icon

Prišiel už niekomu energošek v máji alebo júni?

mirka969
Dnes o 04:33

Prisiel uz niekomu energosek v tomto obdobi? Overenie totiz nefunguje a neviem ci nam narok pokracuje lebo zas vsetko menili, tak ma zaujima len ci uz chodili tieto energosekt a nedostali sme, alebo este nema nikto. Dakujem

Strana
z2
anonym_80aa94
Dnes o 04:51

kazdy den tato tema, aj zajtra napisete? ak si mala minule, tak je vysoka pravdepodobnost zeby si mala dostat aj teraz ....si myslim a teda tam zavisi stale aj od prijmov...

zuzacka16
Dnes o 04:51

no poviem ti to takto..teraz v pondelok som našla energošek za obdobie január-marec a včera mi prišiel druhý za obdobie apríl-august, keďže tento mesiac v podstate končí druhý kvartál, tak to poslali takto a predpokladám, že potom príde posledný na obdobie september-december

anonym_80aa94
Dnes o 04:52
@zuzacka16

no poviem ti to takto..teraz v pondelok som našla energošek za obdobie január-marec a včera mi prišiel druhý za obdobie apríl-august, keďže tento mesiac v podstate končí druhý kvartál, tak to poslali takto a predpokladám, že potom príde posledný na obdobie september-december

@zuzacka16 prisla ta ista suma?
prvy teda za 3 mesiace a dalsi ako pises, za 5, takze vyssi?

anonym_f95fc8
Dnes o 05:01

Nam nic, narok sme mali podla webu. Tak ja uz neviem 🤷

zuzacka16
Dnes o 05:06
@anonym_80aa94

@zuzacka16 prisla ta ista suma?
prvy teda za 3 mesiace a dalsi ako pises, za 5, takze vyssi?

@anonym_80aa94 áno, ten za tých 5 mesiacov vyššia suma..

zuzacka16
Dnes o 05:07
@anonym_f95fc8

Nam nic, narok sme mali podla webu. Tak ja uz neviem 🤷

@anonym_f95fc8 ešte môže prísť, pozri že my tiež máme nárok a prišlo nám to až teraz..

anonym_f95fc8
Dnes o 05:13
@zuzacka16

@anonym_f95fc8 ešte môže prísť, pozri že my tiež máme nárok a prišlo nám to až teraz..

@zuzacka16 neprisiel ani prvy, v teplarenskej to pokaslali, ale teraz to dovybavovsli. Uz sa roznasa po meste, no nam zatial nic.

zuzacka16
Dnes o 05:15
@anonym_f95fc8

@zuzacka16 neprisiel ani prvy, v teplarenskej to pokaslali, ale teraz to dovybavovsli. Uz sa roznasa po meste, no nam zatial nic.

@anonym_f95fc8 čítaj vyššie, píšem že nám za obdobie január-marec prišiel až teraz v pondelok a včera na ďalšie obdobie, preto píšem že ešte vám to môže prísť

dragonka
Dnes o 05:18

@mirka969 ani nám ešte neprišiel a máme pritom nárok. Druhá vlna distribúcie odštartovala v priebehu apríla.
Dôvodom, prečo šek mohol prísť neskôr alebo ešte neprišiel (až teraz v júni), je vraj veľké prehodnocovanie dát. Ministerstvo k 1. máju kompletne prehodnocovalo nároky domácností podľa údajov z registrov k 31. marcu. A keďže ide o milióny údajov a prepojovanie registrov s dodávateľmi, distribúcia do schránok prebieha postupne vo vlnách. Takže mnohým ľuďom obálky prichádzajú práve v týchto týždňoch🙂

kristian33
Dnes o 05:19

@mirka969 posli mi svoje údaje preverim

mirka969
autor
Dnes o 05:36
@anonym_80aa94

kazdy den tato tema, aj zajtra napisete? ak si mala minule, tak je vysoka pravdepodobnost zeby si mala dostat aj teraz ....si myslim a teda tam zavisi stale aj od prijmov...

