icon

Potrebujem súrne 5000 eur

olvedicsilla
Dnes o 07:44

Dobry den… uz som zufala… súrne potrebujem 5000€.. banka my nedá. Potrebujem vyplatiť dneska dlh mojej mame. Už sa chcem zabiť 😪

anonym_6d1591
Odpoveď bola odstránená
anonym_08799f
Dnes o 08:16

Však si chodila do tejto triedy?
Pečený sněhulák - Učitel zkouší z docházky

https://www.youtube.com/watch?v=MMl0Q_uPRu8
dennissa16
Dnes o 08:21

@olvedicsilla hej no, išla si s 5000€ len tak vo vačku na bicykli... Normálne nápis, co si s ním urobila a možno poradíme.

motylik2559
Dnes o 08:23
@anonym_08799f

@anonym_08799f Umrela som😂😂😂😂 fakt si ma riadne rozosmiala s tymto😂😂😂😂😂dakujem😄

adulkam
Dnes o 08:27
@kalifka

@olvedicsilla podobný príbeh tu bol nedávno...
Pokiaľ rodičia potrebujú, možno sa stalo niečo nepredvídateľné ... ale máš určite kamarátky, ktoré ti určite pomôžu v núdzi.

@kalifka fuha,fakt by to musela byt kamoska o ktorej viem vsetko. 5000 je velka suma na pozicanie.
Nechcem sudit,mam v okoli 32 rocnu zenu ,ktora mina peniaze na online hazard,muz co jej posielal na ucet peniaze na chod domacnosti atd zistil po pol roku,ked mu zacali ludia vyvolavat,ze neplatila nic. Dieta,druhe v bruchu( uz s inym) a robi to iste aj tomu druhemu.
Fakt aj tento pribeh sa mi nezda

anonym_a876e1
Dnes o 08:28

@olvedicsilla si hlúpa, čo iné ti na to napísať a ako inak ti pomôcť. A aj podľa mňa klameš. Ale ak si myslíš že mame a ostatným pomôžeš tým že umrieš..... ok.

luccys
Dnes o 08:29

Ja potrebujem surne 15 000😃 Robte s tym nieco!!😄😆

melanta
Dnes o 08:31
@luccys

Ja potrebujem surne 15 000😃 Robte s tym nieco!!😄😆

@luccys choď na bicykel, možno niekde nájdeš 5000 😉😂😂

anonym_972f83
Dnes o 08:31
@anonym_08799f

@anonym_08799f tak toto bolo super,ten posledny bol fakt najlepsi a este poslal 2 mimozenstanoch akoze potvrdenie jeho vyhovorky,jaj dobreee,dobreee

anonym_f766fc
Dnes o 08:32
@anonym_6d1591
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_6d1591 ufff to že jej nadávaš že je sprostý človek,miesto toho aby si napisala,, že jej konanie bolo hlupe...no ok
Ale že jej škoda nebude?za blbé rozhodnutie?za peniaze?
Ani teba škoda nebude, že?
😅
Hrôza

luccys
Dnes o 08:33
@melanta

@melanta Najprv musim zalozit zbierku na bike, ako vcera ten 50-rocny, co sa chce odstahovat na Filipiny😃

melanta
Dnes o 08:35
@anonym_6d1591
Odpoveď bola zmazaná

Tento príspevok som nahlásila. A chcela by som, aby sa MK verejne vyjadril, ako rieši takéto komentáre, kde jeden užívateľ podporuje druhého v samovražde. Pretože napísať, že je autorka hlúpa, že jej konanie je hlúpe, v poriadku, je to predsa fakt, aj keď sa nečíta ľahko. Ale povzbudzovať ho v samovražde - zaujíma ma, či bude dotyčnej ukrytej sa anonymom zrušený účet. Účty sa tu rušia aj za nepopulárne názory, za povzbudenie k samovražde to považujem za samozrejmosť.

