icon

Prečo mi chodia príkazy na úhradu od Prima banky?

kaja30
8. jan 2026

Ahojte prosím vás dnes mi prišlo pár sms správ od Prima banky s príkazom na úhradu 4x po 5€ 3€ a teraz 100€ a pri každej sme bol overovací kód
Čo to prosím vás je pre boha ?

Strana
z2
maranco
8. jan 2026
@kaja30

@maranco urobila som screenshot ale keď ho sem pridám je len čierna fotka

@kaja30 tak skopíruj text a s kódu niečo vymaž
ale v prvom rade si mala zavolať do banky povedať že ti na tvoje číslo z ktorého voláš chodia tieto SMS

kaja30
autor
8. jan 2026
@maranco

@kaja30 Prima používa 2 spôsoby buď SMS kód alebo kód ktorý sa ti zobrazí v mobilnej aplikácii
prilož obrázok čo presne máš v tej SMS a už si volala do banky? večer majú viac času sa na to podrobnejšie pozrieť

@maranco
Príkaz na úhradu: Suma 100, 00€
Overovací sms kód: .....
Odoslané: čas, dátum a hodina
takto sú všetky smsky

maranco
8. jan 2026
@kaja30

@maranco
Príkaz na úhradu: Suma 100, 00€
Overovací sms kód: .....
Odoslané: čas, dátum a hodina
takto sú všetky smsky

@kaja30 tak zavolaj teraz do banky nech to preveria

anonym_bad8c6
8. jan 2026
@maranco

@kaja30 tak zavolaj teraz do banky nech to preveria

@maranco všimol si si, koľko je hodín?

maranco
8. jan 2026
@anonym_bad8c6

@maranco všimol si si, koľko je hodín?

@anonym_bad8c6 aký problém? tieto veci ohľadom bezpečnosti banka rieši nonstop

Naša infolinka je vám k dispozícii NONSTOP.

rozculena
8. jan 2026

@kaja30 na toto som zvedavá,že čo to bude

kaja30
autor
9. jan 2026
@rozculena

@rozculena musím ísť do banky nevedeli mi povedať cez telefón

anonym_5c86e8
9. jan 2026

Potom daj vedieť čo zistíš. Pretože si myslím ze niekto skúšal ti ukradnúť peniaze účtu.

kaja30
autor
9. jan 2026
@rozculena

@rozculena dajú to preveriť či sa niekto snaží nabúrať do účtu nemám si to všímať keď nesťahuje peniaze

anonym_e842fb
9. jan 2026

@kaja30 Ešte je možné, že niekto robí prevody a omylom zadal tvoje telefónne číslo na zaslanie overovacieho kódu. Ak ti tie platby nič nehovoria, nezadával si ich ty, tak to ignoruj.

xenia65
9. jan 2026

@kaja30 podľa mňa niekto skúša najskôr menšie sumy, ak sa chytis tak si stiahne koľko sa bude dať. Nereagovala by som a riešila cez banku

kaja30
autor
9. jan 2026
@xenia65

@kaja30 podľa mňa niekto skúša najskôr menšie sumy, ak sa chytis tak si stiahne koľko sa bude dať. Nereagovala by som a riešila cez banku

@xenia65 bola som v banke a že dajú to preveriť. Ráno mi prišlo opäť na 5€... Bude mi volať keď sa to preverí.

kaja30
autor
9. jan 2026
@anonym_e842fb

@kaja30 Ešte je možné, že niekto robí prevody a omylom zadal tvoje telefónne číslo na zaslanie overovacieho kódu. Ak ti tie platby nič nehovoria, nezadával si ich ty, tak to ignoruj.

@anonym_e842fb ignorujem len nie je to príjemné keď už dokopy prišlo cca 140€ na príkaz na úhradu a dnes majú prísť na účet peniaze tak mám strach celkom

Strana
z2