@anonym_80aa94 ked ti to tak strasne vadi tak preskoc temu . Zboznujem tieto anonymi co ani pod vlastnym menom nevedia napisat

mirka969
autor
Dnes o 05:37
@zuzacka16

@zuzacka16 dakujem chcela som hlavne vediet ci sa uz zacali rozposielat do schranok takze dakujem za info 😊

mirka969
autor
Dnes o 05:39
@kristian33

@mirka969 posli mi svoje údaje preverim

@kristian33 neda sa to teraz overit na stranke ministerstva nefunguje to

anonym_af05ee
Dnes o 05:41

ešte nie

anonym_a45ede
Dnes o 05:59

Otcovi prišlo vcera na moje meno, predtym mal 32 a teraz 51 za apríl-august.

kristian33
Dnes o 06:22
@mirka969

@kristian33 neda sa to teraz overit na stranke ministerstva nefunguje to

@mirka969 ja s tým robím posli mi internú správu

michaela329
Dnes o 06:32

@mirka969 my žijeme v podhorskej oblasti, ja na RD a už nám prišlo, že narok nemáme..

anonym_80aa94
Dnes o 07:04
@mirka969

@anonym_80aa94 ked ti to tak strasne vadi tak preskoc temu . Zboznujem tieto anonymi co ani pod vlastnym menom nevedia napisat

@mirka969 kazdy den ta ista otazka

mirka969
autor
Dnes o 07:19
@anonym_80aa94

@mirka969 kazdy den ta ista otazka

@anonym_80aa94 kazdy den nejaky "mudry" anonym

7miriam77
Dnes o 07:22

Nám prišli dva v prvých mesiacoch roka a teraz už nič, tak ani neviem či príde 🤣

krtko1313
Dnes o 07:24
@mirka969

@mirka969 práve v rádiu Slovenský rozhlas povedali, že od dnes posielajú energošeky.

maca1984
Dnes o 07:50

Min.týždeň prišiel mame, na moje meno ešte len prvý.

martinka13
Dnes o 08:28

Minule sme nedostali, teraz prišli. Pred 2 dňami.

anonym_80aa94
Dnes o 08:50
@mirka969

@anonym_80aa94 kazdy den nejaky "mudry" anonym

@mirka969 tak ked mas prehlad, tak kazdy den citas tu istu otazku, aku si polozila 🙂

mirka969
autor
Dnes o 10:40
@anonym_80aa94

@mirka969 tak ked mas prehlad, tak kazdy den citas tu istu otazku, aku si polozila 🙂

@anonym_80aa94 a budes rypat donekonecna 🤦‍♀️

zobaka
Dnes o 11:45

nic neprislo, jasom aj zabudla, ze ma nieco chodit

fazulka41
Dnes o 12:01

Mne prisiel do schranky dnes.

anonym_80aa94
Dnes o 12:18
@mirka969

@anonym_80aa94 a budes rypat donekonecna 🤦‍♀️

@mirka969 a ty reagovat

zuzacka16
Dnes o 12:23
@anonym_80aa94

@mirka969 a ty reagovat

@anonym_80aa94 pozerám vašu diskusiu alebo skôr z tvojej strany rýpanie, ale teda autorku nepoznám ale prečo by nemohla reagovať, keď je to JEJ založená téma? ty musíš mať ozaj nudný život..

anonym_80aa94
Dnes o 12:27
@zuzacka16

@anonym_80aa94 pozerám vašu diskusiu alebo skôr z tvojej strany rýpanie, ale teda autorku nepoznám ale prečo by nemohla reagovať, keď je to JEJ založená téma? ty musíš mať ozaj nudný život..

@zuzacka16 rypanie> ty nevies co je rypanie, jedine co som napisala z ekazdy den ta ista otazka!!!!! ty mas nudny zivot ze si ju obranujes vacsina zijete asi na lazoch kde muzi makaju a vy len mudrujete na MK ...nic zle som nenapislaa len pravdu ze kazdy den ta ista otazka...ale chapem si z oravy mozno mas poorane deti v skole a ty sa nudis, beriem

Strana
z2