Prišli vám už peniaze - preplatok z daňového priznania?
Ahoj,je tu niekto kto je na rodičovskej a manžel si robil sám daňové priznanie?Ak ano ,došli vám už peniaze na účet ?Manžel podával 9.3 a zatiaľ nič 😒,kedy asi dojdu,ďakujem 😵
zo zakona musia prist do 40dni od 31.3. (nie od podania)
ale mozu samozrejme skor ..
z danoveho priznania mi peniazky došli ešte v piatok... a rodičovksý ešte nenabehol Stará turá
@vikusik Nám ešte neprišli, väčšinou to posielajú na poslednú chvílu u nás.
Ahojte 🙂 nie je tu náhodou nejaká mamička ktorej manžel pracuje vo Volkswagene ? či tam dávali už ten preplatok, alebo budú dávať až v máji. Môj manžel tam pracuje, v tejto výplate nič nemal a nemá ešte ani výplytnú pásku, tak nevieme zatiaľ nič 😒
Ahojte baby chcem sa opýtať,,ma mi prísť preplatok za 2mesiace,,dostáva sa to k vyplate?zamestnavatelova účtovníčka to robila,,ale ja mu nechcem volať,,nerozisli sme sa v dobrom,,a keď mi príde výplata je to v kope alebo zväčša napísané že výplata plus dane
Ahoj, mne zatiaľ každý rok prišli peniaze tak začiatkom mája. Ono je to tak, ako tu baby píšu, DÚ má lehotu na vrátenie preplatkov a vyplatenie daňového bonusu do 40 dní od ukončenia podávania DP, čiže od 31.3 do 10.5. Takže neboj, dočkáš sa ... 😉
Ak ma zamestnavatel sikovnu mzdarku,tak uz to môze kludne vyplatit aj v januarovej vyplate. 😉
Ako babenky neriešila by som to kebyže nemá dcéra v máji prijímanie 😊,samé viete že na rodičaku je to na figu,muž tiež výplata na h....,šeky treba platiť,...no budem dúfať že dojdu skôr,bola som v tom že keď odnesieš skôr aj skôr ti bratia 😞,no čo už. Ďakujem 😊😁
mne to prišlo posledný deň v marci. ale my sme tak aj výplaty v práci dostávali. marcovú mdzu v posledný pracovný deň. máme šikovné mzdové oddelenie 😀
@vikusik aj moja dcera ide na prijímanie 3.5 no do vtedy to určite nepríde a vyplata až 6.5 bude. Ako naschvál to tak skoro farar dal. A to ešte ani rodičovsky neprišiel asi zajtra. 😕
ahojte , je tu niekto kto sa dokonale vyzna v danovom ? prosim IP potrebujem nieco pozistovat , dakujem 🙂
@butterfly333 aj môj malý ide 3.5. na príjmanie a tiež by som bola rada keby peniaze prišli, kedže manželovi vyšla pekná suma 🙂

@vikusik este nie