Prečo mi Tatra banka strhla vyšší poplatok?
Ahojte mam ucet pre modru planetu 7 euro poplatok (z toho vzdy - program odmenovania) takže vždy mi strhli 3 eura mesačne a dnes 30.4 mali tiez 3 a prvy X mi strhli 7 euro. Prosim vam cim to moze byt ?
@anonym_autor nesplnila si nejakú podmienku pre nižšie poplatok
@anonym_41bf7f a prosim vas to su ake podmienky?
@anonym_41bf7f a prosim vas to su ake podmienky?
@anonym_autor tebe nefunguje stránka Tatra banky? Že ti musia iní vyhľadať?
@anonym_autor tebe nefunguje stránka Tatra banky? Že ti musia iní vyhľadať?
@anonym_79e9bb prepacte uz som si to nasla v apke že sa menil cennik sluzieb od 31.3, preto mi za april strhlo uz 7 €. Dakujem vam za vas čas.
@anonym_autor musis vyuzivat aspon 2 produkty z tejto kategorie, alebo byt študent do 26 rokov. Ak si stratila štatút študenta alebo máš viac ako 26 rokov poplatok sa zvyšuje.
@anonym_41bf7f dakujem, ano už som našla v apke 🫣😊
Nechcete platiť za vedenie účtu? Porovnali sme bezplatné ponuky štyroch bánk, dosť sa líšia
https://zive.aktuality.sk/clanok/IgtmwGb/chcete...
@anonym_79e9bb prepacte uz som si to nasla v apke že sa menil cennik sluzieb od 31.3, preto mi za april strhlo uz 7 €. Dakujem vam za vas čas.
@anonym_autor To bude skor nesplnenim programu odmenovania (3 produktov), alebo si v nepovolenom precerpani na BU. Urcite nie zmenou sadzobnika.
@anonym_autor neskončil ti študentský účet? Cenník sa nemenil, 7€ sa platí už dávno, ak nespĺňaš podmienky zľavy..

@anonym_autor nesplnila si nejakú podmienku pre nižšie poplatok