icon

Ako vybrať poisťovňu: VŠZP alebo Dôvera?

mamulienka0
Dnes o 07:36

Ahojte. VŠZP alebo Dôvera ? Nakoľko Union bude spadať po Dôveru, sa mi to nepáči. Zatial som v unione.
Prosím pre a proti. Ďakujem.

anonym_9e2aa0
Dnes o 07:52

Toto by aj mňa zaujímalo. Lebo tiež som Union a som spokojná. A to patrím k ľuďom a chronickými ochorením a všetko bolo ok s poisťovňou. Len vyjadriť by sa asi mali len tí, ktorí boli poistení v jednej aj druhej, lebo inak sa to porovnať nedá. Mne to príde prast ako uhod táto voľba alebo zlá voľba a ešte horšia voľba. Len ktorá je ktorá.

anonym_7b96b3
Dnes o 08:03

@mamulienka0 jednoduché. Keď chceš naďalej podporovať Hascaka, tak chod do Dôvery.

anonym_25f003
Dnes o 08:11
@anonym_7b96b3

@mamulienka0 jednoduché. Keď chceš naďalej podporovať Hascaka, tak chod do Dôvery.

@anonym_7b96b3 v mojej téme nejde o podporvanie žiadnej strany, ale o vyhody a benefity

anonym_25f003
Dnes o 08:11
@anonym_9e2aa0

Toto by aj mňa zaujímalo. Lebo tiež som Union a som spokojná. A to patrím k ľuďom a chronickými ochorením a všetko bolo ok s poisťovňou. Len vyjadriť by sa asi mali len tí, ktorí boli poistení v jednej aj druhej, lebo inak sa to porovnať nedá. Mne to príde prast ako uhod táto voľba alebo zlá voľba a ešte horšia voľba. Len ktorá je ktorá.

@anonym_9e2aa0 som tam už skoro 9 rokov, preto je pre mňa sklamaním prejsť pod dôveru, z ktorej som prešla do unionu.

anonym_9e2aa0
Dnes o 08:34
@anonym_7b96b3

@anonym_7b96b3 otázka znela inak.

alenamihal
Dnes o 09:00

Ja uz aj moja rodina som v VsZp cely zivot aj moji rodicia a menit by som nemenila...

jeennyv
Dnes o 09:05

Bola som vojenskej ako mladsia ked bola, kvoli zubarovi bo to bol taky ten top, lebo ukony nie a ano poistovna bol rozdiel, ale vratili sme sa potom do vseobecnej a tak sme ostali, u nas je to podla toho bolo, ze ked mas dr, ci ma zmluvu , ja som mala par dr, co dlhodbo union nemali zmluvu…..cize…vseobecna, to nic tym nepokazis a dnes benefity, sa pousmeje aj tak neusetris, hlavne , ze ta osetria a mas poistenie

anonym_56fbff
Dnes o 09:10
@anonym_7b96b3

@anonym_7b96b3 lebo VsZP je vystavna skrina transparentnosti a chrumkavosti 🙂 🙂
Chapem ten rozpor, lebo jedna je za 18 (kvoli Pente), druha za 20 bez 2 (lebo stat a manazeri a tunelovanie... napriklad teta Anka ci aka to bola kauza apod)...

anonym_56025b
Dnes o 09:44
@anonym_56fbff

@anonym_7b96b3 lebo VsZP je vystavna skrina transparentnosti a chrumkavosti 🙂 🙂
Chapem ten rozpor, lebo jedna je za 18 (kvoli Pente), druha za 20 bez 2 (lebo stat a manazeri a tunelovanie... napriklad teta Anka ci aka to bola kauza apod)...

@anonym_56fbff to keď sa takto pozrieme všade sa nájde chyba.

@mamulienka0 je tu niekoľko diskusii na túto tému, ale majú jedno spoločné, kým není problém môžeš byť kde chceš, akonáhle nastane vážny zdravotný problém nie je isté že dôvera bude chcieť preplacať.
Zistili sme to pár krát na vlastnej koži, že pacient nedostal miesto, dostal časenku o niekoľko týždňov neskôr, nepreplatili liečbu