Predschválený úver v banke
Mame predschvaleny uver v našej banke,spotrebny a rozne dalšie.Chcem sa opytať brali ste niekto takyto uver, čo ešte k tomu treba ake doklady?diky za každe info
Zdravim, kolko asi trva vo VUB banke kym by mi predschvalili uver?
@malinka158 cca 3 dni🙂
@evkaspa a jako to asi prebieha?
@malinka158 treba podať "štandardnú žiadosť o hypotéku". Banka overí sociálnu poisťovňu a úverový register a vydá prísľub, že Vám poskytne hypotéku v určitej výške. Treba si však dať pozor, nakoľko suma uvedená na certifikáte nemusí byť dosiahnuteľná. Záleží veľmi od lokality, v ktorej si byt vyberiete. Často sa totiž stáva, že pracovníci v banke sľúbia 100% financovanie kúpnej ceny, ktoré však nie je reálne vo väčšine lokalít. Ak by ste mali záujem o viac informácií, kľudne ma kontaktujte cez IP resp. na čísle 0903186631.
@evkaspa dakujem za odpověď, ale ja som nemala na mysli hypotéku. ja by som mala zaujem o predschvaleny uver. Myslim tym ak na ucet pravidelne chodia peniaze banka niekedy da majtelovi uctu ponuku ze si moze vziat bezucelovy uver v urcitej vyske. mna zaujima asi jako dlho mi musia chodit na ucet peniaze aby som takuto ponuku dostala
Ahoj,
ja som spotrebný úver vybavovala cez https://www.zuno.sk/uvery/pozicka-bezucelovy-uver/ ... Od vtedy ako som spoznala čaro online pôžičiek, do kamenných bánk už vôbec nechodím.. Nemáš žiadne patálie, stačí požiadať o úver a o chvíľu máš peniaze na účte .. so easy 🙂
Ahoj chcem sa oytat co to znamena ked mam predschvalenu pozicku

Predschválený úver má niekoľko výhod a niekoľko nevýhod.
Hlavnou výhodou je, že ho máte už „schválený“, dá sa teda získať rýchlo, za relatívne dobrý úrok a zvyčajne nemusíte nič dokladovať. A môžete si zobrať aj nižšiu sumu, ako máte predschválenú, ak toľko nepotrebujete. Nevýhodou je, že v inej banke môžete získať nižší úrok, prípadne iné výhody.