Chyba pri vykonaní platby sociálnej poisťovne: Čo robiť?
Ahojte stala sa mi taka vec,zo socialnej poistovne mi malo stvrtok prist 400 eur.Vzdy mi to pipne,aj som sledivala ucet, zostatok stale taky isty 200 eur na ucte.este som pockala piatok,penazi nikde,tak som tam pondelok volala a ze boli poslane, este som sa s pani hadala ze neprisli. Poobede pozeram historiu platieb a skoro ma slahlo ze 9.7.prijata platba SP plus 400 eur.Pozeram ako puk, na ucte stale iba tych 200 suma sa nenavysila. Tak som volala teraz do banky a poslali to na reklamaciu. Co sa mohlo star? Co ak mi to uz neuznaju? Ale ja ich tam fakt nemam,:(
a nestiahli sa ti nejake ine platby?
Ved sem daj kopiu obrazovky z bankingu, zacierni si osobne udaje. Pozor na rozdiel medzi zostatkom a disponibilnym zostatkom.
No ked si mala prijatu platbu, tak ti prisli. Medzitym si mozno nieco platila, stahovali ti planovane platby alebo ak si mala precerpanie, tak sa ti to stiahlo. Neviem co reklamujes, ked sama pises, ze platba bola prijata.
Suma sa nenavysila, sledovali sme to stale, proste nie su pripisane.
No ked si mala prijatu platbu, tak ti prisli. Medzitym si mozno nieco platila, stahovali ti planovane platby alebo ak si mala precerpanie, tak sa ti to stiahlo. Neviem co reklamujes, ked sama pises, ze platba bola prijata.
@anonym_947e1d ved pisem ze mi nic neodislo sak nie som na hlavu nemam ani uver ani precerpanie, hypoteka plyn elektrina vsetko ide z muzovho uctu.
ktora banka?
@anonym_947e1d ved pisem ze mi nic neodislo sak nie som na hlavu nemam ani uver ani precerpanie, hypoteka plyn elektrina vsetko ide z muzovho uctu.
@anonym_autor Vies si vygenerovat vypis sama za lubovolne obdobie, vacsina bank to tak ma. Co tam vidis, ked zadas 1 - 15. 7 ?
ktora banka?
@anonym_8c5eae slsp
@anonym_autor Vies si vygenerovat vypis sama za lubovolne obdobie, vacsina bank to tak ma. Co tam vidis, ked zadas 1 - 15. 7 ?
@patrike slsp
@patrike to mi je jasne to som spravila ako prve, vidim ze tie peniaze tam nefiguruju.
@patrike slsp
@anonym_autor no, tiez mam SLSP, a stalo sa mi taketo nieco nedavno, poslala som si z vlastneho sporiaceho na ucet, a vzapati som chcela poslat prevodom synovi, a vypisalo mi, ze platba zlyhala, a stale mi ukazovalo zostatok pred prijatim penazi zo sporiaceho, pritom odtial odisli, a bezne to ide okamzite, na druhy den som to uz mala ok, vsetko sedelo
@anonym_autor no, tiez mam SLSP, a stalo sa mi taketo nieco nedavno, poslala som si z vlastneho sporiaceho na ucet, a vzapati som chcela poslat prevodom synovi, a vypisalo mi, ze platba zlyhala, a stale mi ukazovalo zostatok pred prijatim penazi zo sporiaceho, pritom odtial odisli, a bezne to ide okamzite, na druhy den som to uz mala ok, vsetko sedelo
@anonym_8c5eae no ja som zvefava ako to dopadne, nech si mysli kto chce co chce nemam ich tam. Ked pride vyjadrenie, napisem to tu. Dakujem za odpoved, pekny vecer.
Pár dní dozadu sa mi stalo ... tiež slsp ... peniaze som videla ako prijatú platbu, no zostatok nenavýšený ... cca dva, tri dni to trvalo, kým sa mi zostatok navýšil a všetko bolo OK.

Povolené prečerpanie na účte nemáš nastavené?