Prišli vám už peniaze - preplatok z daňového priznania?
Ahoj,je tu niekto kto je na rodičovskej a manžel si robil sám daňové priznanie?Ak ano ,došli vám už peniaze na účet ?Manžel podával 9.3 a zatiaľ nič 😒,kedy asi dojdu,ďakujem 😵
@michalamala mne raz socialka stratila pnku - co k tomu dodat?
@mircalla aj mne ale riesila som to ked nedosla fakt v ten mesiac kedy mala , ohladom danoveho budem riesit keby nedosiel toho 10.5. lebo fakt sa nam stalo ze prisiel presne toho 10.5. pani co ma na starosti manzela keby bol nejaky problem stale mu zavolala. aby dal opravne.
Tak mne konecne cingli;)
Aj ja už mám 🙂
ahojte ,neviete ako vyplacaju vobec preplatky z danoveho? lebo s priatelom sme podali v ten isty den a jemu uz preplatok dosiel asi pred tyzdnom a ja stale nic .diky 🙂
nám tiež už prišli 🙂
okr dunajska streda máme
Mne už tiež dnes prišli 😀 Mesto Dolný Kubín.
Nove mesto nad vahom nikto??
@petkoemmka to vazne? mi este stale nic ☹
mne dnes prišli...
Este 13.4. Mi prisli NM
Mal niekto z okresu senica danovy bonus dakujem
Nám tiež este nic podanie 9.2 okr lucenec
@hoki88 áno z úradu tak mi len sme čakali na bonusy ...určite dôjdu slovensko má na to 40 dní ..keby si vedela koľko čakáme na daňové vyrovnanie v rakúsku oni na to majú osm mesiacov ci aj viac myslím ..takze na svk v pohode
Rimavska Sobota mal niekto ?
mne už prišli
Ja som z ba a este nic
...práve dorazil šek (LC), teším sa 🙂

@mingi ja sa len obavam ci som cislo uctu nedoplietla...minuly rok ked mala zle danova svokra tak jej ale o 2tyzdne volali ..neda sa niekam zavolat ci to mame ok?