icon

Prepláca Union dentálnu hygienu 2023?

31. okt 2024

Baby prepáčte neviem to dohľadať, preplatí union dentálnu hygienu? Na google sa píše že ano ale Kolegyna tvrdí že to už zrusili tak som zmatena

janai1
1. nov 2024

@petruldo VIP je benefit pre zamestnancov ktorých firma je v tom zapojená

siska53
1. nov 2024

Benefit bol zruseny, ten sa ale preplacal.len u zmluvnych lekarov. Ale dentalku, ak ides k nezmluvnemu, si stale vies dat ciastocne preplatit.

gelifil
1. nov 2024

@janai1 zapojena do coho?

sweet20
1. nov 2024

@petruldo ci robis zmluvy do union

slniecko5
1. nov 2024

VIP union sa aktivuje sám, majú to zamestnanci ako benefit, ak ich zamestnávateľ ma spoluprácu s Union.
Teda tak to bolo.
Možno sa niečo medzičasom zmenilo a da sa to aktivovať inak, treba overiť v unione.

janai1
1. nov 2024

@gelifil VIP

katka2602
1. nov 2024

@slniecko5 ja tam nič také nemám a sme vo VIP 🙆‍♀️

slniecko5
1. nov 2024

@katka2602 pozri príspevok @aams, je tam prtscrn z appky.

katka2602
1. nov 2024

@slniecko5 už sme zistili, nejde to cez aplikáciu, ale cez stránku www.vipunion.sk

slniecko5
1. nov 2024

@katka2602 tak tak

rozculena
1. nov 2024

@aams nestačí sa zaradiť do VIP,to predsa nie je pre všetkých.

ludmilaka
8. nov 2024

Ahoj, dnes mi prišlo na účet z Unionu. Nie som VIP, išla som systémom -nezmluvná dh.

sweet20
8. nov 2024

@ludmilaka a tolko si aj platila ci to len cast ti prisla?

mondolina
8. nov 2024

@ludmilaka
kam si ( cez čo) si poslala žiadosť?

janai1
8. nov 2024

@ludmilaka aha takže preplácaju cca polovicu tak ako keď chodím na DH k zmluvnej

ludmilaka
8. nov 2024

@sweet20 platila dom 60€

ludmilaka
8. nov 2024
ludmilaka
8. nov 2024

@mondolina cez svoje konto na stránke Union. Ale mne žiadosť vytlačila DH, takže som to odfotila do prílohy +bloček.

mondolina
8. nov 2024

@ludmilaka
odfoť mi v konte tú žiadosť, lebo ja ju tam nemám. ďakujem.

mondolina
8. nov 2024
ludmilaka
8. nov 2024
ludmilaka
8. nov 2024

@mondolina nedá sa mi to presne pozrieť teraz, google ťa navedie, zadaj si názov preplatenie dentálnej hygieny u nezmluvného

ludmilaka
8. nov 2024

@mondolina Tak asi treba stiahnuť tú žiadosť. Hovorím, že žiadosť mi sťahovala DH. Daj vedieť, či sa podarilo.

mondolina
8. nov 2024

@ludmilaka
tam sa píše, že vyplnenú žiadosť treba poslať poštou, alebo osobne. nie je tam možnosť elektronicky

mondolina
8. nov 2024

@ludmilaka
ďakujem.

union_zp
AMBASÁDORKA
19. nov 2024

Dobrý deň, ako spomína @ludmilaka, DH u zmluvných poskytovateľov je nariadením vlády ukončené. DH poskytovaná nezmluvným poskytovateľom sme však ponechali v platnosti -max.príspevok je 34,32EUR (max.2xročne) - pri plnej dentálnej hygiene počte sextantov 6 (vyplní lekár). Žiadosť je možné podať elektronicky cez webovú verziu online pobočky. Link s info: https://www.union.sk/osetrenie-u-nezmluvneho-le...
Treba však prelistovať stránku nižšie až na "Postup pre získanie príspevku na dentálnu hygienu u nezmluvného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti". Martin z Unionu

mondolina
19. nov 2024

@union_zp
ďakujeme

ludmilaka
19. nov 2024

@union_zp Ďakujeme za odpoveď, aj za možnosť využiť príspevok. Suma mi bola pomerne rýchlo zaslaná na účet.

gelifil
19. nov 2024

Ktorí sú nezmluvní?

mondolina
19. nov 2024

@gelifil
tí, ktorí nemajú zmluvu s Union 🤔