Predali by ste pozemok ministerstvu obrany za 9 eur za m2?
neunáhli sa - treba si dať pozisťovať ceny v okolí
Tak záleží kde sa pozemok nachádza, aký je k nemu prístup, či ide o ornú pôdu, stavebny pozemok.....či sú pri pozemku, resp na pozemku inžinierske siete....
Ale 9e sa mi zdá málo... nie som expert ani nič podobné. Svokrovci teraz predávajú pozemok, záhradu na okraji mesta s menšou stavbou, všetkými IS za úplne že inú cenu. Ale tak oni len elektriku dali ťahať na pozemok za 5litrov pred cca 5 rokmi.
Pozor, ty nepredávaš pozemok za tú cenu. Len svoj podiel. Ak ide o trhovú cenu a ten pozemok s ostatnými vlastníkmi nemieniš využiť na niečo prínosné, tak áno, predala by som.
Nevyznám sa,ale.ked je to ministerstvo obrany, tak to nefunguje tak že ak nepredas, tak aj tak ich dostanú, že pre prospech spoločnosti a dajú jej nejakú sumu alebo iné pozemky ?
@jaga18 je tam strelnica a dookola nič, iba les
@evica17 to práveže neviem 😁
@dominikamacakova ak je tam strelnica ministerstva obrany, tak pozemok nikdy nebude využiteľný na iný účel. To si mala napísať hneď. Takže predala by som. Tam nemožno čakať, že v budúcnosti to odkúpia za vyššiu cenu. Ten pozemok nebude podliehať zvyšovaniu cien ako komerčné pozemky.
@dominikamacakova treba si najst pravnika, aby ste nebola dotlacena do nevyhodneho odpredaja
...
@dominikamacakova tak by som rpedala, aspoň dačo z toho bude,lebo na Tom pozemku v živote nič nespravis a nik ho ani nekúpi.
@pieksamaki toto je úplne jednoduchý obchod, tu nebude do ničoho tlačená. Buď to predá alebo si podielové spoluvlastníctvo nechá, ale nikdy nebude ten pozemok môcť využiť na nič. Pri predaji bude mať aspoň malý finančný výnos.
@melanta áno to je pravda. Viac mi asi nedajú. Viem si predstaviť, že súkromná osoba by to možno chcela kúpiť za 2€. A stále lepšie ako čo mám x tisíc metrov ornej pôdy a dostávam 4,5€ nájom ročne od družstva 😆
@dominikamacakova veď to sú také pozemky, že je s tým niekedy viac oštary ako prínosu. A potenciál do budúcna žiadny.
Jemine, ved je to ohodnotene znalečakom. Takze cena je primerana a predala by som.

Zisti si ceny pozemkov v okolí a uvidíš.