Allianz
Aj my máme farbičku, som spokojná
my mame tiez farbicku aj so setrenim do 25 rokov, platime 23e mesacne a aj financny poradca skonstatoval, ze maly ma naj poistku z rodiny 😉
Aj my mame farbicku pre obe deti, ale este sme neriesili (nastastie, klop-klop) ziadnu poistnu udalost, tak neviem zhodnotit....Z produktov tohto charakteru, ktore su momentalne na trhu, sme vybrali tento, najviac sa nam pozdaval...
Aj my mame farbicku a uz sme riesili dva urazy a v pohode teraz na mikulasa sa nam stal treti tak uz to mame v rieseni a mesacne platime 23,70 aj so setrenim
aj moj ma farbicku platim 30e riesila som prave uraz, ktory sa sta v lete a uz aj preplatili
@aksal91 aj ja mám farbičku, riešila som úraz minulý rok, a do mesiaca mi preplatili slušnú sumu. Sú v pohode. Hlavne záleží od toho ich zástupcu či ako sa oni volajú a tiež, čo lekár napíše do lekárskej správy. Ja sa priznám, že pri úraze ma vôbec nenapadlo riešiť poistnú udalosť, až ošetrujúci lekár mi pripomenul túto možnosť. Ja dúfam, že už nič s úrazovou poistkou nebudem riešiť a počkáme si až do 25.narodenín 😎
my sme presli z MetLife tiez na Farbicku, pre dieta to je to najlepsie poistenie a hlavne ferove 🙂
Prečo si myslíte že práve Farbička je to najlepšie pre deti?
@petruska89 Pretoze mam skusenosti s viacerimi poistovnami, nehovorim ze ine su zle no berte to tak ze vacsina poistovni chce na vas zarobit. Farbicka a celkovo poistenia od Allianzu su ferove,plnia vsetko co maju plnit v pripade poistnej udalosti. No vsetko zavisi aj od doticnej osoby ktora vam poistenie uzatvara. Ako vam vysvetli poistenia a aoko nastavi poistne sumy .... vacsinou tu zlyhava vsetko a nasledne ludia nadavaju na poistovne a samozrejme poistovacich agentov zakopavaju pod zem.
...ja odporúčam poistenie Vláčik od Unionu - je tu široká škála rôznych pripoistení pre dieťa i rodiča a čo sa týka likvidácie poistných udalostí - tu naozaj všetko funguje tak ako má, rýchlo a bezproplémovo, aspoň ja mám len pozitívne skúsenosti...
@ninahandmade máte s nimi osobnú skusenosť alebo ste pracovali pre každú poisťovňu , v tomto sa naše názory nestotožnia pretože pre každého je niečo iné výhodné.
Posiťovňa allianz je posiťovňa ako každá iná ma sovje poplatky výluky a taktiež veci ako každá iná
plnia veci ktoré plniť musia zo zmluvy ani oni neplnia nič navyše ako každá iná posťovňa
My sme sa rozhodovali podľa známych ktorí využili poistne udalosti poistovní.vsetci co mali farbičku boli spokojní.Sesternica a komoska mali Metlife a ked prislo k plneniu udalosť tak to boli vraj len vyhováracky a naťahovačky.Ale z vlastnej skusennosti neviem posudit
to iste si žiadali vyplatiť v oboch poisťovniach?
@aksal91 Tiez mame farbicku. 🙂
Ako vidím,väčšina rodičov si svoje detičky poistila v ALLIANZ Farbičkou.Čo môžem len potvrdiť,že je to skutočne top produkt,čo potvrdili aj školitelia na rôzne produkty,ktorý školia pre všetky poisťovne nie len pre Allianz,že toto poistenie má aj také pripoistenia,ktoré iné poisťovne nemajú.
Dakujem vsetkym za rady skusenosti a nazory. ja sama som si tiez myslela ze alianz - farbicka je pre nas to najvhodnejsie no zial nebolo to tak. podpisali sme zmluvu zaplatili prvy mesiacny poplatok a na dalsi mesiac nam od nich prisiel list ze nam poistku na maleho rusia pretoze sme pre nich RIZIKOVY toto bolo ich vyjadrenie ☹ takze som z nich ostala sklamana a zhanam nieco ine ☹
Ahoj, je mi luto, ze sa k tomu takto postavili☹...mozem vediet preco? Vyzera to, ze budete potrebovat individualny pristup 😅 Neviem ani aky vek ma dieta...aj od toho zavisí...a napr. v UNIQA sa pri zakladnom poisteni neskuma zdravotny stav dietata, dokonca sa moze rodic rozhodnut len pre samostatne sporenie 🙂... trebalo by vediet co vsetko od toho ocakavate.....kludne mi napis IP🙂
Viac o detskom poisteni UNIQAČIK sa mozes dozvediet u mna v Blogu- v článkoch, prípadne navštív našu skupinu: https://www.modrykonik.sk/group/7923/ 😉
@katkamario - to mate pravdu ze sa neskuma zdravotny stav. ALE v pripade poistnej udalosti sa skuma PRICINNA SUVISLOST - inymi slovami, ci zdravotny stav klienta v case poistenia nemohol byt pricinou poistneho plnenia. Positky bez skumania zdravotneho stavu povazujem za vešlmi rizikove co sa tyka poistneho plnenia
@aksal91 - nuz pokaslal to agent, pred tym ak nieco ,,vyskocilo " v zdravotnom dotazniku, mal dato to na predbezne ocenenie.. Inymi slovami, poistovne sa opyta, ci vobec suhlasia so zdravotnym stavom klienta pred uzavretim poistky.. Ja vzdy robim predbezne ocenenie ak sa mi nieco nezda...
@mar005 ano, samozrejme, ja mam na mysli klasicke zakladne poistenie (ako pisem)- teda urazove, pripadne sporenie...zalezi co mamicka od toho ocakava🙂...urcite zdravotne rizika bez predchadzajueho skumania stavu nikde nepoistia...teda aspon nie bez rizika ako pises 😉
@laurusik125 pre aku poidtovnu pracujete? ci ich mate viac?
@aksal91 Ahoj Aksal, nikdy som nemala žiadne poistky a razim cestu, že do života si človek protiahne t, načo myslí
V lete sa mi utopil syn a ..... začala som pracovať pre poisťovňu, neviem čo si si vybrala aký produkt a poisťovňu , ale preštudovala som si všetko čo sa dalo a urobila som takýto záver
V prvom rade deti sú kryté vtedy ak sú krytí rodičia. V každom životnom poistení rodičov je pripoistenie detí a vo veľmi zaujímavých reláciach a s výborným krytím
Ak by si chcela niečo prekonzultovať tak rada. Veľa zdravia všetkým T.
Ahojte. Vidim že si neviete rady s poistenim. Ja mam nato jednu hollku, ktora mi naozaj pomaha so vsetkym. Vsetko mi vybavi rychlo a jednoducha a hlavne i velmi poradi. Ak by ste mali zaujem , dam vam na nu kontakt. Kym som tuto holku nespoznala, tiež som sa velmi trapila, ze ake poistenie pre dietatko a tak. No chvalabohu kamoška mi ju odporučila, a ja uz odporúčam tiež! 🙂
Ahojte, aj ja Vám rada zodpoviem otázky ohľadom poistenia v Kooperative. Pre deti majú produkt Dukátik, sporenie + pripoistenia podľa požiadaviek klienta. Ozvite sa mi do správy, poradím 😉

@aksal91 hlavne si vypni CapsLk.... Zavisi od teba, co od poistovne ocakavas... My mame pre deti farbicku od Allianz....