icon

Problémy pri žiadosti o úver

15. jún 2025

Aj vy ste sa stretli s buzeraciou pri žiadosti? Jedine čo odo mňa ešte nechceli je veľkosť podprsenky a aj to očakávam že budú chcieť doložiť veľkosť potvrdenú gynekológom.

biba_18
•
15. jún 2025

neviem čo je podľa teba buzerácia 🤷‍♀️

amonet
•
15. jún 2025

kazda banka ma zoznam veci co su potrebne na schvalenie uveru. vacsina dobrych sprostredkovatelov zoznam pozna a pyta si vsetko naraz aby to klient nemusel nosit na viac krat.

alickapusinka
•
15. jún 2025

Raz ked to splniť treba tak treba. Každa banka potrebuje ine papiere. Máš dve možnosti bud všetko doložiš a úver dostaneš alebo nedoložiš a zamietnu TI úver.Ak buzeracia čo s toho bolo buzerácie.Znalecký byť musi od zamestnavateľa tiež treba príjem.Tak čo je buzeracia.Nikdy nikto s tvojho okolia nevybavoval hypotéku že koľko papierov treba.Bud to urobiš sama a zadarmo alebo zaplatiš hypotékarnemu poradcovia ten za teba pobeha na splnomocnenie všetko čo budeš potrebovať.A nie neboj od gynekologa nebudeš potrebovať to nikoho nezaujíma.

doriiis
•
15. jún 2025

Tak vieš.Chces ich peniaze.🤷🏻‍♀️

katkaseiner
•
15. jún 2025

Aka buzeracia? Nam finančák vsetko na jednu šupu podal a do tyzdna cinkli peniaze. Ono je casto rozdiel ked si riesis veci sama a ked mas finančaka ktory to spravi a ty prides do banky len na podpis.Finančaka neplatis

petamich
•
15. jún 2025

Nie od nas chceli iba relevantne veci, tazko sa vyjadrit, na zaklade tvojho prispevku 🤷‍♀️

martinkatinka
•
15. jún 2025

Tak cislo topanok im hadam davat nemusis. Vsetko ostatne spojene s tvojim prijmom a schopnostou splacat, pripadne s nehnutelnostou, to veru buzeracia nie je.

jamabe
•
15. jún 2025

Znalecky a potvrdenie o prijme. Co este ine? Riesiki sme si hypo sami uz viackrat..

sasa1310
•
15. jún 2025
@jamabe

Znalecky a potvrdenie o prijme. Co este ine? Riesiki sme si hypo sami uz viackrat..

@jamabe čo má znalecký spoločný s úverom?

sasa1310
•
15. jún 2025

vieš ono, čím menej spoľahlivý človek príde žiadať o úver, tým má väčšie preverenie. Takže ak sa ti niečo nezdá, tak by sa bolo treba pozrieť do zrkadla, že prečo ťa tak lustrujú

sasa1310
•
15. jún 2025
@katkaseiner

Aka buzeracia? Nam finančák vsetko na jednu šupu podal a do tyzdna cinkli peniaze. Ono je casto rozdiel ked si riesis veci sama a ked mas finančaka ktory to spravi a ty prides do banky len na podpis.Finančaka neplatis

@katkaseiner áno je to rozdiel, keby si do tej banky išla sama, tak máš peniaze za 2-3 dni na účte a nie až o týždeň

gab1sol
•
15. jún 2025

Čo konkrétne považuješ za buzeráciu? Aký doklad?

biba_18
•
15. jún 2025
@sasa1310

@sasa1310 pri hypotéke chcú znlecký na kupovanú nehnuteľnosť…

sasa1310
•
15. jún 2025
@biba_18

@sasa1310 pri hypotéke chcú znlecký na kupovanú nehnuteľnosť…

@biba_18 však to mi je jasné, ale tu určite nejde o hypotéku

katkaseiner
•
15. jún 2025
@sasa1310

@katkaseiner áno je to rozdiel, keby si do tej banky išla sama, tak máš peniaze za 2-3 dni na účte a nie až o týždeň

@sasa1310 tak ale na to ze som nepotrebovala vziat ani den dovolenky mi do tyzdna, reálne to bolo cca 4 ci 5 dni, pride uplne fajn. Nie nepocitala som dni, nikam som sa hnat nemusela...

martul
•
15. jún 2025

Vôbec nie, potrebovala som potvrdenie o príjme, poslala mailom, akurát čo som bola minulý týždeň podpísať papiere v banke a zaniesť návrh na vklad, to bolo pol dňa dovolenky.

melanta
•
15. jún 2025

Veľmi som zvedavá, či sa autorka ozve a napíše, či konkrétne považuje za buzeráciu.

sweet20
•
15. jún 2025

🫣

solvina88
•
16. jún 2025

To je zasa prispevok...pani chce peniaze a od banky si praje pristup(co je vas do toho naco,kedy a z coho zaplatim) dajte prachy a suchajte nohami.

misanthropicdann
•
16. jún 2025

Buzeraciou?
Ja som mal práveže pocit ze až príliš ľahko sa dokáže človek dostať k peniazom, že by to nemalo tak byť ľahké lebo potom tu každý druhý má exekúcie.
Ja som si jeden deň zmyslel ze chcem úver a ďalší deň som mal peniaze na účte.

nelka93
•
16. jún 2025
@katkaseiner

@sasa1310 tak ale na to ze som nepotrebovala vziat ani den dovolenky mi do tyzdna, reálne to bolo cca 4 ci 5 dni, pride uplne fajn. Nie nepocitala som dni, nikam som sa hnat nemusela...

@katkaseiner ja som nepotrebovala ani financaka ani brat dovolenku. Všetko som si vybavila sama a s takým úrokom, že dovi 🤣

katkaseiner
•
16. jún 2025
@nelka93

@katkaseiner ja som nepotrebovala ani financaka ani brat dovolenku. Všetko som si vybavila sama a s takým úrokom, že dovi 🤣

@nelka93 blahozelam ti, dosla si sa pochvalit?

sasa1310
•
16. jún 2025
@nelka93

@nelka93 však jasne, že to si vie každý vybaviť sám aj s dobrým úrokom aj bez potreby dovolenky

maury
•
16. jún 2025

No jasne každý prípad je špecificky. Ja som musela vydokladovať položkovite úplne všetko, keď som žiadala navýšiť. Geometricky plán, znalecky, zmluvu o dielo, nakoniec som musela skolaudovať stavbu a dostala to o čo som žiadala, s tým že do dvoch od schválenia zdokladovať dokončenie domu. A od dátumu, kedy mi schválili úver a nabehli finančne prostriedky na účet ubehlo pol rok roka. Našťastie už to mám cele z krku a sťahujeme sa.

jamabe
•
16. jún 2025
@sasa1310

@sasa1310 no dobre, hned som myslela na hypotéku.. autorka to nedefinovala, trochu som si domyslela. taky obycajny uver mi nuka banka sama 🤷

katkaseiner
•
17. jún 2025
@jamabe

@sasa1310 no dobre, hned som myslela na hypotéku.. autorka to nedefinovala, trochu som si domyslela. taky obycajny uver mi nuka banka sama 🤷

@jamabe neboj sa, tiez som to pochopila ako hypo... casto ludia nepomenuju veci spravnymi slovami (hypo a uver, pripadne materska a rodicovska)