icon

Porovnanie poisťovní VŠZP, Union a Dôvera

veraaq
Dnes o 06:23

Ahojte,ako to je teraz s tými poisťovňami? Union a dôvera sa spája?Ja som vo VŠZP a rozmýšľala som zeby som prešla so Union/Dovera,len neviem jak je to s tým spájaním ,ako to máte vy zostávate či prechádzate so vszp? Mne príde že nemá toľko výhod ako ostatné poisťovne

anonym_1c68ac
Dnes o 06:31

@veraaq kľudne choďte do dôvery, len potom sa netreba čudovať, keď Vám ako tento rok budú rušiť mrka, lebo dôvera ich nezaplatí, resp. ruší zmluvy. niekde som počula, že ak ste zdravý, tak je jedno kam pôjdete, ale ak nie, tak VZP, a nie, nie je to reklama:D len sa mi to potvrdilo

anonym_9686d6
Dnes o 06:34

Bolo kačke dobre, išla na ľad?

anonym_c4ce7f
Dnes o 06:39
@anonym_9686d6

Bolo kačke dobre, išla na ľad?

@anonym_9686d6 hovorí sa bolo🐐 koze dobre, išla na ľad tancovať

anonym_9686d6
Dnes o 06:47
@anonym_c4ce7f

@anonym_9686d6 hovorí sa bolo🐐 koze dobre, išla na ľad tancovať

@anonym_c4ce7f podľa umelej inteligencie to môže byť hus aj pes, u nás sa používa kacka

Bolo kačke (v tradičných verziách častejšie husi alebo psovi) dobre, išla na ľad (a zlomila si nohu) je známe slovenské príslovie, ktoré znamená, že človek od dobroty nevie, čo so sebou, začne vymýšľať a zbytočne riskovať, až na to doplatí.Používa sa v situáciách, keď sa niekto má dobre a nič mu nechýba, no kvôli nude, namyslenosti alebo hľadaniu prebytočného vzrušenia urobí hlúposť, ktorou si sám uškodí.

zuzana2910
Dnes o 07:20

Dennodenne je tu tento typ otázky. Daj pod lupu a čítaj.

anonym_a672e8
Dnes o 07:20

Ja som bola v Unione, podala som prihlasku do VSZP. Nechcem podporovat Pentu...

anonym_614550
Dnes o 07:21

@veraaq ja zacnem pozerat tuto (alebo podobne porovnania)
https://asisto.sk/porovnanie/?gad_source=1&gad_...

A potom sa uvidi... prvy rok dam Doveru a uvidime, co bude. Podla mna vela zalezi od zivotnej situacie (co si tak pamatam)... napriklad VsZP mala najhorsie "balicky" pri narodeni (celkove, nemyslim nejake darceky, ale aj monitory dychu a tak)... tak ist BA vs nejaka mala dedinka a zazmluvneni doktori apod....
Mozno na starobu alebo nejake specificke choroby zase bude lepsia VsZP (netusim)...
Zatial bol Union super pre nas

anonym_c4ce7f
Dnes o 07:30
@anonym_9686d6

@anonym_c4ce7f podľa umelej inteligencie to môže byť hus aj pes, u nás sa používa kacka

Bolo kačke (v tradičných verziách častejšie husi alebo psovi) dobre, išla na ľad (a zlomila si nohu) je známe slovenské príslovie, ktoré znamená, že človek od dobroty nevie, čo so sebou, začne vymýšľať a zbytočne riskovať, až na to doplatí.Používa sa v situáciách, keď sa niekto má dobre a nič mu nechýba, no kvôli nude, namyslenosti alebo hľadaniu prebytočného vzrušenia urobí hlúposť, ktorou si sám uškodí.

