Prišiel k niekomu reálne domov exekútor?
Ahojte, prišiel k niekomu reálne domov exekútor?
@simca06022011 nemas pravdu. Trvaly pobyt co sa tyka exekucie spravi sakra vela. Exekutor pride a spise si veci ktore su v dome. Takto to realne FUNGUJE. Mozes mi verit.
Vela ludi tvrdi, ze trvaly pobyt je nic, ved daj mi trvaly pobyt na tvoj byt ved sa nemoze nic stat. Nie. Nikomu nedavajte trvaly pobyt na svoj byt, lebo presne toto hrozi.
MInimálne upovedomenie o začatí exekúcie ti v minulosti poslali, potom sa posiela exekučný príkaz a až potom toto. Je to hrozné, ale samo sa to nezametie pod koberec, už dávno si to mala riešiť, nikoho nezaujíma, že to máš po exovi alebo po kom, to neobstojí, ak si dlžník ty.
@autorka to ale nikoho nezaujima, dlzite peniaze, dlzite.. veritelovi je jedno od koho to exekutor dostane, fakt je ze velakrat su exekucie proste neuspesne...
@joannita no mozno vo filme, ja som napisala presne z praxe ako to prebiehalo xkrat :D kazdy exekutor najskor poriesi banku, plat a vykasle sa utekat domov spisovat taniere:D A presne to s tym tp sa povedalo aj u nas v rodine a nikto do domu ani len nevosiel...
Vobec netusim autorka o com mi pises v poslednom prispevku
@simca06022011 ale to neznamena, ze ked u vas to tak nebolo, ze sa to nedeje. DEJE SA TO. Realne na slovensku. Ja netvrdim ze vzdy ide exekutor do domu, ved to nikde nepisem. Ja tvrdim ze AK uz ide, tak oznacuje aj hnutelny majetok ktory namusi patrit dlznikovi a to preto, ze tam ma trvale bydlisko.
Ved si precitaj celu diskusiu, niekolko bab tiez pise ze sa im to stalo v rodine.
Exekutor ti moze zablokovat bankovy ucet. Co som citala, tak by si ty mala vyhlasit osobny bankrot ak nechceš ten dlh vyplatit. Lebo je aj tvoj, aj ked ho urobil muz, proste si ho zdedila v manželstve. Kebyze ste sa rozviedli s majetkom, zdedis polovicu majetku, ale ty si zdedila dlhy, žiaľ. Kym to nevyplatis alebo neurobis bankrot, tak bude exekutor konat.
@katuskamala1 len osobný bankrot je zložitejšie vyhlásiť. To nejde len tak
@evica17 no to je jasme, inak by to urobil kazdy.. No potom to budes musiet vyplatit, aby si mala pokoj.
Veď si to pozistuj, ale úprimne kvôli takým peniazom riešiť osobný bankrot .... Ale pri osobnom bankrote tiez niečo musíš platiť
A úprimne,tá iba vysmeju, ak by si do toho šla. Už teraz sa chystám z teba za hlavu,s si ten dlh nezaplatila a stále vravíš z je to exa. Keby mu tá živnosť vyjde,peniaze by si po rozvode brala ale dlhý už nie
Čo všetko ti doteraz doručil exekútor a akým spôsobom? Napíš aj prípadné žlté papieriky, aj keď by boli zásielky
neprevzaté
@joannita verím ti, preto som napísala ze sa treba sťažovať, a samozrejme nedať sa, tiež som zažila ze kamoške zablokovali auto, dostala exekutorsku výzvu na zdravotnú nejakých 12tis korún, vyplatila to, vyžiadala zo zdravotnej potvrdenie a myslela si ze je to ok, o pol roka chcela predať auto a zistila ze je blokovane, odblokovanie sa vliekol až jej právnicka napísala exekútorovi ze posielajú sťažnosť na ich komoru a zrazu išlo všetko. Využívajú strach a neznalosť, každý zamrzne keď vidí obálku od exekútora.
Áno,exekútor si robí len svoju robotu, len keď nie vždy je to v nejakých etických medziach. Málokedy majú sídlo tam kde žijú a bývajú,ktovie prečo asi a väčšinou neberú žiadny ohľad ani na rodiny s deťmi. Potom sa ani nemôžu čudovať ako sa už aj stalo na Slovensku,že exekútor vošiel do bytu a majiteľ začal po ňom strieľať. A tiež som videl raz náhodné stretnutie zoči voči v Trenčíne v tescu a tiež ten exekútor už nebol taký frajer ako v tých listoch čo písal ,tuším že tam aj záchranka vtedy bola. Len využívajú strach ľudí a sú si vedomý,že ich chráni zákon. Ale myslím si, že bude postupne tých exekúcii pribúdať,len ja by som nebol až taký frajer na ich mieste.
Autorka - áno samozrejme, my sme vždy všetko posielali do vlastných rúk a čakali na doručenku. Ale viem o pár exekútoroch, ktorým to zamestnanci roznášajú osobne a ak nezastihnú doma, hodia to do schránky.

a podala si na exa trestné oznámenie? To koľko ti má platiť, že ti dlhuje 25000?