Prečo ma banky neustále oslovujú na osobné stretnutia?
Ahojte dneska ráno som dostal telefonát z bank,že sa mam osobne dostaviť tým,že mi budú vysvetľovali zmien,ale nejako tomu neverím.Myslite,že budú mi vysvetľovať a oboznamovať,že od nového roka budú zmeny v bankách?.Alebo,že si mam založiť druhu banku.Chodia aj vám telefonáty a volajú vás na osobne stretnutie? a otravujú. Minule som bol v banke núkala mi pôžičku,hypotéku,povedal som im,že sa mi neoplatí brať pretože nemám manželku,deti presnejšie založenú rodinu a bývanie nič také...ta pani len toľko...v poriadku....A to bolo všetko..Druhy krát zase mi zavolali po pol roku,že zase mam prísť a zase to iste a dala mi len výpis papiere a to bolo všetko.....Dneska to iste doma sme sa povadili s mamu,že načo som im zdvíhal,lebo sa boji,že niečo podpíšem a dostanem sa do problémov a nikto mi nepomôže aj keď mam brata Finančného poradcu a ma svojich klientov a robí s bankou a vie o čo sa jedna raz ma upozornil..už som zúfalý a vystresovaný s toho 😒 ......išli bi ste na mojom mieste ku nim do banky?.....ešte mi povedala,že dostanem kávičku počas sedenia a že to bude v nejakom Hotely zasadačke a zabezpečia mi aj obed štvrtok majú mi upresniť ........išli bi ste do toho???.....očo im ide vlastne??...čo chcú o do mňa??....🙄...Robí niektorá z vás v Banke vysvetli mi to prečo toľko ma otravujú?...
@stelly652 no tak co? Ako to dopadlo? Kolko mas rokov ked ti rodicia hovoria co nas robit s bankou? A presne sko pisu niektori ludia. To, ze pojdes niekam na kavu a obed neznamena,ze musis nie o podpisat. Mozes sa najest, pokecat a pojdes do prec. Neber si na stretnutie nic dolezite len obciansky. Pero nepouzivaj a povedz nech ti ponuku poslu mailom a ked si ju prestudujes das im vediet. (Ale ty im nedas uz vediet) MAGIC 🪄 :D
@stelly652 na kávu a obed v banke som v živote nebola. Tuším tam chodia len taký, čo majú vysoké konto napr. Cibulková Navara, raz som to o nej čítala, rieši sa tam investovanie peňazí. No občas zavolajú, že by ma radi informovali o novom produkte hypotéky, ale vždy sa zdvorilo podakujem, že nemám záujem, nakoľko nič nechcem kupovať.
Každý zamestnanec v banke má za úlohu získavať klientov na rôzne produkty - ja ako klient, keď mi volajú poviem ďakujem nemám záujem no sú neodbytní, dokonca až drzí
@stelly652 no tak co? Ako to dopadlo? Kolko mas rokov ked ti rodicia hovoria co nas robit s bankou? A presne sko pisu niektori ludia. To, ze pojdes niekam na kavu a obed neznamena,ze musis nie o podpisat. Mozes sa najest, pokecat a pojdes do prec. Neber si na stretnutie nic dolezite len obciansky. Pero nepouzivaj a povedz nech ti ponuku poslu mailom a ked si ju prestudujes das im vediet. (Ale ty im nedas uz vediet) MAGIC 🪄 :D
@solvina88 on nikdy nenapíše,že čo urobil alebo ako to dopadlo,jeho diskusie ani nemá zmysel komentovať
Ahojte dnes to tak dopadlo ako to dopadlo volala mi s Banky,že ako na zajtrajšok,že,či prídem medzi 10:00-11:00 hod. ja som odmietol a povedala mi,že mi pošle výpis na moj GMAIL,že sa mne nič nemení v banke pošle mi len toľko,že mam vybavený 2.pilier platím s Revolutom a mi len toľko povedala do telefónu,že keď chcem môžem isť do druhej banky neviem čo ju to napadlo také dačo povedať,ale nebola urazená zato že som odmietol mali ste pravdu 😉
A ďakujem všetkým za rady a váš názor 🙂 ❤
@stelly652 nechápem, to akože tvoja banka vedela, že máš Revolut? Keďže ti volali z banky? Nejako sa v tom strácam....
@margotka17 no šak ja som sa im zabudol to opýtať odkiaľ to vedia,že mam vybavený Revolut,ale ja si ho dobíjam cez poštovú banku cez pobočku tak asi zato vedia,že mam Revolut vieš 😉
@denkabemommy a ona zase presunie na dialši deň stretnutie nedajú mi pokoj
@stelly652 primabanka?
Mňa z banky kontaktuje len moja investičná poradkyňa, už ju poznám po hlase, ani predstaviť sa nemusí. Vola len ak sa vyskytne vhodná príležitosť na investovanie, napr. bez poplatku. Ak mám záujem dohodneme stretnutie, ak nie, nepredviedla ma.
Okrem nej mi z banky nikdy nikto nevolal, teba asi chcú navliecť do nejakej kulehy.
Odmietni a nikam nechoď. Môžeš si zablokovať číslo z ktorého volajú a budeš mať pokoj.
@stelly652 a nemas vela penazi na ucte alebo usporach? Im mozes vyskakovat ako nadejny klient. Ak ano, pytala by som si osobneho bankara, moja mi vola len ked treba nutne veci riesit na vsetko ostatne aom jej zakazala mi volat a vybavene.

@stelly652 pracovala som v banke - dostavali sme zo systemu do kalendarea ulohy, komu mame zavolat, co ponuknut atd. Na nas bolo zavolat, dohodnut stretnutie, ponuknut..ak niekto odmietol prist, napisalo sa to do zlozky klienta a par mesiacov sa s nim nic neriesilo..pokial niekto vyslovne ziadal o nekontaktovanie, respektovalo sa to.
Nikdy sme nesli s klientom mimo banky, nepodavali obed 😂😂😂 kávu este beriem, niektore pobocky majú kavomat pre klientov.
Nechces ist, nechod. Netreba riesit, co si pomyslia. Mne bolo toto vyvolavanie a nukanie proti srsti a skoncila som tam.