Pôžička Provident
potrebujem poradit mam s providentu pozicku brala som si ju pred rokom a este stale ju splacam mesacna splatka by bola okolo 60euro lenze ja tolko penazi ani nemam teraz mi bude koncit podpora v nezamestnanosti jako im to mam splacat poradte niekdo kdo ma podobnu skusenost
@lady511 lenze potom mi tam rastie ten dlh co uz ho tam mam mam tam nedoplatok 150 euro keby ze si vyplatim ten nedoplatok co nemam s coho tak by som potom davala kazdy mesiac cca 60 euro a bolo by lenze ja nemam teraz tak jej davam po 10-20euro a kazdu chvilku mi vola som zvedava co jej zase dam v pondelok a priatel mi to nechce splatit lebo som to brala poza jeho chrbat ked sme mali krizu
@anatalia77
@anatalia77 to je hadam jedno potrebovala som a chlap mi nechcel dat to je na dlho tak som si zobrala pozicku neviem vtedy som mala asi v hlave s prepacenim nasrane ked som to brala
@pargacka Poviem ti to tak,,ja som brala a tiež som to olutovala,,,ale ked človek je v uzkych,,naozaj uzkych,,tak vtedy nehladí na uroky a tak,,ale vravím,,ked človek nemá tak nemá,,ak ti mam povedat pravdu ja som bola z toho taka zufala že teraz mi pomáha brat so splácaním,,on mi pošle polovicu a ja dam polovicu,,ale ked proste nemáš ani euro musí to pochopit,,proste ked sa nedá tak sa nedá,,,ale niečo za ten mesiac jej musíš dat,,ja viem je to tažké,,ale fakt najlepšie sa toho zbavit čím skor 😠
...len by ma zaujimalo kto ti dal ako novemu klientovi 600eur ked nemas u nich vytvorenu bonitu...na prvy krat mozes dostat 150 eur ak ti prijem po odpocitani nakladov na domacnost presahuje trojnasobkom buducej splatky zivotne minimum.
Ahoj. Je aj plno pracovných ponúk kde máš flexibilný pracovný čas a si sama sebe pánom. Zarábaš toľko koľko sa snažíš. Ja sama takto robím od kedy mal malý 9 mesiacov a mám dosť času na rodinu a kľudne môžem robiť aj z domu. PS: zarobím viac ako keď som trčala 8 hodín v bývalej robote. Neviem aké máš vzdelanie, ale to že niekto hovori že si nevie nájsť prácu je pre mňa len výhovorka. Bývam na východe kde je vysoká miera nezamestnanosti a aj tak to ide. 🙂 Veľa šťastia želá Bianka z Rožňavy
Sadni si s priatelom v klude sa mu ospravedln, ze si urobila nespravne rozhodnutie a s kludom sa ho opytaj, ci by ti nepozical peniaze, aby si tu pozicku mohla splatit.
Daj si v Providente stretnutie, pozri sa, kolko toho mas splateneho, kolko este musis splatit, kolko su uroky a pokuty za omeskanie platieb a ak sa da, tak si daj iny splatkovy kalendar.
Viac ti poradit neviem. Ono hentie pokutne nebankovky maju zaujem, aby si nesplacala, lebo ti potom narastaju pokuty a uroky a si v ako zacarovanom kruhu a v podstate mas velmi nizku sancu, ze to niekedy so zdravym psychickym zdravim splatis.
@pargacka pozerám že si z Veľkého Krtíša a tu je hneď niekoľko ponúk ktoré majú aj flexibilný pracovný čas http://www.profesia.sk/praca/velky-krtis/
@pargacka ako ti mohli dat pozicku, ked beres podporu v nezamestnanosti ad1, a este pri takych vysokych splatkach?
@zvolsiinylogin vtedy som mala matersku
@pargacka materaku si mala 200 eur,aj podporu mas 200 eur,tak ako to,ze cez matersku si na aplatky mala,a cez podporu nie??
@anatalia77 vravim ze teraz mam ale zachvilku mi podpora skonci a budem dostavat len 22euro chapes
@pargacka vsak ale ak som dobre citala,tak vlastne celu dobu splacania strajkujes so splacanim,mas tam aj dlh 150 eur,davas menej,a v pondelok jej nemas co dat...
@mrsbrown to akoze to napisali na babku,dedka,muza...a podpisal ich kto?
