Rada ohľadom daňového
Dakujem chcem sa len nieco opytat
@lucka_ke dakujem chcem sa opytat ci je pravda ze sk mam znluvu a marodila som min rok tri mesiace ma mi vijst danove? Teda preplatok?
áno mal by výjsť
@lucka_ke a neviete priblizne kolko keby ze cam osolem do osravy napr hrubu mzdu alebo tak lebo chcem si overit ci ma neodrbe ekonomka v praci
ak si v priebehu roka platila preddavky na dan, teda ti zo mzdy zrazili nejaku dan, tak ano, v tom pripade by ti mala vyjst nejaka cast na vratenie, jej vyska zalezi uz od konkretnych cisel - tvojej mzdy, zrazenych preddavkov, kolko mesiacov si pracovala atd. Ale ano, ak si nejaku dan zaplatila, urcite sa ti oplati danove priznanie podat
to sa nedá tak jednoducho vypočítať, lebo ste mohli mať aj odmeny, dovolenky a podobne... ale keď budeš mať v ruke ročné zúčtovanie dane tak vieme pozrieť či je to dobre urobené
@vikusjk ano mam tam vo vyplatnej take zrazky a dakujem
@lucka_ke aha no sranda je v tom ze mi odnej nedostavamr tisden papier jednoducho iba danove k vyplate je to iba na vyplatnej paske uvedene
@katica06 no veruze nala som. Mamka tak davala v robote nikdy jej nic nevyslo a ked dala utobit rodine uz vychadzalo
@lucka_ke ako
z práce máte VŽY dostať Potvrdenie o vykonaní ročného zúčtovania.
Ak Vám ho nedali, pýtajte si to.
@chadkroeger popytam toho roku uz duplovane

pýtaj sa