Prišli vám už peniaze - preplatok z daňového priznania?
Ahoj,je tu niekto kto je na rodičovskej a manžel si robil sám daňové priznanie?Ak ano ,došli vám už peniaze na účet ?Manžel podával 9.3 a zatiaľ nič 😒,kedy asi dojdu,ďakujem 😵
tak dnes som bola podpísať novú žiadosť o vyplatenie dan. bonusu, a vraj do konca týždňa, teda uvidíme 😒
Ahojte, firma ktorú sme poverili požiadala o vrátenie daní z nemecka v 3/15. Je normálne, že stále sme žiadne peniaze ani vyúčtovanie nevideli?! Vďaka za každú skúsenosť.
Baby neviete ako sa vyplaca danovy bonus+vratenie dani, ked si zamestanec sam podava?Lebo doteraz bol manžel živnostik
Vyplaca sa skor zamestancom alebo ako to funguje,Ďakujem
Zivnostnikom a tym co podavali samy na Du tak tym do 10 maja tym co im to robil zamestnavatel tak u nas v marcovej vyplate
Píšeš, že si podaval sám na daňový úrad.
@ramzes1980 Áno ale to neposiela daňový úrad - to zúčtuje zamestnávateľ a to môže spraviť už aj v januárovej výplate ak je šikovná mzdárka-účtovníčka 😉 . V tomto prípade teda preplatok daní nemá nič spoločné s DU - ten väčšinou posiela do 10.5. 😉
Mne vyplatili daňový preplatok v marcovej výplate.
@nelli0609 do 30.4. oficialne, ale @evittam mi pisala (a vidim, ze to je aj tu) ze to byva aj az do 10.5.
tiez na to cakam
som na tom rovnako - zamestnanec ale sama som podavala DP
ked mi to robila firma, bola to uz vo februarovej vyplate (vyplatena v marci). kedze som na MD, prepasla som oznam od zamestnavatela a termin, aby mi to spravil zamestnavatel
no co uz🙂
dosiel 13 marca
Preplatky, ktore vybavauje zamestnavatel (po ziadosti od rocneho zuctovania) chodia inak ako tie co posiela danovy urad(teda clovek si posiela danove priznanue sam), mne uz preplatky od zamestnavatela prisli, ked som si minule roky robila danove priznanie, danovy to zvycajne posielal tak zaciatkom maja cca
Ahojte, prisiel vam uz preplatok z dane? ja som podavala cca 10.3.2016 a stale nemam preplatok z dane, dakujem
nelli0609 - ano sama, dakujem, cakala som, ze do 15.4.budu na ucte, uz som sa bala, ze sa nieco stalo, cize este nikomu neposielali? som sa tam aj pokusala dovolat, zvoni, ale absolutne nedvihaju
My sme podávali 9.2 sami a stále nič 😒
Ale treba doplnit,ze 40 dni od 31.marca. Nie 40 dni od datumu,kedy ste podali. Takze ti co podali priznanie skor,teda skor asi nedostanu 😉.... ,lebo na SK sa vyplaca vsetko az na poslednu chvilu 😞
no jasne, takze skor ako 10. 5. asi sa nedockam 😝
Nam prisli dnes...
a podavali ste si sama? lebo zamestnavatel dava skor

No ja už čakám mesiac odkedy im vrátili peniaze spä´t a stále nič