@mrsbrown pred piatimi rokmi som to mala tak,...a potom sa samozrejme stale ponukalo,podla splacania a doverihodnosti,...taky akokeby revolving,....ale to uz som odmietala,...je to lakave,ale mozem povedat,ze su z tych serioznejsich,..da sa dohodnut ak je problem,..len je potrebne komunikovat a nenechat to len tak,...
@pargacka asi v tejto teme klames, pri pozicke 600 eur v ziadnom prípade nehrozí len splátka 60 eur mesačne---
@lady511 nechcem tu robit rozbroje, ale Provident nemá 100% urok 😀 urok je len nieco cez 20% + ostatné sú RPMN, poplatky za sluzbu (za to, ze si mala peniazky v hotovosti a za to, ze ich niekto k tebe chodi vyberat), po dalsie mas urok a aj ine poplatky rovnake ako kazdy iny obcan, maju vernostny program, mozes byt strieborna, ci zlata zakaznicka a potom mas zlavy...dalsia vec je, ze si o vsetkom vedela uz pri podpise zmluvy, vtedy vam to nevadilo? brali ste zrejme ten 100 tyzdnovy produkt, takze sa necuduj, cim dlhsie splacas, tym mas poplatky vyssie, a este by som dodala, ze pravdou je, ze dnes ti nik zadarmo peniaze v hotovosti za tak kratku dobu neda, nie si v uverovom registri, platis menej nez mas (teda podla toho ako pises) a nedostavas hned sankcie, ale robia s tebou dohody, co by v inej nebankovke nehrozilo...je jednou z nebankoviek, v ktorych naozaj najlahsie, najjednoduchsie a najrychlejsie prides k hotovosti, ked ju surne potrebujes, davaju pozicky aj zenam na MD, RD, aj nezamestnanym - co je tiez risk, kedze je jasne, ze splacat sa to poriadne nebude...a ozaj ved uver mozes hocikedy bezplatne predcasne splatit a tam ide o dost vysoke zlavy, ked davas len o par eur tyzdenne viac, tak mozes este celkom pekne usetrit z tych poplatkov. Ked ludia beru uvery, su spokojní, ale ked treba splacat, vsetci len hundru, a tvaria sa akoby v dobe brania uveru neboli svojpravny, predsa je niekolko bank a nebankoviek a je ozaj na kazdom nech si vyberie co mu viac vyhovuje (v case nudze, neuznavam pozicky na blbosti 🙂 )
@anatalia77 podpisat museli osobne...
@luba28 o serioznosti pomlcim...nechcem sa s nimi zase sudit...
@lady511 my sme mali zas uver v Postovej banke, vedeli sme do coho ideme, i ked to bolo vrcholne nevyhodne, za 12 000 eur sme mali vratit cez 28 000 eur, v tej dobe sme peniaze surne potrebovali, nebolo co rozmyslat, a som rada, ze v tejto dobe sa da uz pekne vsetko refinancovat a nemusime platit 260 eur mesacne X rokov
@ela2710 nezdá sa ti že si niaka drzá k zakladatelke témy?ona si uvedomuje všetko čo si napísala..ale ja musím povedat a ked človek berie 1000e a zaplatí raz tolko to je prosímta tých tvojich 20percent?je pravda že oni to tam maju popísané že su to akože kadejake poplatky ale v skutočnosti su to UROKY!!!
@lady511 lenze take ,,uroky" ma aj postova banka, pozri si kesovku, ci pohotovost, a potom sms pozicky typu ferratum, jednoducho Provident a momentalne zrejme aj Door, su medzi najlepsimi nebankovkami, co sa tyka urokov, poplatkov a samozrejme aj dohod, nie nezda sa mi, ze som drza, ale pani zalozila uz viacero tem a nemyslim, ze pise pravdu a pokial ano, vzdy sa da dohodnut, lenze nato treba aj trochu pokory, slusne sa porozpravat s obchodnym zastupcom a hladat riesenie, neda sa nesplacat vobec, ale dohodu na isty cas vedia spravit
@luba28 inak aj ja som mala od nich niekolko poziciek, najlepsie je to splatit predcasne, vtedy je tam zlava, alebo vziat pozicku, ked bezi akcia ,,urok späť" - ked doplatis pozicku vratia ti aspon urok - a aj to potesi...neviem, ja zas nemam pozitivnu skusenost s kesovkou, mam par znamych, ktorí vdaka nej maju exekucie na ucte, ale verte, slo tam o ine splatky nez v providente

@pargacka co bolo take surne,ze si zobrala z providentu 600 eur?
Povedz to chlapovi,nik ti v tomto inak neporadi..