Prišli vám už peniaze - preplatok z daňového priznania?
Ahoj,je tu niekto kto je na rodičovskej a manžel si robil sám daňové priznanie?Ak ano ,došli vám už peniaze na účet ?Manžel podával 9.3 a zatiaľ nič 😒,kedy asi dojdu,ďakujem 😵
Prosim vas ako to je s tim vyplacanim kiekto povie do do 10.5 maju mat vsetci DB a zas niekto povie ze do dkonca aprila ..som s toho jelen ..cakam ako na spasu na tie peniaze a stale neprisli muz dal poslat na ucet ... Prosim vas ako to je naozaj
@barbizlaticko do 10.5. by mali mat všetci na účte 😉
@barbizlaticko Zo zákona im prináleží vyplácať do 10.5. 🙂
ja som mavala vždy do toho26.4... peniaze na učte a tento rok ešte stale nič,Zvolen mal už niekto preplatok na učet?
nám prišli dnes,aj preplatok,aj bonus TO
Ahojte vem že majú termín vyplácania DB len pre informáciu dal si niekto vyplatiť aj formou poštovej poukážky? Začali už zasielať ? Ďakujem .
@blapet ja mam postou a este nic
Okres ilava prisiel bonus dnes
Ahoj chcem sa iba spytat ten odklad podania danoveho do septembra si mozu dat leb z8vnostnici?
Mne ešte minulý týždeň obe, stvrtok myslim
@amliv28 So Zvolenom to vyplácanie nemá nič spoločné, aj keby si bola z Kerestura, niekomu prídu 15.4. a niekomu 9.5. 😝
baby prosím vás, z akého č.ú. chodia tie preplatky?
Dnes prisiel aj bonus aj preplatok...aspon ze tak.a to vcera volali z danoveho este ze stratili jedno potvrdenie o prijime tak sme museli znova posielat..nervy..
mne preplatok prišiel už v apríli
Ja zacinam mat pocit,ze manzelovi dala uctovnicka odklad do toho 30.6 lebo stale nic neprislo...Ani ziaden listok v schranke ako ine roky,ze treba nieco opravit alebo dolozit.
@montinka mne tiez nic,ale do stredy este casu dost. Stresovat treba potom
@oriesok zo štátnej pokladnice, kód banky 8180
Dnes prisiel sek.
Aj nám už došiel ,ďakujem 🙂
😂 pravdu mas 😂
prave teraz prisli, na ucet
Je tu aj niekto taky komu este DB neprisiel???
Ja už ich ani nemám 😞. Môj muž ich dostal už v marcovej výplate. U nich už jan. Feb už zbierali potvrdenia.

nám prišli dnes,aj preplatok,aj bonus 👍🙂