@anonym_9686d6 mne to nemusíš vysvetľovať, aj tak tam má tam byť koza🐐

martinka17
Dnes o 07:47

miesto reklamného porovnania benefitov vytvreného pre účely prezentovať Dôveru ako top poisťovnu si skús pohľadať reálne porovnania služieb z pohľadu zdravotníkov. Opýtaj sa AI kto má lepší prístup k starostlivosti z pohľadu limitov ošetrení, čakania na zákrok alebo liečbu, prípadne kto má lepšiu sieť zazmuvnených lekárov. Nie prezentované údaje ale vysvene hľadaj reálne skúsenosti. Dôvera je skvelá, pokiaľ nemáš zdravotný problém, osobná skúsenosť.

billy_jean
Dnes o 08:00

Idem z Unionu do VSZP. Ostala by som v Unione, ale nechcem byt v Dovere.

anonym_f4488d
Dnes o 08:00

Ja idem do vszp napriklad na dentalnu hygienu ma lepsie vyhody preplati 2x 40€ rocne a union a dovera 2x 30€ ale nevybrala som si ju kvoli benefitom ale lekarskej starostlivosti a preplacaniu ukonov a liekov, zazmluvneniu s lekarmi, v pripade ochorenia mensich problemov s liecenim...

anonym_6b9979
Dnes o 08:17
@anonym_1c68ac

@veraaq kľudne choďte do dôvery, len potom sa netreba čudovať, keď Vám ako tento rok budú rušiť mrka, lebo dôvera ich nezaplatí, resp. ruší zmluvy. niekde som počula, že ak ste zdravý, tak je jedno kam pôjdete, ale ak nie, tak VZP, a nie, nie je to reklama:D len sa mi to potvrdilo

@anonym_1c68ac áno je to tak, zistila som aj ja minule.

anonym_4b3734
Dnes o 09:31

Keby slováci neboli blbý tak by sa všetci prehlásili do VŠZP, nech má čo najviac penazí a nevyvažajú sa ich peniaze na Cyprus ako to robia súkromné poisťovne ktoré robia len pre svojich akcionarov

zuzana2910
Dnes o 10:20
@anonym_4b3734

Keby slováci neboli blbý tak by sa všetci prehlásili do VŠZP, nech má čo najviac penazí a nevyvažajú sa ich peniaze na Cyprus ako to robia súkromné poisťovne ktoré robia len pre svojich akcionarov

@anonym_4b3734 presne tak, súhlasím s Tebou.

anonym_5a67f2
Dnes o 10:36
@anonym_4b3734

@anonym_4b3734 peniaze z VŠZP sa tiež strácajú..........každoročne musí byť oddlžovaná

anonym_4b3734
Dnes o 10:40
@anonym_5a67f2

@anonym_4b3734 peniaze z VŠZP sa tiež strácajú..........každoročne musí byť oddlžovaná

@anonym_5a67f2 to si vie štát postražiť ak by tam boli schopní ľudia na ministerstve. Ale súkromná poisťovňa odmieta preplacať ľuďom lieky a liečbu a potom 400 mil. pošle oligarchom do vreciek

anonym_8c2af1
Dnes o 10:45
@anonym_4b3734

@anonym_4b3734 a vieš prečoa VšZP malo peňazí a každoročne sekery? Lebo 1. ako skoro každá štátna inštitúcia nevie hospodáriť . 2. Lebo ma najviac ani nie že chorých poistencov alebo tých náročnejších, alea najviac poistencov, za ktorých sa platí najnižšie poistné. A nie nie sú to živnostníci s minimálnymi odvodmi ale sú to poistenci štátu, za ktorých štát platí najmenej v porovnaní s ostatnými. Štát je vlastne najhorší platiteľ poistného. A potom nech si človek vyberá. Ja som tiež v u ione a dlhé roky a a dostal som sa vždy k potrebnej liečbe a aj operáciám, na ktoré som nečakal večnosť. Pre mňa nie sú benefity podstatne. Pre mňa je podstatné koľko budem čakať na operáciu a či sa náhodou nestane to, že ku budem potrebovať ku koncu roka a lekár mi povie ,,no, ale dočkáte sa až ďalší rok" a tu je to prast ako uhod: Penta alebo čierna diera