Prečo platiť daň za dvor a záhradu?
Ahojte ľudia chcem sa dozvedieť viac informácii ohľadom platenia nie len to čo už vie každý na spamäť ako napríklad poplatiť šeky,inkaso,stočne,poplatky,dneska som našiel papiere prečítal som si ich poriadne a bolo napísane tam,čo sa ešte platilo a platí do teraz takže po poriadku v papierov je napísane,že vlastník rodinneho domu je povinný zaplatiť aj za dvor,záhradu,poistku za dom,prečo majiteľ rodičovského domu by to mal ešte platiť za svoj dvor a záhradu???...keď sa vzorne stara je to jeho....
A koniec koncov som sa ešte dozvedel,že sa už aj platí za lesy neviem či to je pravda abo ne....Kto ma lesy tak ako to chodí u vás??....
@simca06022011 Ahoj ano ja som bol zhrozený keď som si prečítal všetky papiere ktoré mame odložené a čo všetko je v nich rozpísané dan Nehnuteľnosti zato som sa ozval tuto aby mi ľudia vysvetlili,lebo som bol v komikove....Ale už som v obraze a viem už viac
@stelly652 v komikove je ten najspravnejsi vyraz pre stelly652😉😂

K vyske.. obcania este maju tie dane dost nizke.. neviem co je na tych par eur take zarazajuce? :D ja mam za dom par eur.. podniaktelske nehnutelnosti, tak tam je uz situacia ina, nam isla dan od kovidu hore z 2400 aur na 6400EUR.. tak to je na maslu, preto mame mesta praznde. male prevadzky zatvaraju, najmy vysoke atd...