Prečo je ohrev teplej vody taký drahý?
Môže stáť 1m³ ohrevu teplej vody 15euro? Mali sme strašný nedoplatok za teplú vodu.
@chodec15 ty si tak mimo ako tá jedľa... takže páni plytvá vodou preto jej došiel nedoplatok a Číňania chcú viac a nie preto že sa platí aj clo napríklad z aliexpresu.. posledné dva roky..no dobre platiť mi nechceš ale budeš mi kecat odkiaľ mám kupovať plyn .. ruský plyn skvapalnený LNG preskupeny cez americanov.. Doteraz som nič nechcel od štátu.a ani nechcem domy mám zateplené sám som si platil nie obnov dom..byť mám tiež zateplený ja robím všetko preto aby som nedrancoval našu Zem.Ja aj zena.jazdíme na japonskom hibride. Ale nech mi nekecaju sraci ako ty že odkiaľ ja mám brať plyn. Keď mi za neho nechu platit..Kapisto??
@chodec15 skôr bruselskej agresii, nič tým rusom nespravili ale nás veľmi poškodili, nedoplatíme sa.. omnoho radšej by som brala plyn on nich ako keď ho berie napr. nemecko z Ruska a my potom oveľa drahší z Nemecka..
@322sima123 pozor na názor je tu veľa trollov ktorý tvoj racionálny názor zhejtuju
@matej2227 ano viem, nič nove
@matej2227 pozri ake obchody spravil sprosty Orban s vrahom Putinom, lebo si myslel, ze bude mat lacnejsie energie. Vysledok si vies dohladat. Maju ich najdrahsie v Eu. Takze trhol zase vrah a zarobil na debilovi Orbanovi,ktory sa nechal nachytat. To nevymyslis.. to je proruzzky dezolat.😂😂 A za tymto placu proruzzki dezolati.😂😂
@chodec15 podla mna to zabudol Fico jednoduchym ludom ako
@matej2227 povedat, ze sa Orban riadne odrbal.😂😂 Dezolati si myslia, ze to si zli progresivci vymyslaju.🤣 Zaujimave, ze sa to Ficovi a tzv. narodniarom zabudlo, ze aj oni chceli 10x predrazene energie zabezpecit. Dezolati by mali za to dakovat zlej Eu. Ale to Baranomydlic neomiela, tak tie chudence o tuto informaciu prisli. Podla mna teraz googlia, ci je to pravda.😁
@chodec15 myslim, ze zbytocne im to vysvetlujes. Bud to nepochopia, ale to nie je prauda, ked to Fico nepovedal. Teraz na FB dezolati obhajuju klcovanie lesov, lebo Taraba povedal, ze je to dobre, tak vsetci sa tesia, ze budeme mat vyklcovane hory. To nevymyslis.
@chodec15
@stanulienkat ja sa vám čudujem ze sa tu s týmto typkom dotahujete, v každej jednej diskusii obhajuje rusko a putina, EU a Ukrajina sú zlí, súdruh Fico je najlepší a všetci sú trollovia podľa neho. Hej a každého posiela prec zo slovenska
Otázka o nedoplatku na teplú vodu. Celý čas rolujem ,že sa dozviem koľko a na koľko kubikov 😑. Namiesto toho sa tu zase rieši politika. MK naozaj nie je čo býval. Kde sa mamičky radili medzi sebou.
Tak ste sa vyrozpravali. K tymto dvom stranam si idem otvorit flasu vina ;) dufam, ze mi niekto aj odpovedal na otazku
@matej2227 ty si taký "jednoduchší" však?... všetko ostatné ti tu už vysvetlili...
@chodec15 keďže je to ruSSký plyn,tak je to správne... že sa o....ebabrali, nie je pre dezolé podstatné...im stačí "záruka", že dostanú svoj predvolebný guláš a plno prázdnych kecou...
@bambulka79 áno áno urážať to ti ide..a ty si fašistka však???
@matej2227 to, že nie si zrovna najostrejšia ceruzka v peračníku s pokazeným morálnym kompasom už vieme,len mi prosím ťa vysvetli,ako sa ten môj fašizmus prejavuje v tejto diskusií...ja tiež nie som raketová inžinierka a preto sa nesnažím zapájať do diskusie v ktorej nie som "doma".... @chodec15 ti to tu vysvetlil, prečo cena plynu na svetových burzách stúpla a prečo je koncovaá cena pre zákazníka taká vysoká... avšak ty ako správny dezolát,fakty nechceš akceptovať a melieš dokola ruský naratív,ako sú všetci okolo teba fašisti,lebo nezdieľajú tvoje klamstvá (pardón názory)...

@stanulienkat volil som šimečku. Som lepší či horší? V tvojom svete...🙂