Problémy s meškajúcimi platbami v 365 banke
Baby, ahojte. Riešim posledné dni taký problém. Ešte minulý štvrtok mi mala prísť výplata, nikdy sa nestalo, že by meškala, no teraz neprišla. Viem, že peniaze na 100% odoslané sú. Ale rovnako mešká aj platba, ktorú som poslala do zdravotnej poisťovne ja ešte 7.meho ako okamžitú. Mám 365 banku. Keď som tam dnes volala, pani na linke mi povedala, že mám ešte počkať, že vraj neevidujú žiadne problémy.
Uvidím, či sa to vyrieši behom zajtrajška. Máte momentálne ešte niekto tento problém, že neprichádzajú platby? Asi ma trochu ukľudní, ak by som vedela, že v tom nie som sama 😀
tiež mám 365 banku a v pohode mi platby prišli aj vo štvrtok, aj v piatok, včera som platbu odoslala a prišla.
presne mám problém s VÚB, vraj technické príčiny, som zvedavá kedy sa pošlú platby, kt. som realizovala dnes. Nemám účet vo VÚB, ale na účet VÚB som posielala platby
Je to také zvláštne lebo ešte okolo obeda som volala na 365 info linku a teda ako som hovorila tak pani povedala, že problémy nemajú s platbami.
Pritom pomedzi tieto problémy som si ešte prevádzala peniaze z vin**d a tie mi úplne v poriadku prišli na druhý deň.
presne mám problém s VÚB, vraj technické príčiny, som zvedavá kedy sa pošlú platby, kt. som realizovala dnes. Nemám účet vo VÚB, ale na účet VÚB som posielala platby
@anonym_5bd618 mne prislo normalne,aj vyplata na ucet v piatok,aj zo skoly cestovne 4.5.Vsetko chodi normalne vo vubke.
Keď posielaš okamžitú platbu nezobrazí ti banka pri prevode či dorazila príjemcovi? Ak dorazila zdravotnej tak ju majú.
Tak hlásim teda, že peniaze mi práve teraz prišli 😀
Stresovala som sa tým niekoľko dní a prišli mi pár minút po založení diskusie 😀 schválnosť .. tak teda verím, že aj platba ktorú som ja odosielala, tak už bude v poriadku
Tak hlásim teda, že peniaze mi práve teraz prišli 😀
Stresovala som sa tým niekoľko dní a prišli mi pár minút po založení diskusie 😀 schválnosť .. tak teda verím, že aj platba ktorú som ja odosielala, tak už bude v poriadku
@anonym_autor otazka asi je, z akej banky ti posielali vyplatu - mozno prave z VUB, ktora mala problemy (a 365 nemala)...

Tak vubka mala tiez problemy,mozno to je to iste.Ja mam vubku a mne vsetko fungovalo bez problemov.