Preplatenie okuliarov a dentálnej hygieny vo VšZP
Ahojte, viem že je tam 100€ na jedného poistenca, sme v skupine traja. Keď dám preplatiť dcére okuliare aj dentálnu hygienu, koľko jej preplatia? 100€ Max býva na rám... Zvyšok na dentálnu zoberú z ostatných v skupine alebo ako to funguje? Aby som vyčerpala čo najviac ..či mám dentálnu preložiť radšej na budúci rok, aby jej teraz preplatili rám a o rok dentalnu? Ďakujem za radu.
@anonym_autor z prispevku na zuby- 40 na dentalnu a z prispevku na okulaire- z ramu 100€
@krasneleto čiže myslíš, že to preplatia takto? 100€ za ram a Max 40€ za zuby, čiže 140€ mi vrátia? Nekrati sa to,keď dám rám za stovku,že už neostane na zuby? Jednoducho presunu od iných členov, áno?
Na dcéru dom čerpala 5€ za lieky a na seba tento rok 20€ za zuby a tretí člen načerpal ešte nič.
Nie, synovi davam preplacat ram na okuliare 100 eur, sebe dentalnu 40 eur. Moja mama si raz preplacala ram aj dentalnu a presne takto jej to preplatili. To su zvlast ukony, ktore su takto preplacane.
Na dcéru dom čerpala 5€ za lieky a na seba tento rok 20€ za zuby a tretí člen načerpal ešte nič.
@anonym_autor dcéra môže ešte čerpať 95 zo svojho balíka, z tvojho 50 a z balíka tretieho člena tiež 50
@anonym_autor dcéra môže ešte čerpať 95 zo svojho balíka, z tvojho 50 a z balíka tretieho člena tiež 50
@jaroe áno, chápem že preplatia Max 40+100€. Len som nevedela, či to môže v takej výške v jednom roku... Dakujem
Lebo v podstate mám akože stovku na každého člena...
mas to jasne napisane v popise penazenky.. takze ano... pozor na ten ram, predpis musis mat od zmluvneho lekara a okulare zo zmluvnej optiky... a ano, prispeju to 100€ a pokial mala dcera hygienu tak z daneho bloku ti 40€ preplatia
mas to jasne napisane v popise penazenky.. takze ano... pozor na ten ram, predpis musis mat od zmluvneho lekara a okulare zo zmluvnej optiky... a ano, prispeju to 100€ a pokial mala dcera hygienu tak z daneho bloku ti 40€ preplatia
@krasneleto dakujem

@anonym_autor z prispevku na zuby- 40 na dentalnu a z prispevku na okulaire- z ramu 100€