anonym_6d1591
@anonym_f766fc

@anonym_6d1591 ufff to že jej nadávaš že je sprostý človek,miesto toho aby si napisala,, že jej konanie bolo hlupe...no ok
Ale že jej škoda nebude?za blbé rozhodnutie?za peniaze?
Ani teba škoda nebude, že?
😅
Hrôza

@anonym_f766fc Však ona sa tu vyhráža hneď na úvod zabitím, ak jej niekto sprostý nedá 5000. Ja jej adekvátne odpovedám. Alebo jej pošleš a zachrániš ju.

anonym_542390

To si ich kde mala keď si ich stratila ? A kto chodí s obálku keď ide vybrať peniaze . Ked mam pri sebe taku hotovosť tak jednoznačne si ju zabezpečím naporiadok .Prečo si nešla na políciu že si stratila peniaze . Prečo si v danom meste aspoň anonimne nenapísala že si stratila 5000 v obálke a že nie su tvoje, Prečo si to nechala 3 mesiace tak a neriešila a správala si sa ako mrtvy chrobák? Takže aktuálne to vyzerá uplne ináč ako píšeš a čakáš že ti tu možno každý pošle aspoň po 20e

patrike
Dnes o 08:36
@melanta

@melanta Takto som nasiel stovku na ceste SNP, zrejme niekomu vypadli z ruksaku.

melanta
Dnes o 08:37
@luccys

@melanta Najprv musim zalozit zbierku na bike, ako vcera ten 50-rocny, co sa chce odstahovat na Filipiny😃

@luccys založ, prispejem ti 😉

negymama
Dnes o 08:37

zbytocne si tu pisala. hadam necakas ze ludia si poprosia cislo tvojho uctu a prispeju ti v "zufalej situacii".
aj keby vsetko, ci nieco z toho, co si napisala bola pravda. Ries to v realnom zivote, nie na soc. sietach. Taketo peniaze sa davaju na pomoc max. rodicom, surodencom, skalopevnej dlhorocnej kamaratke...aj to s rozvahou a zarukami splacania. Nie cudziemu cloveku v diskusii na mk.

Aj tu aj do inej diskusie som pisala...ze clovek, ktoremu nema NIKTO pozicat, je v drvivej vacsine pripad, co uz mal v minulosti od ludi napozicane a nevratil - a tak stratil doveru.
Inak by sa neobracal na cudzich ludi, ktori ho nepoznaju o financnu pomoc.

anonym_e1c4c0
Dnes o 08:38
@luccys

@luccys Inak elektrobike nemam ani ja. Zalozim tiez zbierku na donio. Tak uz tam budu 3 zbierky na bicykel 😀.

kiwi3

Ten pravopis a klamstva, och, slovac, vďaka tebe sme, kde sme... najhoršie, že za ich chyby môže vždy niekto iny

maca1984

Ak je to pravda tak si neskutočne nezodpovedná.

olvedicsilla
autor
Dnes o 08:40
@7miriam77

Musís im povedať pravdu a dáko to spolu vyriešite. Na čo chce mama minút 5000 euro? Je to dosť peňazí. Ak je to veľmi súrne, skús zájsť do banky a možno ti takú malú pôžičku schvalia

@7miriam77 ďakujem za takéto príspevky… ❤️dohodla som Snou ❤️

princkrason
Dnes o 08:41

Napíšte mi sem nejaké skutočné príbehy ľudskej hlúposti, lebo tento je za sedem z desiatich – ísť na biku a stratiť 5000 eur.“👏

patrike
Dnes o 08:41

Realita : mala pristup k matkinmu uctu alebo mali dohodu, ze matkine peniaze budu na ucte autorky. Peniaze vybrala na vlastnu potrebu. Teraz ju matka posiela vybrat peniaze pre seba a tych niet ...
Klamstvo o vypadnuti penazi pri jazde bicyklom je na urovni domacej ulohy zozratej psom.

anonym_f766fc
Dnes o 08:43
@anonym_6d1591

@anonym_f766fc Však ona sa tu vyhráža hneď na úvod zabitím, ak jej niekto sprostý nedá 5000. Ja jej adekvátne odpovedám. Alebo jej pošleš a zachrániš ju.

