Prišlo vám vyúčtovanie za byt? Zapojte sa do prieskumu!
@patulienka16 ale to si teda položila nie celkom vhodnú otázku - ak chceš vedieť porovnať priemernú spotrebu s vašou - info či už máme vyúčtovanie ti je fakt na nič 🙂 a ani o aké médium má ísť nespomínaš 😒
@natalka13 ďakujem za tvoju otázku. Zaujíma ma to z toho dôvodu že na internete je množstvo štatistik koľko priemerné míňa dospelá osoba energií. Podľa toho robia aj správcovia odporúčané mesačne zálohy. A chcem vedieť či patríme medzi priemer. Mala som telefonát od správcu že míňame nadpriemerné. Podľa štatistík z internetu a nášho odpočtu meračov máme spotrebu ešte nižšiu ako udávajú priemer.
Ak ťa ešte niečo zaujímavé napadne čo by si sa chcela opýtať tak si založ svoju vlastnú diskusiu lebo ja svoju odpovedať považujem za dostacujucu. Ahoj a pekný deň ti prajem 🙂
@patulienka16 a to sa dozvies z odpovede doslo-nedoslo?🤔 Lebo otazka nieje na diskusiu.🙈
Ani z odpovedi 140prepkstok, 100nedoplatok sa nic nedozvies.
@patulienka16 ale to si teda položila nie celkom vhodnú otázku - ak chceš vedieť porovnať priemernú spotrebu s vašou - info či už máme vyúčtovanie ti je fakt na nič 🙂 a ani o aké médium má ísť nespomínaš 😒
@biba_18 to vážne ako ? Prepáč ale mňa fakt nebaví niekomu vysvetľovať prečo tak a nie inak. Pôvodná otázka znela inak ale bola upravená. Keď budem mať viac času tak ju zmením aby ti to nelezalo v žalúdku. Viac ti už nemá čo k tomu povedať.
@patulienka16 a to sa dozvies z odpovede doslo-nedoslo?🤔 Lebo otazka nieje na diskusiu.🙈
Ani z odpovedi 140prepkstok, 100nedoplatok sa nic nedozvies.
@natalka13 prečítaj si môj komentár vyššie. Nebudem to tebe extra vysvetľovať.
@patulienka16 neviem čo prskáš. mne je to FAKT jedno, že sa nedozvieš čo si chcela ...
@patulienka16 neviem čo prskáš. mne je to FAKT jedno, že sa nedozvieš čo si chcela ...
@biba_18 neviem ako ty ale ja keď píšem mám ústa zavreté... Tak vidíš je ti to jedno. Venuj sa niečomu inému nie mne.
@natalka13 nechám si to tu zapnuté, možno sa dozvieme teda od iných 😒
@patulienka16 ak ty máš pocit že ja sa nemám starať do teba čo diskusiou sleduješ, teba tiež nemusí trápiť čomu ja venujem svoj čas, že ... sa ukľudni. ja som svoj príspevok nemyslela nijak zle, reaguješ ako drbnutá ...
@natalka13 tvoje komentáre už nečítam... Tak neviem čo ti sedí zas nose.
@patulienka16 autorka, akokolvek odpovies v diskusii, skoro vzdy je to od veci. vsak sa umyvaj podla svojej potreby, chod na zachod sa vytoto podla toho ako casto potrebujes a splachni za sebou, var a peč koláčov koľko sa ti žiada, pusti si telku, nabi telefon atd a energie zaplatíš podľa ceny tvojich dodávateľov. pýtaš sa nerelevantné informácie od iných ktoré ti nijako nepomôžu
@natalka13 tvoje komentáre už nečítam... Tak neviem čo ti sedí zas nose.
@patulienka16 opytala si sa blbost a hlupo sa snazis vykorculovat.
prave doslo vyuctovanie... cca 20 E preplatok... perfektne to vyslo, aj som prekvapena. Divne ale ze ze nezvysili vobec preddavkove platby... narok na energopomoc nemame.
Ovplyvnit spotrebu nevieme, byva tam najomnik, obcas je sam, obcas tam ma 2-3 deti... Rozpis je robeny na 2 ludi.

@katkaseiner a čo to má akože spoločné so mnou?? nie ja som založila túto diskusiu ...