icon

Prečo platiť daň za dvor a záhradu?

stelly652
29. apr 2026

Ahojte ľudia chcem sa dozvedieť viac informácii ohľadom platenia nie len to čo už vie každý na spamäť ako napríklad poplatiť šeky,inkaso,stočne,poplatky,dneska som našiel papiere prečítal som si ich poriadne a bolo napísane tam,čo sa ešte platilo a platí do teraz takže po poriadku v papierov je napísane,že vlastník rodinneho domu je povinný zaplatiť aj za dvor,záhradu,poistku za dom,prečo majiteľ rodičovského domu by to mal ešte platiť za svoj dvor a záhradu???...keď sa vzorne stara je to jeho....
A koniec koncov som sa ešte dozvedel,že sa už aj platí za lesy neviem či to je pravda abo ne....Kto ma lesy tak ako to chodí u vás??....

Strana
z3
simca06022011
30. apr 2026

K vyske.. obcania este maju tie dane dost nizke.. neviem co je na tych par eur take zarazajuce? :D ja mam za dom par eur.. podniaktelske nehnutelnosti, tak tam je uz situacia ina, nam isla dan od kovidu hore z 2400 aur na 6400EUR.. tak to je na maslu, preto mame mesta praznde. male prevadzky zatvaraju, najmy vysoke atd...

anonym_bb4222
1. máj 2026
@stelly652

@simca06022011 Ahoj ano ja som bol zhrozený keď som si prečítal všetky papiere ktoré mame odložené a čo všetko je v nich rozpísané dan Nehnuteľnosti zato som sa ozval tuto aby mi ľudia vysvetlili,lebo som bol v komikove....Ale už som v obraze a viem už viac

@stelly652 v komikove je ten najspravnejsi vyraz pre stelly652😉😂

Strana
z3