@anonym_6d1591 nie
Ale bez ohľadu ako ten pribeh je alebo nieje
Odpísať niekoho za peniaze, že jej škoda nebude?
Hneď sa mi vybavilo ako v škole chlapec skočil....a ostatní ho povzbudzovali..... veď sranda nie? človek hore/dole to nikoho nezaujíma 🫣

anonym_08799f
Dnes o 08:47
@princkrason

Napíšte mi sem nejaké skutočné príbehy ľudskej hlúposti, lebo tento je za sedem z desiatich – ísť na biku a stratiť 5000 eur.“👏

@princkrason „Seniorka uvedená do omylu šla pozrieť, koľko peňazí má doma v hotovosti a oznámila to podvodníkovi vydávajúceho sa za jej vnuka. Ten ju inštruoval, aby finančnú hotovosť vo výške 30 500 eur odovzdala dobrému známemu, ktorého mal poznať aj jeho otec a bude čakať na dohodnutom mieste,“ uviedla hovorkyňa.

„Vo viacerých obálkach tak seniorka po ďalších inštrukciách odovzdala celú hotovosť neznámemu mužovi na jednej z ulíc v piatom bratislavskom okrese,“ dodala. Následne seniorka kontaktovala svojho syna, ktorý ozrejmil, že ide o podvod.
https://spravy.stvr.sk/spravy-po-minute/podvodn...

januska12323
Dnes o 08:48

Ty si v živote toľko peňazí nevidela inak by si nenapísala takúto hlúposť. Na 5 tisíc potrebuješ niekoľko obálok nie jednu.

anonym_d0041d
Dnes o 08:49
@princkrason

@princkrason kamaratova priatelka zdedila minuly rok cca 60 000 eur, po roku sa minuli a je ta tam kde bola pred dedicstvom, cize nema nehnutelnost byva u priatela , ani auto , a nikto nevie kde to pominula .... jaaj psa kupila za 500 euro a potom dala na operaciu 2000 euro a takto sa pominalo

anonym_7b52e8
Dnes o 08:51
@olvedicsilla

@anonym_7b52e8 ja viem že sa to ťažko uverí ale naozaj je to tak ako som písala. 😪😪

@olvedicsilla no bohužiaľ, priznať sa, zarobiť a splatiť. A nikto ťa nezabije, dúfam...

dm1
Dnes o 08:52
@olvedicsilla

@janinah ja som jej mala peniaze v banke uložené…. A pred 3 mesiacmi som ich vybrala. Dala do obálky do vrecka… išla som domov na bicykli a vypadli my niekde.. 😪potom som to už nenašla😪😪😪mama to ani nevie… lenže včera my volala že potrebuje dneska tie peniaze… a teraz neviem čo bude … aj mama aj otec ma zabije.. bývam s dcérou a so synom.. pracujem v Maďarsku ale teraz som tam začala len .. výplatu budem mať až 10-ho.. ale aj to je malo ..

@olvedicsilla preco si to neriesila hned pred tymi 3 mesiacmi ked si ich vraj stratila? co si myslela ze mama na nezabudne?

melanta
Dnes o 08:53
@januska12323

Ty si v živote toľko peňazí nevidela inak by si nenapísala takúto hlúposť. Na 5 tisíc potrebuješ niekoľko obálok nie jednu.

@januska12323 5000 eur je 50 kusov 100 eurových bankoviek, to dáš do malej obálky, dáš do vačku a ani to nebude vidno. Bežný zväzok bankoviek z banky je po 100 ks, to má šírku asi 1 max 1,5 cm. Ale teda na fake príspevku to nemení nič.