Poraďte výhodné poistenie alebo sporenie pre dieťatko
mame 3 tyzdnove babetko,a rozmyslame zeby sme mu uzavreli nejaku poistku,alebo sporenie....nieco take, aby z toho nasa mala nieco mala,ked vyrastie...Mate skusenosti napriklad zo stavebnym sporenim?je to dobre?oplati sa to? dakujem pekne za kazdy nazor,zuzka 🙂
@frapper - neverim Vam. Neuverim, pokial mi neukazete dokaz.
Nevidim najmensi dovod, preco by sa mala poistovna serinkat so zdanenim, ked podla zakona, to musi urobit, ten co dostane peniaze..
@mar005 A zdaňuje sa len ten rozdiel medzi PS a prémiou.Je to tak viacmenej pri starších zmluvách,kde klient ešte mal pripísanú prémiu napr.10,20,30% z PS na dožitie.Tak zdaňujú sa iba tie peniaze,lebo ak klient mal už počítané TÚM a dostal na dožitie tú sumu,ktorú mal v zmluve a nemal pripísaný žiadny výnos naviac,táto PS sa mu nezdaňuje.Allianz už pri dožití klienta vidí,či treba zdaniť a toto klientovi urobí za neho.V liste mu všetko rozpíše/prehľadne/ a dostane vyplatené v čistom,čo už klient nezdaňuje.Poisťovňa odvedie za neho.Možno sa Vám to zdá nemožné,ale je to tak.Možno to poisťovne nerobia za klientov,to už posúdiť iné poisťovne neviem,ale v ALLIANZ je to tak.Však to vidím vo svojom kmeni,keď ide klientovi list pri dožití.
ahojte,
viete mi prosim odporucit ktore sporenie, prip. aj s poistenim je aktualne na trhu najvyhodnejsie pre dieta? nas maly ma 4 mesiace a rada by som mu zriadila nieco vyhodne 🙂
vopred dakujem za info
treba si porovnať a premyslieť, prípadne niekým poradiť, čo sa tomu rozumie.
@ivusa3 Ahoj ak si s Ba a okolia kludne sa ozvi. Moj manze sa tymto zaobera. Pracuje pre Alianz vie ti spravit aj sporenie a aj poistenie. Takze ak mas zaujem viete sa stretnut a vsetko ti ukaze a vysvetli a sama sa rozhodnec ci by si mala oto zaujem. Potom by sa ti on sam staral o tvoje poistenie a v prpade dakoho problemu staci zavolat jemu a vybavovanie je na nom ty sa o nic nestars. A to vsetko samozreje teba nebude nic stat.
@evittam Ja Vás do nicoho nenutim niekto sa pital ja som odpovedala. Nevidím natom nič zle. A ak sa Vám to nepáči v poriadku beriem to ale myslim si ze nemusíte vydávať toľko namahy a zbytočne sa tym zapodievať. Nemusi sa to každému páči nieko ma zaujem sa poistit niekto nie je to kazdeho vec. A ked sa uz ani tomu nerozumiete tak to už radšej vobec nekomentujte. Dakujem a prajem pekny zvyšok dňa.
@evittam A mne sa nepáči že sa tu do mňa narážate a správam sa ku Vám slušne tak prosím oto aj Vás. Tak ako vy máte svoju prácu mame aj my tu svoju nevidím natom nič zlé ja som tu do nikoho do ničoho nenútil dodatočne sa oto zaujímali tak som len ponúkla. A niesom tu fakt nato aby som takto plitvala svoj čas tak prepáčte ale majte sa pekne a prajem Vám veľa šťastia.

poistka nema sluzit na sporenie ale na krytie rizik 🙂 spori sa sporiacimi produktami kde klient spori napriamo s vyssim vynosom 🙂 to len poznamka na okraj, aby ste ma tu nebili ze si robim reklamu 😀 ale ak by niekto predsa chcel vediet viac, kludne 🙂