Prečo je záujem o kúpu bankových účtov?
Dobrý deň, chcela by som sa spýtať, prečo sa každý zháňa za kupov baniek nerozumiem, každý chce kúpiť Tatra banku,365 a pod za ktoré dávajú odmenu. Vidím prispevok a všade to isté. Vie o Tom niekto niečo prosím ? Ďakujem
Ja zas nerozumiem teb. Ako sa da kupit ucet?
Ako sa da kupit banka, to viem, staci mat dost penazi a predaju ti celu banku so vsetkym cakum prask, aj s toaletakom v sklade.
Zháňajú bielych koní ktoré namočia do podvodov, alebo prepranie peňazí z trestnej činnosti.
Organizátor bude v suchu v zahraničí a polícia bude vyšetrovať "brigádnikov" na slovensku.
Co????
@anonym_autor obaval by som sa kupenia a zneuzitia tzv. bankovej identity predavajuceho (preda prazdny ucet za "paradnu" cenu, ale ucet zostane evidovany na jeho meno a ostatne udaje). Ale mozno som len nepochopil otazku.
nie som si ista ze chapem o co ti ide, ale neide o to nahodou ze niekto kto je uz zakaznikom banky ked ta odporuci a otvoris si ucet, tak on aj ty dostaneste nejaku odmenu? Proste banky si takto lakaju novych zakaznikov a daju im co ja viem 30-40E. Viem ze aj moja banka to mala, pytala sa pracovnicka ci nechcem detom ucet, ze by dostali po 40 E. Nie dakujem, zatial ich nepotrebuju, ked ich potrebovat budu, otvorim im a ani tych 40 E ma nebude zaujimat.
Ja som takúto ponuku ešte ani raz nevidela, že by mal niekto záujem o cudzí účet. Kde sú akože tieto ponuky? Počujem prvý krát 🤭
Asi myslí (aj keď to autorovo myslenie v tomto prípade si tiež domyslíme) tie odporúčacie bonusy. Niekto ti pošle link, ty si cez to založíš konto a on dostane prachy. Tak funguje lacný marketing, za dvacku sa je veľa ľudí ochotných takto zhadzovať a banky tá suma nijak nebolí.
A to kde bývaš a čo pozeráš? Nepoznám nikoho, kto by chcel kúpiť banku, taká TB musí byť inak masná kúpa. A ani účet a príspevky už vôbec nie. Okrádať cez inzerát, ale tam tiež neviem, ako by ten účet používal, jedine, že dáš i kartu a bude chodiť vyberať do bankomatu? Nabrať pôžičky? Tak i tam treba viac ako len číslo účtu..
Napr. Facebook skupina: Platební metody a virtuální peněženky CZ/SK 💳
Napr. Facebook skupina: Platební metody a virtuální peněženky CZ/SK 💳
@anonym_504332 samý zahraničný zločinec a podvodník a ešte sa navzájom okradnú, že nevyplatia peniaze za predaný účet
@anonym_autor ak cez tvoj bankový účet okradnú niekoho nesprávneho, riskuješ že ťa príde zabiť
ak preperú krypto, vyberú si cez bankomat a teba bude naháňať finančná správa že si nezaplatila daň za predaj kryptomeny

@anonym_autor toto som nikde nezaliadla