Prečo mi chodia príkazy na úhradu od Prima banky?
Ahojte prosím vás dnes mi prišlo pár sms správ od Prima banky s príkazom na úhradu 4x po 5€ 3€ a teraz 100€ a pri každej sme bol overovací kód
Čo to prosím vás je pre boha ?
@kaja30 Prima používa 2 spôsoby buď SMS kód alebo kód ktorý sa ti zobrazí v mobilnej aplikácii
prilož obrázok čo presne máš v tej SMS a už si volala do banky? večer majú viac času sa na to podrobnejšie pozrieť
@maranco
Príkaz na úhradu: Suma 100, 00€
Overovací sms kód: .....
Odoslané: čas, dátum a hodina
takto sú všetky smsky
Potom daj vedieť čo zistíš. Pretože si myslím ze niekto skúšal ti ukradnúť peniaze účtu.
@kaja30 Ešte je možné, že niekto robí prevody a omylom zadal tvoje telefónne číslo na zaslanie overovacieho kódu. Ak ti tie platby nič nehovoria, nezadával si ich ty, tak to ignoruj.
@kaja30 Ešte je možné, že niekto robí prevody a omylom zadal tvoje telefónne číslo na zaslanie overovacieho kódu. Ak ti tie platby nič nehovoria, nezadával si ich ty, tak to ignoruj.
@anonym_e842fb ignorujem len nie je to príjemné keď už dokopy prišlo cca 140€ na príkaz na úhradu a dnes majú prísť na účet peniaze tak mám strach celkom

@maranco urobila som screenshot ale keď ho sem pridám je len čierna fotka
@kaja30 tak skopíruj text a s kódu niečo vymaž
ale v prvom rade si mala zavolať do banky povedať že ti na tvoje číslo z ktorého voláš chodia tieto SMS